Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų...

Laba,merdzinos 4u.gif

Naujokei 4u.gif

Raimuk,sveikinimai su darbeliu 4u.gif

Balsu juokiaus is Julioskes aprasytu VT issidirbinejimu lotuliukas.gif(nors dalykai visai gi ne juokingi doh.gif ) Maniskis tai irgi "isradingumu" pasizymejo doh.gif Baisu prisiminti,mane gi visom imanomom institucijom apskundes buvo,o gyvenu saly,kur i kiekviena skunda yra reaguojama,tai teko ir su vaiku teisem,policija,poliklinika,darzelio aukletojom bendraut,mat visiem mane apskundes buvo,kaip visiskai vaiku nesirupinancia "kale" doh.gif ir seimai ir giminaiciam,draugam laiskus issiuntinejo su pasakojimais "kokia as is tikruju esu",aisku ne vienas juo netikejo,bet jauciaus ziauriai pazeminta,issekus unsure.gif Aisku,baigesi viskas ir greiciausiai del to,kad nustojau i viska reaguot ir,matyt,neidomu pasidare doh.gif
Kantrybes viska svieziai isgyvenancioms mamytems 4u.gif Stenkites uzmerkti akis pries visus issidirbinejimus (zinau,nelengva,bet veikia 4u.gif ),neatsakyti i zinutes,isjungti tel,jei nepagarbiai bendrauja ir pan. Stiprybes 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Upjora @ 2014 02 15, 09:00)
Labas rytas, mielosios hi.gif
Kokie planai šeštadieniui? Mes eisim naujametinių (  biggrin.gif  ) pietų į restoraną

Kurie cia nauji? biggrin.gif

Ka Rusijoj planuojat veikt?Turistine kelione ar aplankyt ka?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linausius: 15 vasario 2014 - 19:14
Labas visoms!

Mane irgi buvo neviltis apėmusi, maniau neišsisuksiu. Grasino, gasdino, ne tik grasino bet ir padangas badė, akmenis į sienas, langus mėtė, eidavo pas mane, esu ne kartą policijai skambinusi. Visko buvo, tada taikytis norėdavo, tada vėl "sukindavo" ir t.t.
Antri metai eina, kaip tikrai viskas, o dar prieš porą savaičių gavau visos dienos ataką kaip mane senai reikėjo užmušti, rami galva būtų. Ir kaip pagavęs mane suspardys su pasimėgavimu cool.gif Aš kai skyriausi ir su merginom kalbėjau, kad man nėra išeities, bet išsikapanojau bigsmile.gif jei jau aš išlindau, kad atrodė neįmanoma, tai ir jūs išlysit! Tik nepasiduokit manipuliacijoms, nes jie tai pajaučia, o tada šakės. cool.gif aš buvau sužlugdyta, bet atsigavau tongue.gif

Kaip valentino dienas atšventėt? man visa diena kupina streso buvo, darbe pirmas mano organizuotas koncertas vyko. Labai pavykęs thumbup.gif bet visą dieną bėgau akis išdegusi rolleyes.gif taip ir pražilti galima.
Iš antro darbo išeinu laukan, nebepatemsiu jaučiu, visdėlto nusprendžiaut hobiauti ir pagal spec dirbti, kad bent savaitgaliais visą dieną mane vaikas matytų. Jei bus labai blogai su pinigais belekur išeisiu savaitgaliams ax.gif
Atsakyti
Linausiau, į vestuves pakietė, tai skaičiuoju, planuoju. O ir kelias tolimas, viza ir t.t. doh.gif Bet knieti labai važiuot, nes daugiau kažin ar gausiu pakvietimą į tikras rusiškas vestuves. rolleyes.gif

Kiek jums visoms iškęst teko su VT. verysad.gif Brudai. mad.gif schmoll.gif
Atsakyti
Kažkaip pagalvojau, kad tie ex'ai nė kiek neoriginalus doh.gif Veiksmų planas panašus fool.gif

Aš labai ramiai savaitgalį namie leidžiu, mėgaujuosi nieko neveikimu tongue.gif

Darbo naujo dar neieškau, nes kol kas nieko konkretaus nežinau. Žiūrėsim, kaip bus taip, tikiuosi, kad bet kuriuo atveju tik į gerą mirksiukas.gif

Spindi, tai čia koncertų organizavimas prie kurio tavo darbo? iš kurio nori išeiti ar pasilikti?
Upjora, kaip naujametinis pasisedėjimas? hihihi.gif

QUOTE(*Sugrįžimas* @ 2014 02 15, 12:32)
vakar buvau su bendradarbėm saunoj

thumbup.gif Ir aš visai norėčiau dabar į kokią sauną ax.gif

QUOTE(Wonder Woman @ 2014 02 15, 10:25)
drąsiai junkis į pokalbius - visai nieko mes  ax.gif

Mes fainos flirt.gif tikrai drąsiai galima jungtis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mort: 15 vasario 2014 - 21:05
Dirbu buhaltere, bet vis įkiišu nosį ir į baro reikalus smile.gif todėl tas koncas ir gavosi mano smile.gif) o išeiti iš HBH žadu.

