Sudocremas
kaip mes prisitaikom krema veidui, taip ir vaikucio uzpakaliukui reikia atrasti tinkama ,ir nereikia peikti to bepanteno ,as juo ligonineje ir spenelius tepiau labai padejo ir vaikucio uzpakaliukui labai tiko ,ir dabar jei parausta visada bepantenas gelpsti
QUOTE(Dasha @ 2007 02 07, 14:23)
Sudocremas
pritariu - man irgi jis labai patinka (tiksliau mano sunelio uzpakaliukui ), o bepanthen as tepuosi spenelius kai vaikas daugiau paciulpia irgi labai gerai mano speneliams.
o mums nei bepantenas nei sudokremas nepadeda nzn nei ka naudot
Del bepanteno as ir girdejau, kad labai plonina odele, tai asir jo nelabai naudoju, o sudocream man labai patinka ir padeda
Sveikutės, na manaijam gydytojos irgi buvo rekomendavę bepanten nuo paraudimų, bet nuo jų tik dar blogiau pasidarė žaizdelės, taigi viena pažystama patarė geriau pabarstyti pataisų milteliais, būna vaistinėse tik kažkaip dabar sunkiau rasti, va čia tai geras vaistas, mūsų mamos tai naudojo,neleidžia odai trintis viena į kitą nedaro mažiukui skausmo sausina, ir kuo daugiau būti ber pampersų, čia iš patirties, pabandykit nesigailėsit, tik jie labai nepatogiuose pakeliuose, taigi pasidariau tokią dėžutę tiksliau nuo foto juostelės dežutė ir jos dangtelyje pradūriau keletą skylučių, na ir dabar patogu
QUOTE(laurada @ 2007 02 07, 16:35)
Del bepanteno as ir girdejau, kad labai plonina odele, tai asir jo nelabai naudoju, o sudocream man labai patinka ir padeda
Nesamone.
mums tinka bepanthen, dar nuo pasutimu tiko kur pati eurovaistine gamina . o sudocream mums netiko ir dabar stovi didziule banke bereikalo praimta. o geriausiai padeda buti kuo daugiau pliku uzpakaliuku
noriu pasakyti kad visus tris vaikučius augindama naudoju tik bepanteną,jis mums yra pats geriausias turėjom sudocream tai nuo jo dar labiau parausdavo o man bepanteno tepalą rekomendavo dar gimdymo namuose kai pagimdžiau pirmajį vaikelį tai sakė kad ir speneliams tinka taip pat kūdikio priežiūrai tai mes naudojam iki šiol ir nusiskundimų jokių neturim
mums taip pat tinka bepanthenas, bet va atsitiko bėda, mano mažulis pradėjo labai dažnai kakoti, kartais ir pavidurioja, atsirado net žaizdelės, tai dabar niekas nebepadeda. Tepu su šaltalankio aliejumi, bet kas iš to kad po 15 min. vėl reikia plauti užpakaliuką.
Patarkite ką naudojate tokiu atveju. Tiesiog gaila vaiko
Patarkite ką naudojate tokiu atveju. Tiesiog gaila vaiko