Įkraunama...
Įkraunama...

Bepanten

mes naudojom Bepanten, tai labai padėdavo. Bet kažkaip dažniau pabarstydavau pataisų su sporomis. Kažkaip nepastebėjau, kad nuo to kremos kas nors darytųsi g.gif
Atsakyti
Nu Clotrimazolis irgi ne geriausias pasirinkimas,jei neklystu tai jis hormoninis tepalas doh.gif
Atsakyti
Geriausias "vaistas" nuo iššūtimų - linų sėklos. Išvirus gaunasi koks lyg kiseliukas, patepi ir viskas susitvarko per dieną. Nes mums nei jonsons kremukas nei bepanten nepadėjo, o tik rods blogino padėtį. O linų sėklos - senas liaudiškas metodas. Dabar nenaudoju jokios chemijos, tik aliejuką jonsons po maudynių ir viskas čiki thumbup.gif
Atsakyti
Na pas mus iššutimų kaip ir nepasitaikė, bet ligoninėj pirmomis dienomis mano mergytei sutrūkinėjo padukai ir delniukai (nes prieš tai buvo išbrinkę) tai liepė tepti Bepanten. Vieną kartą užteko patepti ir viskas susitvarkė.
Atsakyti
Manau čia labai indivudualu. Dukrai nuo iššutimų naudojau Bepanten'ą ir buvo labai gerai. O sūnui jis netiko, tik dar labiau rausdavo. Gydytoja patarė Imazol'io tepalą (jis priešgrybelinis) ir viskas susitvarkė.
Taigi kas vienam padeda, kitam gali pakenkti.
Atsakyti
Na as tai nuo issutimu naudoju sudokream, ir tai ne kiekviena karta, tik kada kurnors vaziuojam ir zinau , kad ilgiau pabus su nekeistu pampersu arba nakciai ir mums viskas gerai. Tiesa. buvo prasidejes toks kaip berimas ant dziundzytes ir paraude baisiai, tai patepiau beponten pora kartu, jokio rezultato, o tik patepiau klotremazol tai akivaizdziai pagerejo. Manau issiaiskinti nuo ko pasutimai, jei grybelis, kaip mums buvo, tai tik vaistukai ir uzgyde, nes tai liga. Kaip gali nuo grybelio padeti krakmolas ar kitokios liaudiskos priemones???? Svarbiausia niekuo nepiknaudziauti 4u.gif
Atsakyti
jo Clotrimazolium ir mums padedavo,isnaudojom visa tubeli (na cia per 2 m),tai turbut reikejo juo toliau ir teptis.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(xvikutex @ 2006 06 19, 17:26)
Mano mazylei storuliukei buvo 2 men, raukšlės gilios, tarp jų oras nepateko ir baisiai šuto.

Mes ir buvom labai storuliukai, tai ir turėjau labai prižiūrėt kiekvieną raukšlytę. Nes tik nepatepi, tuoj ir pradeda šušt. Ypač kakliuko raukšlės doh.gif .
Tai gydytoja liepė apiplaut ąžuolų žievės nuoviru ir nusausinus patept krakmolu.
Mums buvo thumbup.gif . Taip ir išaugom šutimus su krakmolu thumbup.gif .
Dar, jei jau labai iššuto, labai geras yra lietuviškas cinko oksido tepalas thumbup.gif

QUOTE(J.U.D.I.T.A @ 2006 06 19, 20:12)
liaudiskas vaistas nuo issutimu krakmuolas thumbup.gif

100% pritariu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2006 06 20, 10:42)
mes naudojom Bepanten, tai labai padėdavo. Bet kažkaip dažniau pabarstydavau pataisų su sporomis. Kažkaip nepastebėjau, kad nuo to kremos kas nors darytųsi  g.gif

Nu geras su tuo bepantenu.Aš naudoju kartą per dieną profilaktiškai,nors nė karto nebuvo iššutimų.Reiks susilaikyti.
O kas tokios yra tos pataisų sporos?
Atsakyti
nu jo cia tai naujiena!!!! blink.gif mes tai naudojam bepantena, bet nedaznai. as vis pakeisdavau, tai i miltelius, tai i kita krema, tai i krakmola. gal del to ir neturejom tokios dideles bedos. dabar busiu kur kas atsargesne. fear.gif. aciu uz pataraima!!!!!
Atsakyti
perskaicius net issigandau...
bepantena naudoju labai mazai. o dabar jau turbut ir visai nbenaudosiu schmoll.gif
bet man jis nepatiko, nes kazkaip nieko jis gero neduodavo. kartais net dar labiau parausdavo
o uz patarima dekui
Atsakyti
As irgi anksciau naudojau Bepanten tepaliuka, bet kai uzpakaliukas buvo kaip reikiant paraudes ir net taskeliai atsirado, tai jis ne ka man ir tepadejo. Gydytoja pasiule Clotrimazolium tepti ir buvo viskas gerai.
Dabar kai parausta tai siuo tepaliuku ir patepu, o kai susigeria, tai ir pataisu sporom pabarstau ir buna galiausiai buna graziausia odele. A tiesa, dar oro vonios lotuliukas.gif .
Atsakyti