Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų...

QUOTE(Wonder Woman @ 2014 02 14, 23:39)

Mažajam kiek per 4 metus. Platesnio pasakojimo norime...kodėl? Kaip seniai? Ką veiki? Studijuoji/dirbi? Vt vaiku rūpinasi? Išlaiko?

Labas rytas, oficialiai popierius susitvarkiau prieš pusmetį, bet visa "košė" užvirė pries pustrečių metų. VT moka alimentus, kartą per savaitę pasiima vaikį. Šiaip dirbu, atžalėlė darželį lanko, taip ir gyvenam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(R.P.Z. @ 2014 02 15, 09:44)
Labas rytas, oficialiai popierius susitvarkiau prieš pusmetį, bet visa "košė" užvirė pries pustrečių metų. VT moka alimentus, kartą per savaitę pasiima vaikį. Šiaip dirbu, atžalėlė darželį lanko, taip ir gyvenam smile.gif

*norėjau parašyti manajam, ne mažajam - tik vieną vaikį turiu.

Na, panašu, kad visai gerai sukatės smile.gif drąsiai junkis į pokalbius - visai nieko mes ax.gif

Labas rytas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raimukas84 @ 2014 02 15, 03:00)
as kazkaip mastau, kad kuo labiau tuos vaikus kisi vyrui, jo pagalbos prasai, tuo  labiau jie maivosi, issidirbineja, nes gaunasi kad tau yra sunku.

o del to kad jo mociute atsisako pagelbeti, tai tik laiko klausimas. dabar, ana puse isizeide baisiai, bet ateis laikas, susidelios viskas i savo vitas. per mazai laiko praejo
o as tau ja atnesiu  biggrin.gif

aš kai išejau su vaikiu tai irgi visi prie kryžiaus kalė, ir purvais drapstėsi, o aš atsitvėriau tylos siena ir apsišarvavau kantrybe smile.gif laikui bėgant visi pamatė kas yra kas smile.gif taip kad nereikia kreipt dėmesio į močiučių marazmus smile.gif patys įsižeidžia, patys pyksta ir tegul. Laikas sudėlios viską į vietas. O vyrai yra vyrai.. tiksliau mažai tų tikrų vyrų ir belikę. Jei jiems reiktų vieniems vaikus augint, dirbt, slaugyt kai serga, kovot dėl darbo vietos, nes darbdaviai tokių nuolat dingstančių "ant biuletenių" nenori, tai kažin kaip ilgai vieni viską pakeltų. O mes, moterys, pakeliam kažkaip smile.gif
Atsakyti
Labas rytas, mielosios hi.gif

Kokie planai šeštadieniui? Mes eisim naujametinių ( biggrin.gif ) pietų į restoraną. Tad jau reikia eit plaut peruką, dažyt nagų, piešt antakių. Bet aš tingiu. Šeštadienis. Bet Staskai ir katinui kelendorius nė motais, 7.30 abu pusryčių prašė. wacko.gif

Raimuk, mielu noru. Gal net per Velykų atostogas. Reikia Staskai pasą padaryt, jei į Rusiją važiuosim. Tai suderinsiu reikalus su malonumu. biggrin.gif

Klasta, va va, ir aš nežinočiau kaip reaguot. hihihi.gif Bet kai išsakiau savo pasipiktinimus, tai žmonės (kai kurie), pagalvojo, kad aš iš pykčio ir pavyd taip kalbu. blink.gif
Kaip tu laikaisi? Ką Džigitė?

WW, šūds dėl darbo. unsure.gif

Mort, o tu irgi jau ieškai naujo? Ar vis dar svajojimu užsiėmus?

R.P.Z., reikia mums ir pakeliam viską. Kur dėtis? O vyrai neturi to talento-laikyt 4 namų kampus, dirbt, vaiką prižiūrėt, reikalus tvarkyt ir t.t. :irneakyk:
Ką reiškia tavo nick'as?

Flika, nebūk tokia, rašyk daugiau. mirksiukas.gif Pasiilgau.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Upjora: 15 vasario 2014 - 11:00
QUOTE(Upjora @ 2014 02 15, 12:00)

R.P.Z., reikia mums ir pakeliam viską. Kur dėtis? O vyrai neturi to talento-laikyt 4 namų kampus, dirbt, vaiką prižiūrėt, reikalus tvarkyt ir t.t. :irneakyk:
Ką reiškia tavo nick'as?

trijų žodžių pirmos raidės smile.gif bet bandysiu pasikeist į kitą smile.gif
atžalėlę pridaviau VT tai dabar - mano laikas. Reik krapštytis į miestą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Wonder Woman @ 2014 02 15, 09:25)
drąsiai junkis į pokalbius - visai nieko mes  ax.gif

didžiąją laiko dalį lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Labas rytas smile.gif

Prikapojom su Pūkiuku lietinių blynų su kondensuotu pienu ir šokoladiniu padažu biggrin.gif gulim išsidrėbę lovoj ir žiūrim multiką biggrin.gif Lafa taip sakant smile.gif
Atsakyti
sveika, naujoke. kokiam rajone dirbi ir kokiam gyveni?

man šiandien vaikai leido pamiegoti net iki pusės 10. atsikėlė anksti, bet išsivyniavo į ssalioną, įsijungė tv ir multikus susirado. vakar buvau su bendradarbėm saunoj, tai išsimiegojau kaip kūdikis naktį. o odos švelnumas po saunos...mmmmm....žodžiu, mane traukia iš depresūchos geros moteros....kol į sauną ėjau, tai dukra mažius paėmėm iš daržo, niekuom rūpintis nereikėjo....atsipalaidavau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Sugrįžimas* @ 2014 02 15, 12:32)
sveika, naujoke. kokiam rajone dirbi ir kokiam gyveni?
man šiandien vaikai leido pamiegoti net iki pusės 10. atsikėlė anksti, bet išsivyniavo į ssalioną, įsijungė tv ir multikus susirado.

dirbu petraškėse, tai ir daržas čia ir butą čia išsinuomavus. viskas vienoj vietoj, kaip sakant smile.gif o tamsta kuriam dirbi ir kuriam gyveni? o maniškis mane nuo 6 val. ryto iš lovos vertė..
Atsakyti
aš studijuoju vdu. tai ten aplink laisvę maluos beveik kasdien.
galėčiau antrad, ketvirtad nuo 11 iki 13 val susitikti su kuom nors kažkur ten...ale nė viena dar nenori smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Sugrįžimas*: 15 vasario 2014 - 11:45
QUOTE(*Sugrįžimas* @ 2014 02 15, 12:43)
aš studijuoju vdu. tai ten aplink laisvę maluos beveik kasdien.
galėčiau antrad, ketvirtad nuo 11 iki 13 val susitikti su kuom nors kažkur ten...ale nė viena dar nenori smile.gif

aš norėč smile.gif tik per pietu petrauka sulakstyt tolokai. Gal galetum iki kokio PC Molas atvažiuot?
Atsakyti
QUOTE(R.P.Z. @ 2014 02 15, 12:48)
aš norėč smile.gif tik per pietu petrauka sulakstyt tolokai. Gal galetum iki kokio PC Molas atvažiuot?

laisvai. berods 5 trolis važiuoja....kur ten mole galima nebrangiai papietaut?
Atsakyti
QUOTE(*Sugrįžimas* @ 2014 02 15, 14:54)
laisvai. berods 5 trolis važiuoja....kur ten mole galima nebrangiai papietaut?

Del to pigumo tai nezinau, nelabai manau, nebent hesburgeris :-D
Atsakyti