Kodėl tave atleidžia WW?
Atsakyti
QUOTE(Spindi* @ 2014 02 15, 22:12)
Dirbu buhaltere, bet vis įkiišu nosį ir į baro reikalus  smile.gif todėl tas koncas ir gavosi mano smile.gif)

Skamba visai neblogai ir svarbiausia visai nenuobodžiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mort @ 2014 02 15, 23:14)
Skamba visai neblogai  ir svarbiausia visai nenuobodžiai mirksiukas.gif

o kaip yra tau? jei neklystu irgi dirbi tą patį darbą, ar tau nenusibosta vesti tyloj tų dokumentų? ar aš prasilaušiu? man būna miegas pradeda imti ir t.t. doh.gif jei vedu baro apskaitą viskas tvarkoj, ten pagalvoti yra ką, o jei kitą įmonę, tai viskas ant vieno kodo vaikšto, aš pradedu žvalgytis į kameras, kas bare vyksta, tuoj bėgu kavos gerti ar dar ką doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindi* @ 2014 02 15, 22:23)
o kaip yra tau? jei neklystu irgi dirbi tą patį darbą, ar tau nenusibosta vesti tyloj tų dokumentų?

Kartais nusibosta, žinoma. Tada einu su kolėgom paplepėti ar kokį internetą įsijungiu ax.gif O kartais yra tiek darbo ir kad net pamirštų apie tai, kad gali nusibosti hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mort: 15 vasario 2014 - 21:27
QUOTE(Spindi* @ 2014 02 15, 21:35)
Labas visoms!

Mane irgi buvo neviltis apėmusi, maniau neišsisuksiu. Grasino, gasdino, ne tik grasino bet ir padangas badė, akmenis į sienas, langus mėtė, eidavo pas mane, esu ne kartą policijai skambinusi. Visko buvo, tada taikytis norėdavo, tada vėl "sukindavo" ir t.t.
Antri metai eina, kaip tikrai viskas, o dar prieš porą savaičių gavau visos dienos ataką kaip mane senai reikėjo užmušti, rami galva būtų. Ir kaip pagavęs mane suspardys su pasimėgavimu cool.gif Aš kai skyriausi ir su merginom kalbėjau, kad man nėra išeities, bet išsikapanojau bigsmile.gif jei jau aš išlindau, kad atrodė neįmanoma, tai ir jūs išlysit! Tik nepasiduokit manipuliacijoms, nes jie tai pajaučia, o tada šakės. cool.gif aš buvau sužlugdyta, bet atsigavau tongue.gif

Kaip valentino dienas atšventėt? man visa diena kupina streso buvo, darbe pirmas mano organizuotas koncertas vyko. Labai pavykęs thumbup.gif bet visą dieną bėgau akis išdegusi rolleyes.gif taip ir pražilti galima.
Iš antro darbo išeinu laukan, nebepatemsiu jaučiu, visdėlto nusprendžiaut hobiauti ir pagal spec dirbti, kad bent savaitgaliais visą dieną mane vaikas matytų. Jei bus labai blogai su pinigais belekur išeisiu savaitgaliams ax.gif

šaunuolė, verta medalio
Papildyta:
QUOTE(R.P.Z. @ 2014 02 15, 17:09)
Del to pigumo tai nezinau, nelabai manau, nebent hesburgeris :-D

antrad galėsim susibėgt? apie kelintą val tau pietūs?
Atsakyti
Mort, gerai pasėdėjom, skaniai pavalgėm, vyno butelį padarėm. didis.gif Žinosiu kur vestis svečius prabangiai pietaut.

O naujametiniai todėl, kad su draugu susitarėm nesidovanot dovanų čekių šventėms ir nueit skaniai ir prabangiai papietaut.

Spindi, kokia grupė koncertavo? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Sugrįžimas* @ 2014 02 15, 22:37)

antrad galėsim susibėgt? apie kelintą val tau pietūs?

Galesim jei niekas nepasikeis smile.gif as apie puse 12 galeciau vietoj but
Atsakyti
Labas mergai smile.gif

mano meilužis pas mamą lūžo doh.gif sėdžiu namie su taure vyno ir muzika cool.gif Pūkis in da haus biggrin.gif
Atsakyti