QUOTE(Lavute @ 2014 03 05, 18:52)
nu velnias,,, sneku atrodo bile kiek, burelius lankom mokykloj sokiu dar 3 kartus vezam i taikvando bureli ( ale kad energija islietu) kompo negauna, TV irgi mazai, nebetn gal savaitgaliais, nes grista pakankamai velai. miegot eina 20.30 ir ne veliau, nes jei nueina veliau atsikelia ryte visa nervuota.
nu nzn .. vienas minusas kad ji manes nelaiko autoritetu (cia as taip manau), nes kartais su manim kalba ar elgesi kaip su drauge... o kartais viskas noraliai, o gal as cia apsileidau kazkaip
nu nzn .. vienas minusas kad ji manes nelaiko autoritetu (cia as taip manau), nes kartais su manim kalba ar elgesi kaip su drauge... o kartais viskas noraliai, o gal as cia apsileidau kazkaip
o kaip valgo ir kaip miega naktį
gal reiktų prieš naktį ją atpalaiduoti kokiam levandų vonioje pagulėt, kokį masažiuka, apglostyti ir paguldyti miego.
autorite susigražinti yra sunkiau, bet įmanoma, pagyrų ir bausmės turi būti, jei pasakote taip ir turi būti taip ir vygdyti.
Papildyta:
QUOTE(Lavute @ 2014 03 05, 18:55)
o tu vaiku kuriuos smauge tevai neateina aiskintis i mokykla? kaip tada elgetes.
man del apsistumdymo bile kaip geda, o cia....
ne nėjo, nes vyras bandė pirma su mokytoja kalbėtis ir tuo vaiku, visi nusijuokė į veida ir neatėjo, tada jau kreipėmės aukščiau pass pavaduotoja ir sako ne mano reikalas tiesiog buvo likę mėnuo iki ar ilgiau iki mokslų metų pabaigos nebeleidau į mokykla, susižinodavau kada atsiskaitymai tada tik vaikas eidavo į mokslus taip pabaigė 6 klase mano vaikis.
buvau ir kitoje stovykloje, kai mano vaikis stūmė mergaite į siena ir buvo smegenų sutrenkimas, ir ta mergaitė buvo kitos mokytojos dukra. aš kai tik sužinojau, pasiprašiau tel numerį pirma kalbėjausi su tos mergaitės mama mokytoja, pasikalbėjome ir nusprendėme leisti vaikams su socialine ir psichologe išspresti jų bėdas, jei nepavyks tada jau mes tėvai įsikišime. pavyko be mūsų. bet čia jautu mums kliuvo tokia supratinga mama.