Įkraunama...
Įkraunama...

Bepanten

QUOTE(xvikutex @ 2006 06 19, 17:26)
Mano mazylei storuliukei buvo 2 men, raukšlės gilios, tarp jų oras nepateko ir baisiai šuto. dažnai prausiau, valiau, keičiau pampersus, o blogiausia kad naudojau Bepanten. gydytoja patarė juo tept tai ir tepiau, po kiekvieno apiprausimo. kūdikėlis pirmas, mama žioploka nesupratau kad padėtis blogėja. raudonumą tiesa nuėmė, bet kad odelė plonėja nesupratau. kai patepdavau, mano vargsiuke vergdavo, niurksejo, o aš jai: "taip reikia mažute, bus geriau..." ir vieną kart po tokios procedūros pamačiau klaikų vaizdą. gavau šoką. kirkšnelėse pasirodė kraujo, tarsi britvute įpjauta. savijauta siaubinga. persirašėm pas kitą daktarą, kuris paaiškino kad NUO BEPANTEN PLONĖJA ODELĖ! Ir patarė po valymo gerai nusausinus dėti medvilnės pūkų. taip ir padariau.Jų su skutimosi peiliuku priskutinejau nuo apsivėlusių marškinukų. dabar mano dručkė sekmingai sveiksta. Šiaip gal jis ir neblogas daiktas, bet su juo reikia labai atsargiai, o dar geriau rinktis medvilnės pūkus.
Ir dar pasimokiau, labiau isiklausyti i savop vaika. Žliumpt iš savigraužos norisi vos prisiminus kaip kankinau savo brangenybe. verysad.gif  cry.gif

Bepanthen yra kremas ir tepalas. Nesuplakim į vieną vietą. O su protu šis tepalas labai puiki priemonė nuo iššutimų, tik kasdien švarios odos tepliot nereikia, ir sluoksnis turi būti labai plonas. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(asta.s @ 2006 06 19, 19:46)
Kazkas panasaus buvo ir mums-tik as pradzioj nesupratau nei kaip tepti, nei kiek. O patebdavau riebokai-tipo geriau apsaugos. Raukslytes pradejo balti ir luptis. Tada atejusi med. sesute paaiskino,kad reikia patepti labai labai plonai-kad gautusi tarsi  apsaugine plevele. Kai sumazinau bepanteno kieki -viskas susitvarke. Naudojau kiekviena diena iki siandien. Ir sutimu nera. Bet velnias zino, tai irgi chemija...

As irgi galvojau, kad kuo riebiau patepsiu, tuo greiciau praeis. Dabar zinosiu
Atsakyti
As kirksnytes patepu labai plonu sluoksniu Bepanteno tepalu ir viskas thumbup.gif , dabar reikes atkreipti demesi ar neploneja odele g.gif
Mes turime kita problema - issuto pakinkliai. Mums gydytoja buvo liepusi visa menesi kas antra diena maudyti su juros druska, tik nelabai supratau nuo ko ar kam, tai turbut karta gerai neisiplove druska ir paraudo, tai jau visa menesi vargstu su paraudimu ir kol kas niekas nepadeda. Tepiau bepantenu, sudokremu, dar ivairiausiais aliejukais, siandien uztepiau paprasto cinko oksido tepalo ir lauksiu rezultatu, nes tas paraudimas vis dideja verysad.gif
Vaistinese neberandu pataisu sporu, kiek girdejau Svencioniu vaistazoles ju nebefasuoja, nes nebeperka is Lenkijos. O as visada galvojau, kad Svencioniu visos vaistazoles yra lietuviskos blink.gif
Atsakyti
Nu va... tikriausiai reik sutikt su ta nuomone,kad kiekvienam savas ir individualus gydymas... nes jau kokius 3 men beveik kasdien patepu bepanten'u.. nes perskaiciau jo etiketeje-skirtas naudoti kasdienei odos apsaugai! mazylio (jam 11 men) odele puiki! tpu tpu tpu.. reiks gal atidziau paziuret... ir siaip,si krema man rekomendavo triju vaikuciu mamyte- mamyte su didele patirtim......... buvau laaaaaabai patenkinta mirksiukas.gif
Atsakyti
Kai pirmomis dienomis mazyle 'apkramte' spenelius, tai Bepanten kremas buvo thumbup.gif geriau ir uz Germastan. o šita nelaimė nutiko su Bepanten tepalu. žinoma oro vonios būtinos. didziaja laiko dali ji buna pliku uzpakaliuku. bet vistiek sunta kitos vietos, skubam gydyti nes skiepai smarkiai veluoja. o kai pasutusi, neskiepina.
Atsakyti
Mano dukrytei Bepantenas taip pat visai nieko negyde schmoll.gif gerai kad issutimu jokiu niekada neturejo, bet kai buvo pora kartu stipriai sualergizaves jogurtas (isbere aplink lyt organus - kaip supratom tai cia taip alergija per slapima isejo) tai gydytoja iskarto pasiule Bepantena kaip stebuklingiausia vaista, o as jai atsakiau kad jis mums absoliuciai netinka tai labai nusistebejo. Teko naudoti Clotrimazolum kuris ir pagyde. Beje, Bepanten nugrauztiems speneliams irgi absoliuciai negelbejo, padejo tik Garmastan smile.gif
Dar pastebejau ir nusistebejau - o kam jus naudojate visokius kremus "profilaktiskai" jeigu vaiko nei beria nei sunta? g.gif tikrai nematau reikalo pratinti odyte prie chemijos unsure.gif
Atsakyti
4u.gif baisu,mane net prakaitas išpylė,mes tai gana daugokai naudojom ant veido,mums gyd liepė veiduką tepti kai į lauką eidavom ar šiaip,bet nieko reakcijos nebuvo.Dabar tai nenaudosiu.Ir spenelius tepdavau ir padėjo.Nesuprantu.Bet būsim atsargesnės. g.gif
Atsakyti
Aš savo mažutei taip pat iššutimus gydau bepanten tepalu, man tai ji atrodo patikimas, labai greitai išgydo iššutimą visi kiti tepti kremai ir tepalai buvo neveiksmingi.
Atsakyti
Geras ir mes naudojam Bepanten, bet jis mums padeda ir nieko baisaus dar neivyko, aisku mes juo nepiknaudziaujam, bet dabar reikes pasisaugot ir tept ploniau. Bet ka daryt, kai as savo gydytojos klausiau del visokiu kremu nuo saules tai man patare geriau isimest bepantena?? g.gif
Atsakyti
bepantena naudojam nuo gimimo ir tepam iki siol jei kur parausta ir tikrai geras poveikis doctor.gif ,turbut kiekvienam reikia prisitaikyti priemone g.gif
Atsakyti
As naudojau bepantena, tik speneliams patepti.. Tai man tiko. O maziukei tepdavau serpetojancia oda, tai mums tiko ir padejo..
Atsakyti
QUOTE(*Lėja* @ 2006 06 21, 11:14)
Dar pastebejau ir nusistebejau - o kam jus naudojate visokius kremus "profilaktiskai" jeigu vaiko nei beria nei sunta?  g.gif tikrai nematau reikalo pratinti odyte prie chemijos  unsure.gif

Man irgi keista pasirodė mastau.gif

O aš tai tepiau tik kelis kartus, kai pačioj pradžioj užpakaliukas paraudęs buvo, tai padėjo... daugiau nereikėjo, tai ir netepiau smile.gif

O kaip jį vietoj saulės kremo naudot? g.gif Taigi jis nuo saulės nesaugo... ar aš kažko nežinau g.gif
Atsakyti