Aš jau užrašiau merginą į žirgyną... Kartas per savaitę mėnesiui - 160Lt, du kartai per savaitę mėnesiui - 250Lt. Aišku, mums dar važinėjimas viena pusė apie 45km.... Bet pamėginsim....
Dar klausiau dėl sanatorijos - ji mums kaipo ir priklauso - imsimės žygių, kad ją gautume....
Laba. Mes į sanatoriją važiuosime turbūt pirmadienį. Reiks pasiskambint prasinešt.Kai skambinau neregistravo, sakė, kad nereikia. Reikia tik nuo gegužės.
Laba. Mes į sanatoriją važiuosime turbūt pirmadienį. Reiks pasiskambint prasinešt.Kai skambinau neregistravo, sakė, kad nereikia. Reikia tik nuo gegužės.
Aš jau užrašiau merginą į žirgyną... Kartas per savaitę mėnesiui - 160Lt, du kartai per savaitę mėnesiui - 250Lt. Aišku, mums dar važinėjimas viena pusė apie 45km.... Bet pamėginsim....
Dar klausiau dėl sanatorijos - ji mums kaipo ir priklauso - imsimės žygių, kad ją gautume....
Užsirašėme čia http://www.savaitgal...klubas_horsina/ Marijampolės rajonas čia, ryt važiuojam, žiūrėsim tiksliau kaip ten kas. Jai ir dėl laikysenos jaučiu gerai jodinėjimas būtų, nes truputėlį kuprinasi.... Žodžiu, po rytojaus papasakosiu, kaip mums sekėsi...
Sanatorija mums patogiausiai būtų Druskininkuose - arčiausia, gal nėra ten blogai?
Šiandien ryte mokytojos skambučio sulaukiau - kūno kultūrai mergina nesirengė, nesiruošė, nesukalbama buvo.... Ir kažkokius rutuliukus po koridorių mėtė
Užsirašėme čia http://www.savaitgal...klubas_horsina/ Marijampolės rajonas čia, ryt važiuojam, žiūrėsim tiksliau kaip ten kas. Jai ir dėl laikysenos jaučiu gerai jodinėjimas būtų, nes truputėlį kuprinasi.... Žodžiu, po rytojaus papasakosiu, kaip mums sekėsi...
Sanatorija mums patogiausiai būtų Druskininkuose - arčiausia, gal nėra ten blogai?
Šiandien ryte mokytojos skambučio sulaukiau - kūno kultūrai mergina nesirengė, nesiruošė, nesukalbama buvo.... Ir kažkokius rutuliukus po koridorių mėtė
Ačiū
Dar klausimas. Kaip geriau - važiuoti savaitės pradžioj ar gale? Yra minčių ketvirtadienį važiuoti. Bet savaitgalis tada būtų kaip ir laisvas jam.. Procedūrų berods nėra savaitgaliais
Ačiū
Dar klausimas. Kaip geriau - važiuoti savaitės pradžioj ar gale? Yra minčių ketvirtadienį važiuoti. Bet savaitgalis tada būtų kaip ir laisvas jam.. Procedūrų berods nėra savaitgaliais
Įtariu važiuosim poryt po pamokų ... Tikiuosi, kad nebūsiu iškviesta anksčiau laiko Mąstau ar leisti kompiuterį vežtis... Vakarais gal ir gerai būtų...
Įtariu važiuosim poryt po pamokų ... Tikiuosi, kad nebūsiu iškviesta anksčiau laiko Mąstau ar leisti kompiuterį vežtis... Vakarais gal ir gerai būtų...
nu vežasi vaikai tuos kompiuterius tikrai neblogai. vykite. nuvyke supažindink su taisyklėmis, ne tik kad pasirašytu, nes reiks aš taip darau sėkės stiprėjant
Sveikos mergaites, As cia visai ne i tema, bet gal mane suprasit... Kas neprisimena manes, tai as esu dvieju hiperiuku is Klaipedos mama,vienam jau 23, o kitas tuoj bus 18. Bet esu ne tik hiperiuku mama... bet ir apie 20 proc. vaikiuku, kurie siuo metu vienaip ar kitaip neturi siuo momentu teveliu meiles. Esu soc. darbuotoja. O paprasciau, tai laikios vaiku grupes aukletoja. Mes ne vaiku namai, bet "Greitoji pagalba" atsitikus kokiai nors nelaimei. Kartais vaikas buna pas mus tik diena, o kartais pagyvena ir metus. O dabar prie reikalo.... Kadangi mums maista atveza "Kretingos maistas", kuris aptarnauja ligonines, arestines ir pan. Esu sumaniusi karta per menesi pamaitinti vaikus paprastu, naminiu maistu. Vaikai gauna pas mus valgyti,net ir vaisiu, bet kai nuolat buni salia vaiku ir "verdi tame katile", tai maistas yra tiesiog dietinis. Kiek laiko galime ji valgyti... O juk visi mes norime ir rukytos desrytes paragauti, sviezu agurkiuka pasipjaustyti, galu gale leda suvalgyti. Cia tuoj braskes prasides, cia darzoves... O pas mus ar ziema ar vasara, kaip kopustai, burokeliai, morku salotos.... Pradejau tai daryti jau nuo nauju metu, bet kol kas uz savo pinigelius. Nes nemoku ieskoti remeju. O tai jau 4 men. Pamaniau, gal kas galetu man pagelbeti gal grynais, gal tiesiog kazkaip per istaiga, o gal kas pazystamu turite, kurie noretu kazka gero tokiems vaikams padaryti. O ir pinigeliu labai daug nereikia... Kad ir tuos naminius kotletus su su bulvytemis ir sviesiu agurkeliu, keciupu uz 40 litu pagaminau. Cia ziurek, tai nuo maisto grietines lieka, tai pieno, kefyro... Taip ir pasitaisom... Aisku, cia mano ismislas, todel istaigos vadovu nelabai galiu pinigu prasyti. Gal ir nesamoniu prisidirbau, bet kai matai, kaip vaikai valgo... Tai jau ir nebeturiu iseities sustoti... Jei parasytumete i AZ, tai duosiu ir istaigos duomenis ir savo telefono numeri. Galu gale pati paskambinsiu, tada ir pasikalbesim. Atsakysiu i visus iskilusius klausimus.