QUOTE(oksancik @ 2006 06 19, 23:58)
o dieve tu mano,musu istorija parasei (TIKRAI!),tik mums sis "bajeris" siandien atsirado,baisiai issigadau kai vaikas (cia pas vyresneli 3 m) atejo ir rankos kruvinos
kelnaites irgi visos kraujuotos,paziurejau vaizdas tikrai klaikus...atrodo kaip kas 3 kartus ipjove,trys linijos kraujuojancios
o mes kai tik koks spuogelis,ar triusikais itrindavo, stora sluoksni Bepanteno dejom,ir maza tuo,stebejomes ,toliau vis tepdami,kad buvo pora spuogeliu,po to didele deme,kuri didejo vis ir kol nepradejo kraujuot.kazkada buvom pas daktere bet ji tik pasiule diena priesgrybeliniu tepalu teptis,diena Bepantenu ... Tai siandien nuvarem i vaistine,vaistininke dave purskala dezinfikuojanti ir Baneocin miltelius kad sausintu.Ir tikrai pasake kategoriskai atsisakyt Bepanteno.Nors jis mums iki siol buvo draugas,visus nuo gimimo 3 m,bet geriau mes ji "nurasysim" arba tik extra atvejais naudosim.....
man atrodo kad jusu viena tik klaida- netepkit bepantenu rauksliu,o tik pampersu prisilietimo zonas.rauksleles uztenka paprastu alieju ir pataisu milteliais.tokiu metodu mes puikiai jauciames jau 2 men,ir nezinom ka reiskia issutimai,nors maudomes kas sav ,aisku kas 2 d apsivalom dregna sluostele.
Papildyta:
QUOTE(ginga @ 2007 02 08, 16:31)
Yra trijų rūšių Bepantenas: kremas, tepalas ir Bepanten+ tepalas. Taigi, Bepantenas
+ turi hormonų, todėl nuo jų tikrai odelė gali išplonėti.
Užpakaliukui tinka tik tepalas be pliuso ir kremas.
mamytes,as turiu patirti del kremu su hormonais!nesusiviliokit greitu isgijimu,nes tikrai tie hormonai isplonina epidermi ypac veido srityje.tepiau sunu nes buvau jauna ir niekas nepatare,tai oda lyg siol saulej blogai idega,pastoviai isblyskes.