Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbimo mašinos - 9

Tai kodėl tai yra blogai? Turite kokį atsakymą ar tik atsirašinėjimus ...
P.S. Pasiūlykite gerbiamoji tą savo "BOSCH arba Siemens skalbyklę su džiovykle kuri džiovinimui nenaudoja vandens" už 1500-1600 (to klausė p. evelina83) arba paieškokite atsakymo kodėl tai blogai?

yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2014 02 19, 15:08)
Tai kodėl tai yra blogai? Turite kokį atsakymą ar tik atsirašinėjimus ...
P.S. Pasiūlykite gerbiamoji tą savo "BOSCH arba Siemens skalbyklę su džiovykle kuri džiovinimui nenaudoja vandens" už 1500-1600 (to klausė p. evelina83) arba paieškokite atsakymo kodėl tai blogai?

yahoo.gif

Ponas speedy kam siūlyti tuos produktus kurie visiškai nenaudojami rinkoje?
Jums tik parduoti aktualu už 1500 Lt o aš žiūriu kad vartotojas naudą turėtų o ne IŠLAIDAS va čia ir yra BLOGAI?????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 19 vasario 2014 - 16:20
Sveiki,

ieskau geros skalbykles, bet jau visai pasimeciau pasirinkimuose... doh.gif Parekomenduokite parsau keleta modeliuku... 4u.gif
max. iki 50 cm gylio (noretusi kartu su dziovykle, bet tokio dydzio nelabai buna turbut) Siemens, Miele (jei Miele isvis mazu buna) dar turbut galetu buti Bosch, nes paskaicius cia suprantu, kad Bosch su Siemens beveik tas pats smile.gif biudzetas iki 3000 Lt, jei labai "stebuklinga" gali but ir daugiau lotuliukas.gif Jei Miele tokia butu tai biudzetas beabejo padidetu.. doh.gif
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2014 02 19, 18:13)
.....
Jums tik parduoti aktualu už 1500 Lt o aš žiūriu kad  vartotojas naudą turėtų o ne IŠLAIDAS va čia ir yra BLOGAI?????

Tai kad Jūs nei savo pasiūlymų apginti nesugebate... biggrin.gif
Kai reika argumentuoti KODĖL prasideda "paklodžių" iš prekės aprašymų "klojimas" ir abstraktūs atsirašinėjimai... Bet kokia Jūsų pasiūlymų diskusija baigiasi Jūsų asmeniniais kaltinimais nesutinkančiam su Jūsų nuomone.
PVZ.: klausimas buvo skalbyklė-džiovyklė už 1500-1600. Jūs pasiūlėte beleką (t.y. 1000 lt. brangesnį modelį).
Ir to pasūlyto Indesit modelio aš nei perku nei parduodu
aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 20 vasario 2014 - 08:02
QUOTE(speedy @ 2014 02 20, 07:59)
Tai kad Jūs nei savo pasiūlymų apginti nesugebate...  biggrin.gif
Kai reika argumentuoti KODĖL prasideda "paklodžių" iš prekės aprašymų "klojimas" ir abstraktūs atsirašinėjimai... Bet kokia Jūsų pasiūlymų diskusija baigiasi Jūsų asmeniniais kaltinimais nesutinkančiam su Jūsų nuomone.
PVZ.: klausimas buvo skalbyklė-džiovyklė už 1500-1600. Jūs pasiūlėte beleką (t.y. 1000 lt. brangesnį modelį).
Ir to pasūlyto Indesit modelio aš nei perku nei parduodu
aciuks.gif

Vartotojui reikia paaiškinti kodėl nevertą pirkti o Jums tik įsiūlyti tokį produktą doh.gif .
Geriau paklodžių klojimas nei Jūsų pigus pasiūlymai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Slyviukas @ 2014 02 20, 00:44)
Sveiki,

ieskau geros skalbykles, bet jau visai pasimeciau pasirinkimuose...  doh.gif  Parekomenduokite parsau keleta modeliuku...  4u.gif
max. iki 50 cm gylio (noretusi kartu su dziovykle, bet tokio dydzio nelabai buna turbut) Siemens, Miele (jei Miele isvis mazu buna) dar turbut galetu buti Bosch, nes paskaicius cia suprantu, kad Bosch su Siemens beveik tas pats  smile.gif biudzetas iki 3000 Lt, jei labai "stebuklinga" gali but ir daugiau  lotuliukas.gif  Jei Miele tokia butu tai biudzetas beabejo padidetu..  doh.gif 
4u.gif  4u.gif  4u.gif

Perkant skalbimo mašina su džiovyklė kuri neturi Kondensuojamo oro technologija: džiovinimo metu nenaudojamas vanduo bus sunaudota iki 100 litrų vandens.Jai nėra aktualu vandens sąnaudos galima pažiūrėti keleta variantų
Candy GO4 W 264
Candy EVO4W 2643 D
Bet jai aktualu taupyti vandenį tada yra skalbyklės-džiovyklės turinčios kondensuojamo oro technologija bet dėja jos yra gana plačios net 63 cm gylio 4u.gif
Jai visgi persigalvosite dėl skalbyklės džiovyklės siūlau pasižiūrėti Jums tinkančia skalbyklę be džiovyklės
BOSCH WLO24260BY
http://www.bosch-hom...WLO24260BY.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 20 vasario 2014 - 09:30
Gerai. Tada siūlau atvirą diskusiją klausimu:
QUOTE(Il0na @ 2014 02 18, 19:27)
Sveiki noreciau patarimo del skalbimo masinos su dziovykle kartu. ar verta? koki modeli pasiulytumete? aciu

