O man labai patiko Mira-liuks kremukas skirtas patepti keiciant sauskelnes .Maniskes buvo pabere, manau, kad nuo sauskelniu Huggies, tai po keliu patepimu spuogiukai dingo.
Bepantenas manau, geriau padeda mamyčių speneliams, nei vaikiuko užpakaliukui. Aš irgi nusivliau jo iššutimų gydymo galia, kol pati tepiausi, buvau patenkinta, net kelias tiūtkas sunaudojau, bet užpakaliuko alergijos ne tik, kad nenumalšino, bet ir paūmėjo paraudimai ir net luptis odelė pradėjo, teko naudoti kitas priemones. bPasijutau reklamos auka....
Labutis Na o as labai patenkinta Bepantenu ,mano suneliui labai padedavo nuo uzpakaliuko sutimo,viena kart patepdavau ir issutimo ir paraudimo kaip nebuta,taip tap patepu kartais kakliuko raukslyte,kai ji issunta,efektas taip pat stebuklingas,na bet man to nedaznai prireikia,nes mazius beveik nesunta
QUOTE(Klepesova @ 2007 09 23, 10:57)
Na o mano seselė patarė taip: Matai, kad vaikiukui rausta užpakaliukas- nelauk- patepk... ALIEJUMI...
na ne tik maistinis tinka, galima ir vitaminu e aliejiniu tepti arba saltalankiu, bet... pvz mano vaikai abu alergiski aliejams. Kol oda visiskai sveika, tol viskas gerai. O jau ant paraudusios odos, net pampers sauskelniu jau geriau budavo nedeti ( jos su alijosiu aliejumi), nes paraudimas tiktais stipres
Mano pirmasis labai susdavo. Isbandziau viska, pradedant nuo aliejaus, pataisu milteliu, iv. gaminamu tepalu...kol viena mamyte patare nusipirkti Desiten tepala, dabar jis vadinasi Dermilon paste. Nuo to laiko baigesi musu sutimai ir su tuo susijusios problemos. Antram vaikuciui si tepaliuka, kai reikdavo naudojau nuo pat pirmu dienu
O gal zinote ar kai pasitepi bepantenu spenelius tai pries vaiko maitinima butina ji nuvalyti? Kiek zinau tai germastan tepaliuko tai nereikia..Idomu kaip su bepantenu?
ligoninej man sake kad nereikia speneliu nuvalyti pries maitinima
Aš dukrytei nuo iššutimų tepdavau aliejum. Kažkas taip mano mamai parekomendavo, aš dar, žinoma, nušvilpiau , ale pabandėm - nu gi akurat Nuo tada tik jį ir naudojam tokiais aatvejais. Dar kartą ligoninėj su tokiu mažiuku gulėjom.. Mamka pasiskundė, kad labai šunta. Kaip parodė, net paklaikau - visos kirkšnytės ir užpakaliukas vos ne burokiniai Sako, viską išbandžiau, nieks nepadeda.. Nu aš tada sakau, bandyk aliejų, o gal.. Nu ir ką jūs manot - po dviejų dienų jau užpakaliukas į užpakaliuką, o nebe į buroką buvo panašus
A dėl Bepanteno tai reiks mamai pasakyt.. Ji čia įsijautus jį dabar teplioja visur kur reik ir nereik.. O aš manau, kad kuo mažiau visos tos chemijos, tuo geriau. Nesvarbu ar tai kremas, ar vaistai, ar dar koks galas.
A dėl Bepanteno tai reiks mamai pasakyt.. Ji čia įsijautus jį dabar teplioja visur kur reik ir nereik.. O aš manau, kad kuo mažiau visos tos chemijos, tuo geriau. Nesvarbu ar tai kremas, ar vaistai, ar dar koks galas.
Labai geras yra lietuviškas tepaliukas "MEDETKŲ TEPALAS'',kai nebepadėjo Bepantenas ir Sudocremas.
aš tai už Bepanten nuo gimimo tik jį naudojam. Mažius nelinkęs šusti, bet jei atsiranda, užtenka vieno patepimo manau, kad tepaliukus ir visa kita reikia rinktis individualiai ir nepeikti vienų ar kitų. Nebent įspėti, koks gali būti poveikis
QUOTE(xvikutex @ 2006 06 19, 17:26)
Mano mazylei storuliukei buvo 2 men, raukšlės gilios, tarp jų oras nepateko ir baisiai šuto. dažnai prausiau, valiau, keičiau pampersus, o blogiausia kad naudojau Bepanten. gydytoja patarė juo tept tai ir tepiau, po kiekvieno apiprausimo. kūdikėlis pirmas, mama žioploka nesupratau kad padėtis blogėja. raudonumą tiesa nuėmė, bet kad odelė plonėja nesupratau. kai patepdavau, mano vargsiuke vergdavo, niurksejo, o aš jai: "taip reikia mažute, bus geriau..." ir vieną kart po tokios procedūros pamačiau klaikų vaizdą. gavau šoką. kirkšnelėse pasirodė kraujo, tarsi britvute įpjauta. savijauta siaubinga. persirašėm pas kitą daktarą, kuris paaiškino kad NUO BEPANTEN PLONĖJA ODELĖ! Ir patarė po valymo gerai nusausinus dėti medvilnės pūkų. taip ir padariau.Jų su skutimosi peiliuku priskutinejau nuo apsivėlusių marškinukų. dabar mano dručkė sekmingai sveiksta. Šiaip gal jis ir neblogas daiktas, bet su juo reikia labai atsargiai, o dar geriau rinktis medvilnės pūkus.
Ir dar pasimokiau, labiau isiklausyti i savop vaika. Žliumpt iš savigraužos norisi vos prisiminus kaip kankinau savo brangenybe.
Ir dar pasimokiau, labiau isiklausyti i savop vaika. Žliumpt iš savigraužos norisi vos prisiminus kaip kankinau savo brangenybe.
bephantenas labei geras tepaliukas, kai yra naudojamas pagal paskirtį ir su saiku.
mums geriausia-sudocream