Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų...

O aš šiandien visą maistą persūdžiau doh.gif Pūkiui kodletus, sau vištieną doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumėnė @ 2014 03 06, 15:28)
Mes ir 17.30 pabaigusios baletą prisijungtume  ax.gif  Maniškė nėra labai iš ramiųjų, bet gal kaip nors sutarsim  biggrin.gif  kol picą valgys tikrai bus rami  biggrin.gif

Maniškis bus ramus jei svetimų vaikų bus biggrin.gif suaugusiu tai nelabai bijo, bet vat i nepažystamų vaikų kompaniją patekes tai kurį laiką tik stebi viską ir nuo manes nesitraukia, o picos tai jam buvę nebuvę biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(PŪKITAS @ 2014 03 06, 15:28)
O aš šiandien visą maistą persūdžiau  doh.gif  Pūkiui kodletus, sau vištieną  doh.gif

gal įsimylėjai? mirksiukas.gif
Atsakyti
WW vis pamirštu tau atrašyt, kad ir aš ieškosiu pirkti tos senovinės vaflinės, nes kai su SB pačiupinėjom kokios dabar prekybos centre vaflinės, tai išsigandom ir ėjom šalin.
Papildyta:
QUOTE(R.P.Z. @ 2014 03 06, 14:34)
Maniškis bus ramus jei svetimų vaikų bus biggrin.gif suaugusiu tai nelabai bijo, bet vat i nepažystamų vaikų kompaniją patekes tai kurį laiką tik stebi viską ir nuo manes nesitraukia, o picos tai jam buvę nebuvę  biggrin.gif

maniškei tai dzin suaugę ar vaikai, ji greit vardų išsiklausinėja ir prasideda bendravimas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laumėnė: 06 kovo 2014 - 14:35
QUOTE(Laumėnė @ 2014 03 06, 15:34)
WW vis pamirštu tau atrašyt, kad ir aš ieškosiu pirkti tos senovinės vaflinės, nes kai su SB pačiupinėjom kokios dabar prekybos centre vaflinės, tai išsigandom ir ėjom šalin.

paieškok bazėse 5 berods sandely, ten čyrvinių rusiškų tai tikrai mačiau, vaflinės nepastebėjau. Man tos parduotuvinės irgi nepatinka, aš iš mamos kartais vis pasiskolinu, bet sau irgi niekaip nenusiperku..
Atsakyti
Tai darom penktadieni kovo 14 d. 17 val. Anksčiau baigiu darbą, tada važiuoju vaikus iš darželio pasiimti ir būsiu su dviem vaikuciais savo,kitaip man tuomet neiseina smile.gif Picas ir jie labai mėgsta, o ar išeis neišeis ramiai pasėdėti, tai negaliu pasakyti, pavargsim važiuosim namo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gija*: 06 kovo 2014 - 14:45
Rotušės a. 4 kavinė "Piano piano". Aš pati ten nebuvus, bet girdėjau gerų atsiliepimų, kad labai skanios picos. Kaip dėl vietų tai nzn, manau kuria dieną paskambinsiu ir paklausiu kaip ten būtų su vietom.
Atsakyti
QUOTE(R.P.Z. @ 2014 03 06, 14:34)
gal įsimylėjai?  mirksiukas.gif

kažin į ką? g.gif
Atsakyti
QUOTE(R.P.Z. @ 2014 03 06, 14:51)
Rotušės a. 4 kavinė "Piano piano". Aš pati ten nebuvus, bet girdėjau gerų atsiliepimų, kad labai skanios picos. Kaip dėl vietų tai nzn, manau kuria dieną paskambinsiu ir paklausiu kaip ten būtų su vietom.

Nu ir gerai, ten ir organizuojames
Atsakyti
Beje, pas mus jau klesti žemės ūkis cool.gif Pomidoriukai sudyyyygo wub.gif ir svogūnas ant palangės jau išleido šaknų ir laiškus wub.gif

Mama sakė aprūpins gėlėmis į balkoną ax.gif

PenCija man g.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif biggrin.gif

1. paspirtukai ir dviraciai

mano didzioji is pradziu turejo dvirati su pagalbiniais ratukais, vazinejo kol vieno nenulauze sad.gif bet kaip tik tuo metu 4 gimtadieniui gavo paspirtuka tvirta, su princesem, dviem rataisi. vazinet ismoko per diena, vasarai baigiantis, kai paspirtuku isibegejus ji galejo jau toli nuvaziuoti neliestama zemes kojom, t.y. lygsvara ismoko laikyt, ji pradejo mane maldauti nuimti tuos apluzusius pagalbinius dviracio ratukus, ir ismokyti vaziuoti... nusiteikiau ilgam nervu karui, nuemiau ratukus, isejom i gatvele ji pradejo staigiai mint dvirati, as nebespejau, ciut neissitiesiau, tai paleidau dvirati, o ji ir nuruko tolyn lotuliukas.gif pasirodo vaikas moka vaziuti thumbup.gif beliko tik stabdyti ismokinti ir viskas, no problem since.

dabar mazoji turi rozini dvirati su ratukais pagalbiniais, pamina, nuimsiu kai pamatysiu kad ir sita su paspirtuku jau moka lakstyt biggrin.gif

2. vafline

uosviene padovanojo tarybine vafline pernai, dar neisbandzius doh.gif

3. grauduva (na pas mus vieni laidojimo namai taip vadinasi, bet as cia savo finansus apraudu lotuliukas.gif )

gavau alga treciadieni, liko 50 litu... laukiu nedidelio pavedimo is pazystamos uz hobiuka, iki avanso istempsiu, nes benzino uzsipyliau 20 litru - dviem savaitem turi uztekti (teoriskai)

tikiuosi sis menuo bus paskutinis toks itemptas, galu gale uosviene sake jau kovo vidury bus deklaracijos, ji man, kaip visada, sudeklaruos su pirma banga, tai ir pinigeliai ateis anksciau biggrin.gif tiiuosi is tu pinigu sumazint elektrini galvoskausmi smile.gif o gal teisiog lizingo dali uz skalbenke padengsiu.... na bet kokiu atveju zadu sumazint savo finansine kasmenesine nasta
Atsakyti
QUOTE(julioske @ 2014 03 06, 15:35)
tikiuosi sis menuo bus paskutinis toks itemptas, galu gale uosviene sake jau kovo vidury bus deklaracijos, ji man, kaip visada, sudeklaruos su pirma banga, tai ir pinigeliai ateis anksciau biggrin.gif tiiuosi is tu pinigu sumazint elektrini galvoskausmi smile.gif o gal teisiog lizingo dali uz skalbenke padengsiu.... na bet kokiu atveju zadu sumazint savo finansine kasmenesine nasta

Jo deklaracijos turetu buti ikeltos jau kovo pabaigoje, pernai anksti gavau pinigelius, vis sis tas....O siaip skaiciuok neskaiciaves tuos pinigus, vis ju truksta doh.gif
Atsakyti
Visi laukiam tu deklaraciju biggrin.gif
Sveikos,
Puki isimilejai!!pomidoriukus,svoguniukus.. biggrin.gif
Paguoda liko 13 dienu...
as y meeta niekaip..nebent po 20 dienos...
Atsakyti