QUOTE(xvikutex @ 2006 06 19, 16:26)
Mano mazylei storuliukei buvo 2 men, raukšlės gilios, tarp jų oras nepateko ir baisiai šuto. dažnai prausiau, valiau, keičiau pampersus, o blogiausia kad naudojau Bepanten. gydytoja patarė juo tept tai ir tepiau, po kiekvieno apiprausimo. kūdikėlis pirmas, mama žioploka nesupratau kad padėtis blogėja. raudonumą tiesa nuėmė, bet kad odelė plonėja nesupratau. kai patepdavau, mano vargsiuke vergdavo, niurksejo, o aš jai: "taip reikia mažute, bus geriau..." ir vieną kart po tokios procedūros pamačiau klaikų vaizdą. gavau šoką. kirkšnelėse pasirodė kraujo, tarsi britvute įpjauta. savijauta siaubinga. persirašėm pas kitą daktarą, kuris paaiškino kad NUO BEPANTEN PLONĖJA ODELĖ! Ir patarė po valymo gerai nusausinus dėti medvilnės pūkų. taip ir padariau.Jų su skutimosi peiliuku priskutinejau nuo apsivėlusių marškinukų. dabar mano dručkė sekmingai sveiksta. Šiaip gal jis ir neblogas daiktas, bet su juo reikia labai atsargiai, o dar geriau rinktis medvilnės pūkus.
Ir dar pasimokiau, labiau isiklausyti i savop vaika. Žliumpt iš savigraužos norisi vos prisiminus kaip kankinau savo brangenybe.
o dieve tu mano,musu istorija parasei (TIKRAI!),tik mums sis "bajeris" siandien atsirado,baisiai issigadau kai vaikas (cia pas vyresneli 3 m) atejo ir rankos kruvinos

kelnaites irgi visos kraujuotos,paziurejau vaizdas tikrai klaikus...atrodo kaip kas 3 kartus ipjove,trys linijos kraujuojancios

o mes kai tik koks spuogelis,ar triusikais itrindavo, stora sluoksni Bepanteno dejom,ir maza tuo,stebejomes ,toliau vis tepdami,kad buvo pora spuogeliu,po to didele deme,kuri didejo vis ir kol nepradejo kraujuot.kazkada buvom pas daktere bet ji tik pasiule diena priesgrybeliniu tepalu teptis,diena Bepantenu ... Tai siandien nuvarem i vaistine,vaistininke dave purskala dezinfikuojanti ir Baneocin miltelius kad sausintu.Ir tikrai pasake kategoriskai atsisakyt Bepanteno.Nors jis mums iki siol buvo draugas,visus nuo gimimo 3 m,bet geriau mes ji "nurasysim" arba tik extra atvejais naudosim.....