QUOTE(Roga @ 2014 04 01, 12:01)
mano vaikas ir iki pirmos klasės galėjau reguliuoti ką valgys ir atrodė liuks supranta, nė velnio buvome kartu todėl, prasidėjo ėjimas į mokykla ir špyga nesukontoliuosi, nes jau nebe darželis kuris žiūrės kad jūsų vaikas valgo ir ką deda į burna. na nebent kokia mokykla.
labai liuks, kad dalinatės patirtimi ir esu girdėjusi ne viena, kad padėjo ši dieta, bet ne mūsų atveju
labai liuks, kad dalinatės patirtimi ir esu girdėjusi ne viena, kad padėjo ši dieta, bet ne mūsų atveju
taip aisku visu atvejai skirtingi
tuo labiau kad dazniausia net ir sunku savo vaika kazkokiai vienai diagnozei priskiri as ir TLK skaiciau ne karta ir amerikos TLK nes jis zymiai detalesnis tai prie vienos diagnozes tikrai nepriskirsi vaiko nes ir is ten ir is ten tinka. Taip ir su dieta vienam gerai kitam ne.
Mamos o kas jus manot jei apibendrinti viska ka siuo metu taikot ir jums padeda, arba gal padejo kazkuriuo momentu, nes net ir trumpalaikis pagerejimas elgesyje mano manymu yra super gerai, nes pagereja santykis su vaiku, daugiau tu geru momentu nei pykciu. Temose aisku daug geru patarimu bet gal vienoj vietoj sudejus butu paprasciau, poto galima butu susisteminti ir i pirma puslapi sudeti. Ka manote?
Mums pvz. labai svarbus miegas ir rezimas, sakyciau miegas nr.1 pagal svarba toliau dieta. Labai svarbus buvimas lauke, kuo daugiau tuo geriau, lankom baseina. Taip pat mes lankem ergoterapeute privaciai kelis kartus po 10-20 seansu, labai neblogai bet brangu ir rezultatas yra tol kol dirbama, is principo viska ir pats gali daryti tik reikia laiko ir jegu kuriu po darbo dienos dazniausiai nera VRC dienos stacionaras buvom pernai 2 savaites, siemet irgi planuojam, labai neblogai vaiko elgesis tikrai siek tiek koreguojamas, patys gaunam ir patarymu ir palaikymo. Geriam Eye q jau pora metu. Is paskutinio ka darom tai biofeedback'as ir dabar nuo pavasario planuoju pradeti hipoterapija (su zirgais), girdejau geru atsiliepimu apie jauna gyd. Sarapova kuri tai daro. Aisku buvo bandymai ir visokiu netradiciniu, vienas net buvo labai sekmingas bet laikinai, bet po apsilankymo patikejau kad kazkoks man nezinomas pasaulis vis del to egzistuoja Na ir aisku kasdien kantrybe, kantrybe ir dar karta kantrybe kad tik priimti ji toki koks yra