QUOTE(pikute84 @ 2014 03 07, 12:24)
Pykstu labai ant diedų, nes VT vėl ultimatumus kelia. Bet normalu tai, kaip suprantu.
QUOTE(Gija* @ 2014 03 07, 12:39)
Oi apie VT isvis patyliu, man tiek nervu lasteliu sunaikino ir tebenaikina, kad po visko turbut geros reabilitacijos prireiks
stiprybes merginos! po mano skyrybu praejo 3-3,5 metu, ir iki siol jam uzplaukia. aiskina, lenda, priekaistauja, izeidineja. energetinis vampyras, ne kitaip. dabar stengiuos i kalbas nesivelti, nesigincyti ir kuo greiciau baigti pokalbi. matau kad dukros kartu nesigaus auginti graziai sutariant, pasitariant. lai kalba lai varo, as tik OK ir toliau darau ka man reikia. neislaike jis to, po pokalbio gaunu rastu izeidima, nieko neatrasiau. ignoras dar blogiau.
QUOTE(puuupi @ 2014 03 09, 11:36)
Nakvojom naujuose namuose, mat mazgius prase labai (suprantama, kai beveik visi zaislai, telikas ir t.t. jau ten)...
Taip jau pats ir sugalvojo
As begiosiu rytais ir popiet i senus namus pasiinternetinti
ar finansiskai neatsiliepia gyvenimas per du butus?
Papildyta:
QUOTE(Wonder Woman @ 2014 03 10, 13:35)
Labas rytas, meilės mano!
Prisiduodu iš savo "mylimojo" darbo

negaliu jo pakęsti. Pirmi žodžiai, kuriuos išgirdau iš savo "tiesioginio vadovo" - ko čia išsipisinėji?!

nesveikas jis....
Parašiau email jo vadovui, nors abejoju ar kas nuo to pasikeis. Jau ne kartą sakiau, kad man grasina, žemina bei užgaulioja mane, tačiau tas tik palinguoja galva, kad netoleruojamas šioje įmonėje toks "bendravimas". Tačiau niekas nesikeičia....
Tai va, bet šiaip nuotaika gera!

darbas iki 4pm, nes ryt - šventė! Valio!
vajei, uzjauciu, nieko gero tokiam nemylimam darbe dirbti, kai ten daugiausiai laiko praleidi
svente nes is darbo iseini, ar kaip cia?