QUOTE(Pūg@ @ 2014 03 05, 17:43)
as su siaubu laukiu penktos klases,kai keisis ir prisides nauji mokytojai
Nu ir mums labai sunki ta adaptacija buvo. Man socialine darbuotoja sake,jog ji gali uztrukt net iki antros klases galo sunkesniais atvejais. Irgi ne karta buvau kvieciama pas direktoriu. Ir vyras buvo taip pat su mokytoja
susikoliojes Siaip nebijokite pastabu,vistiek reik spresti vaiko elgesio problemas. Bandykit ieskoti glaudesnio rysio su mokytoja. As bent jau prasiau,kad uzvestu atskira sasiuvini pastabom,bet mokytoja pati nesutiko. Ir daug daug kalbekite su vaiku,uz prasizengimus taikykite nuobaudas,draudimus,pvz jokio kompo,televizoriaus. Labai svarbu susidaryti dienotvarke,kad keltis,kada eit i mokykla,kada ruost pamokas,kada ilsetis.Tai padeda. Svarbu anksti eit miegot.Kadangi vaikas labai aktyvus,tai gal butu gerai koks sporto burelis ar sokiai po pamoku. Zodziu reiks idet daug darbo.
nu velnias,,, sneku atrodo bile kiek, burelius lankom mokykloj sokiu dar 3 kartus vezam i taikvando bureli ( ale kad energija islietu) kompo negauna, TV irgi mazai, nebetn gal savaitgaliais, nes grista pakankamai velai. miegot eina 20.30 ir ne veliau, nes jei nueina veliau atsikelia ryte visa nervuota.
nu nzn .. vienas minusas kad ji manes nelaiko autoritetu (cia as taip manau), nes kartais su manim kalba ar elgesi kaip su drauge... o kartais viskas noraliai, o gal as cia apsileidau kazkaip
Papildyta:
QUOTE(Roga @ 2014 03 05, 17:25)
tiesa, ir kam stengtis pravaro tuos vaikus ir viskas
patikėkit kokia mes turėjome antroje ketvirtoje klasėje anglų kalbos mokytoja
arba muzikos tyliu
bet su auklėtojos pagalba su muzikos mokytoja jau ketvirtoje klasėje daug maž susitarėme. apie anglų tyliu ji sugebėjo įpilti nulį procentų, o kai paprašiau pagalbos, ji pasakė nepadėsiu ir taip darbo turiu
o sakau tai kodėl kvietėte mane, ji man sako, jūs savo sūnui paaiškinkite, kad aš moteris ir su manimi reikia elgtis mandagiai. aš jai sakau palaukite jei jūs viska leidžiate jis šoka ant stalo o paskui šast vinu kartu pasakote negalima duok pasiekimų knygele tai tas knygele perplėšė ir į snukį jei metė sako ragana
šeštoje klasėje tokia gavo auklėtoja, kad tyliu jai rūpėjo tik berniukai, prie jos akių smaugė mano vaika, ji ir nuėjo
sužinojome iš kitų
žodžiu tyliu apie kaikuriuos mokytojus
o tu vaiku kuriuos smauge tevai neateina aiskintis i mokykla? kaip tada elgetes.
man del apsistumdymo bile kaip geda, o cia....