Įkraunama...
Įkraunama...

Bepanten

Mums labai padėjo tepalas bepanten,bet manau jei tepaliukai nepadeda,tikrai reikia keisti sauskelnes,palaikyti vaikutį nuogą. 4u.gif Mes turėjome problemų pirmomis dienomis tai net naudojau marlinius vystyklus.Kai parausdavo užpakaliukas ir dėdavau vystykliuką.Po kelių savaičių perėjom prie visiško sauskelnių naudojimo.
Atsakyti
QUOTE(xvikutex @ 2006 06 19, 17:26)
Mano mazylei storuliukei buvo 2 men, raukšlės gilios, tarp jų oras nepateko ir baisiai šuto. dažnai prausiau, valiau, keičiau pampersus, o blogiausia kad naudojau Bepanten. gydytoja patarė juo tept tai ir tepiau, po kiekvieno apiprausimo. kūdikėlis pirmas, mama žioploka nesupratau kad padėtis blogėja. raudonumą tiesa nuėmė, bet kad odelė plonėja nesupratau. kai patepdavau, mano vargsiuke vergdavo, niurksejo, o aš jai: "taip reikia mažute, bus geriau..." ir vieną kart po tokios procedūros pamačiau klaikų vaizdą. gavau šoką. kirkšnelėse pasirodė kraujo, tarsi britvute įpjauta. savijauta siaubinga. persirašėm pas kitą daktarą, kuris paaiškino kad NUO BEPANTEN PLONĖJA ODELĖ! Ir patarė po valymo gerai nusausinus dėti medvilnės pūkų. taip ir padariau.Jų su skutimosi peiliuku priskutinejau nuo apsivėlusių marškinukų. dabar mano dručkė sekmingai sveiksta. Šiaip gal jis ir neblogas daiktas, bet su juo reikia labai atsargiai, o dar geriau rinktis medvilnės pūkus.
Ir dar pasimokiau, labiau isiklausyti i savop vaika. Žliumpt iš savigraužos norisi vos prisiminus kaip kankinau savo brangenybe. verysad.gif  cry.gif


Papildyta:
kol iššutimas dar nežymus, i kirkšniukus vietoj medvilnės pūkų puikiai tinka bulvių krakmolas. tai patarė gydytoja.
Atsakyti
Aš Bepanten nenaudoju tik dėl vienos priežasties - labai jis man riebus ir visiškai neįsigeria į odą. Vaikiuko odelei naudoju Sudocreme. Niekada nebuvo jokių iššutimų. Labai liuks kremukas thumbup.gif
Atsakyti
Na cia gera dalyka paskaiciau apie plonejancia odele nuo bepanten. bigsmile.gif Regis tikrai taip yra, nes as viena diena, na jau po menesio naudojimo to bepanten tepalo, pastebejau, kad mano ziuikio vienoj kirksnelej oda nuejus, na nusitrynusi ir daug. Nesupratau kame reikalas g.gif Na kraujo tai nebuvo ir nekreipiau per daug demesio. gal ir man butu buve blogiau jei naudociau vien tik bepantena, bet as kartais uztepu ir sudokrema tai jokiu bedu kaip ir nebuvo blink.gif BET AS PAKRAUPUS kad vaikui net kraujo atsirado uzjauciu lbai unsure.gif Na niekas nebuvo net uzsimines, kad gali buti tokiu problemu, visur tik kisa ta bepantena kaip superini dalyka, o paskui tik siulo sudokrema kritiniams atvejams g.gif
Atsakyti
Va cia tai naujiena. Aisku gaila kad taip nutiko, taciau abiemdukrytem naudojau butent Bepanten. Ir viskas buvo gerai. Net nepastebejau kad odele plonesne butu patapus.
Cia gal kiekvienam skirtingai. Juk ne visu oda vienoda, pastebejus kad netinka- reikia keisti.
Atsakyti
Mano mazylis buvo issutes kai jam buvo 3 sav, bet nusprendem su sesute kad del Pampers sauskelniu, padejo Clotrimazolium tepalas ir iskart pakeiciau sauskelnes, tiko visos kitos isskyrus Pampers. po to pradejau naudoti Sodocrem labai geras.
Atsakyti
Na ką aš galiu pasakyti:
Krakmolui ne- senovėje kai žmonės neturėdavo priemonių tikdavo ir krakmolas, tačiau nepamirškime, kad šis yra puiki terpė veistis grybeliams.

