QUOTE(xvikutex @ 2006 06 19, 17:26)
...
persirašėm pas kitą daktarą, kuris paaiškino kad NUO BEPANTEN PLONĖJA ODELĖ! Ir patarė po valymo gerai nusausinus dėti medvilnės pūkų. taip ir padariau.Jų su skutimosi peiliuku priskutinejau nuo apsivėlusių marškinukų. dabar mano dručkė sekmingai sveiksta. Šiaip gal jis ir neblogas daiktas, bet su juo reikia labai atsargiai, o dar geriau rinktis medvilnės pūkus.
Ir dar pasimokiau, labiau isiklausyti i savop vaika. Žliumpt iš savigraužos norisi vos prisiminus kaip kankinau savo brangenybe.
Na kiekvinam savaip
Kad jis plonina odelę tai netiesa (kad ir daktaras sakė), juk tai nehormonis tepalas (išplonina hormoniniai)...
Tiesiog šis tepalas netiko vaikeliui ir tiek, o gal ir grybelis buvo ir alergija kažkam
Man jei pašunta pažastytės ar kitur jis idealiausias, ir sesė abiem savo vaikams naudoja (ir buvo storuliukai), jai dukrytei būtent bephantene tepalas padėjo išvengti visų nemalonumų
Jei čia apie tepalą
Kartais panaudoju paprastą Cinko oksido tepalą, jis pigesnis
ir nėra jokių priedų, tik cinkas ir baltasis parafinas
Papildyta:
QUOTE(Mike @ 2007 02 20, 14:26)
Gal as cia biski ne i tema
, bet paskaiciau, kad daug mamyciu (kaip ir as pati anksciau) Bepanten naudoja sutrukusiems speneliams. Viskas taip, tik patarciau pries maitinant nusiplauti, nors ir raso anotacijoj, kad nereikia. Mano mama kai pamate, kad as nenuplaunu pries tai patepto Bepanteno ar Garmastano (sitas tepalas irgi gerai padeda, gal net geriau man buvo nei bepantenas), liepe paciai paragauti, ka kisu vaikui i burna.. Gincijaus, kad jei raso, kad nereikia nuplauti, reiskia ir nereikia
, bet paskui vis tik palaiziau pirstus po patepimo - skonis tikrai reto bjaurumo, o po garmastano tai geras pora velandu burnoj kartu buvo
. Va, tau ir "nereikia nuplauti"...
Mums lietuviams rašo, kad nereikia, tuo tarpu pvz prie Garmastan angliškoje anotacijoje skaičiau
REKOMENDUOJA nuplauti