Biudžetas buvo "iki 3000 lt."
Taigi mano pasiūlymas buvo AEG L87695WD. Ponia "Kikker" siūlė SIEMENS WD14H540DN arba analogą BOSCH WVH28540SN. Ar ponia nori pakartoti savo argumentą dėl vandens sąnaudų?

Manau temos lankytojams bus įdomu ir naudinga jei šis klausimas bus išnagrinėtas naudingumo pirkėjui prasme.
Diskusija (jei p. Kikker sutiks) parodys, kad nėra vieno teisingo pasirinkimo šiuo klausimu ...
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2014 02 20, 09:30)
Gerai. Tada siūlau atvirą diskusiją klausimu:

Biudžetas buvo "iki 3000 lt."
Taigi mano pasiūlymas buvo AEG L87695WD. Ponia "Kikker" siūlė SIEMENS WD14H540DN arba analogą BOSCH WVH28540SN. Ar ponia nori pakartoti savo argumentą dėl vandens sąnaudų?

Manau temos lankytojams bus įdomu ir naudinga jei šis klausimas bus išnagrinėtas  naudingumo pirkėjui prasme.
Diskusija (jei p. Kikker sutiks) parodys, kad nėra vieno teisingo pasirinkimo šiuo klausimu ...

Ponas SPEEDY Jus turite savo nuomone aš savo .
Jūs siūlykite savo produktus aš savo ...
Vartotojas pasirinks tas kas jam naudinga ir aktualu,be Jūsų iškraipytų frazių. Čia ne Jūsų privati tema kurioje Jūs tik mokate įžeidinėti kitus Sekmės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 20 vasario 2014 - 09:33
Manau kam aktualu viską suprato ...
Atvirom diskusijom ponia nepasiruošusi ...
aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 20 vasario 2014 - 10:05
QUOTE(speedy @ 2014 02 20, 09:48)
Manau kam aktualu viską suprato ...

aciuks.gif

Beabėjo suprato..... hi.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2014 02 20, 10:28)

Perkant skalbimo mašina su džiovyklė kuri neturi Kondensuojamo oro technologija: džiovinimo metu nenaudojamas vanduo bus sunaudota iki 100 litrų vandens.Jai nėra aktualu vandens sąnaudos galima pažiūrėti keleta variantų
Candy GO4 W 264
Candy EVO4W 2643 D
Bet jai aktualu taupyti vandenį tada yra skalbyklės-džiovyklės turinčios kondensuojamo oro technologija bet dėja jos yra gana plačios net 63 cm gylio 4u.gif
Jai visgi persigalvosite dėl skalbyklės džiovyklės siūlau pasižiūrėti Jums tinkančia skalbyklę be džiovyklės
BOSCH WLO24260BY
http://www.bosch-hom...WLO24260BY.html

Na taip, man siuo atveju svarbiau ne kad kartu su dziovykle butu, o kad butu gera kokybiska skalbykle ir iki 50cm gylio, nes didesnes niekaip neitalpinsiu (kol nepradejau rinktis skalbykles galvojau, kad gylis cia ne beda.. doh.gif )
Jusu pasiulyta tikrai nebloga atrodo, o gal daugiau kokiu geru variantu zinote is negiliu ? Kad butu su kuo palyginti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Slyviukas @ 2014 02 20, 10:23)
Na taip, man siuo atveju svarbiau ne kad kartu su dziovykle butu, o kad butu gera kokybiska skalbykle ir iki 50cm gylio, nes didesnes niekaip neitalpinsiu (kol nepradejau rinktis skalbykles galvojau, kad gylis cia ne beda..  doh.gif  )
Jusu pasiulyta tikrai nebloga atrodo, o gal daugiau kokiu geru variantu zinote is negiliu ? Kad butu su kuo palyginti  4u.gif

Pasiūlyta skalvyklė turi
VarioSoft Drum: greitesnis ir švelnesnis skalbimas
user posted image
Dar galite pasižiūrėti Electrolux EWS1277FDW arba EWS1277FDW.
Atsakyti
QUOTE(Slyviukas @ 2014 02 20, 12:23)
Na taip, man siuo atveju svarbiau ne kad kartu su dziovykle butu, o kad butu gera kokybiska skalbykle ir iki 50cm gylio, nes didesnes niekaip neitalpinsiu (kol nepradejau rinktis skalbykles galvojau, kad gylis cia ne beda..  doh.gif  )
Jusu pasiulyta tikrai nebloga atrodo, o gal daugiau kokiu geru variantu zinote is negiliu ? Kad butu su kuo palyginti  4u.gif

SIEMENS WS10M641BY
Atsakyti