sveikos
1. paspirtukai ir dviraciai
mano didzioji is pradziu turejo dvirati su pagalbiniais ratukais, vazinejo kol vieno nenulauze

bet kaip tik tuo metu 4 gimtadieniui gavo paspirtuka tvirta, su princesem, dviem rataisi. vazinet ismoko per diena, vasarai baigiantis, kai paspirtuku isibegejus ji galejo jau toli nuvaziuoti neliestama zemes kojom, t.y. lygsvara ismoko laikyt, ji pradejo mane maldauti nuimti tuos apluzusius pagalbinius dviracio ratukus, ir ismokyti vaziuoti... nusiteikiau ilgam nervu karui, nuemiau ratukus, isejom i gatvele ji pradejo staigiai mint dvirati, as nebespejau, ciut neissitiesiau, tai paleidau dvirati, o ji ir nuruko tolyn

pasirodo vaikas moka vaziuti

beliko tik stabdyti ismokinti ir viskas, no problem since.
dabar mazoji turi rozini dvirati su ratukais pagalbiniais, pamina, nuimsiu kai pamatysiu kad ir sita su paspirtuku jau moka lakstyt
2. vafline
uosviene padovanojo tarybine vafline pernai, dar neisbandzius
3. grauduva (na pas mus vieni laidojimo namai taip vadinasi, bet as cia savo finansus apraudu

)
gavau alga treciadieni, liko 50 litu... laukiu nedidelio pavedimo is pazystamos uz hobiuka, iki avanso istempsiu, nes benzino uzsipyliau 20 litru - dviem savaitem turi uztekti (teoriskai)
tikiuosi sis menuo bus paskutinis toks itemptas, galu gale uosviene sake jau kovo vidury bus deklaracijos, ji man, kaip visada, sudeklaruos su pirma banga, tai ir pinigeliai ateis anksciau

tiiuosi is tu pinigu sumazint elektrini galvoskausmi

o gal teisiog lizingo dali uz skalbenke padengsiu.... na bet kokiu atveju zadu sumazint savo finansine kasmenesine nasta