Na o mano seselė patarė taip: Matai, kad vaikiukui rausta užpakaliukas- nelauk- patepk... ALIEJUMI... taip taip maistiniu alyvuogių aliejumi. Ie tepiau. Ir tikrai padėjo, Net ir neiššutom. Vieną kartą buvo jau pašutusi- po ranka neturėjau tai teko verstis- patepiau rankų kremu- blink.gif keisčiausia kad padėjo. Ir dar kai matote kad jau šunta leiskite kuo ilgiau pasispardyti pliku užpakaliu. Jei yra galimybė padarykite užpakaliukui saulės voneles apie 5min. Žinau, kad skambės klaikiai, bet paimkite pakelkite kojeles- užpakaliukas prasiskės ir tegul saulutė glosto iššutimą. Jei labai sudirginta patariu tai daryti trumpai- apie minutę (nes gali pradėti įdegti- tada vaikiukui dar labiau skaudės) bet kuo dažniau. Tačiau dabar ruduo tagi šias procedūras galima atlikti tik namie, be saulytės. Mažiukei dar tik 6,5mėnesiuko, mes bepanteno nenaudojome, tačiau turime tepaliuką su Zn labai labai exstra atvejams ir tik tokiu atveju kai jau rausvi spuogiukai apie rūrytę pasirodydo,Mums buvo kelis kartus kai ilgai miegodavo su pampersu ir nuo žvakučių, o šiaip nors kiek paraudę- aliejukas (prieš tai gerai nuplauti, nusausinti- net palaukti kad nudžius tikrai ir tada tepti)
Atsakyti
BAISU. o as vaikui naudoji BEPANTENĄ. na tik kartais, kai pamatau paraudimus. siaip netepu juo. ir gerai darau. daugiau nebetepsiu juo vaikucio. devil.gif
Atsakyti
atsiprašau, bet nesuprantu aš šitos temos: kažkas paskelbė absoliučią nesamonę apie odelės plonėjimą blink.gif o kitos pasigavo tą absurdą ir išrutuliojo iki didžiausios temos. taigi čia tada ne vaistas, o slaptas ginklas, nuodas kažkoks lotuliukas.gif . Kaip jūs, mamos, logiškai nepagalvojate, kad tas tepalas yra parduodamas vaistinėje, turi licenziją, yra išbandytas n kartų. Ar nors viena iš čia besibaisinčių tuo tepalu paklausėte apie jo poveikį vistininko ar gydytojo??
ir dar - galimai kažkam tas tepalas nepadėjo (man taip pat atrodo, kad tepti juo užpakaliuką netinka, nes jis neapsaugo užpakaliuko sauskelnėje), bet galbūt tuo atveju reikėjo naudoti kitą tepalą (sudocrem, dermilon, bubchen, seba med, ir aibės kitų), o gal tiesiog reikėjo prieš tepant odelę gerai nusausinti, pravėdinti, ir tik tada tepti. mirksiukas.gif
Mes asmeniškai tepėm bepantenu paraudimus kirkšnyse, raukšlelėse - ir tikrai padėjo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Toli gražu: 25 rugsėjo 2007 - 12:42
na mums bepantenas tai draugas. Mes juo ir ibrezimus, nubrozdinimus gydom. nepamainomas buvo man ir pacioje pradzioje maitinimo speneliu prieziurai.
Atsakyti
Iš mano grynai asmeninės patirties, tai abiem dukrytėm naudojau Bephanten, ir viskas buvo thumbup.gif Puikiai padeda ir nuo iššutimų, ir lengvai nubrozdinus odą ar nusitarkavus (kas man dažnai pasitaiko ax.gif ). Naudojam kasdien ir tikrai nieko blogo nepastebėjau. Dar turiu įsigijus Bephanten Plus tepala, tai jis labai puikiai padėjo, kai dukrytei buvo supūliavęs įdrėkstas pirštukas - nakčiai aprišom su kompresėliu, o ryte viskas vėl liuks!
Atsakyti
gal kas zinot is kur gauti pataisu sporu? dabar ju neberegistruoja vaistinese, reiskia nebepardavineja...
Atsakyti