Įkraunama...
Įkraunama...

Mano vaikas hiperaktyvus 10 tema

QUOTE(bumbasi @ 2014 04 04, 12:04)
Žinokit mums tas pats buvo... Tad ėjom pas psichiatrę, pasakėm kame reikalas. Prirašė dar du kodus... Mums papildomai yra elgesio ir motorikos kai kurie sutrikimai...

Musu Hiperaktyvumas, dėmesio ir veiklos sutrikimas ...
Atsakyti
Parasiau AZ
Atsakyti
QUOTE(diana34 @ 2014 04 04, 11:31)
Nu blin kazkokia mistika  smile.gif . Man vakar pasake, kad pagal ta koda JAU nebepriklauso sanatorija  blink.gif  Stropiai varte man pries nosi kazkokia knyga su kodais ir irodinejo, kad nepriklauso, nes atseit musu gyditojos, LT jau kas antras vaikas hiperiukas  ir kas cia bus jei visi uzsimanys i sanatorija  blink.gif  blink.gif . Reiks i ligoniu kasas jauciu kreiptis  g.gif

Sveikateles tavo vaikams  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Papildyta:

Neradau ir as  ax.gif

Nū nežinau ir šiemet važiavime su F90.0 i sanatorija, viska sutvarkė šeimos gydytoja su rebilitologu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2014 04 04, 15:26)
Nū nežinau ir šiemet važiavime su F90.0 i sanatorija, viska sutvarkė šeimos gydytoja su rebilitologu g.gif

Mistika pas mus kaip visada gun_bandana.gif gun_bandana.gif ..
Skambinau i Ligoniu kasa, sake, kad F 90 turi gauti sanatorija, jei gyd. reabilitologas paraso jog vaikui reikalinga reabilitacija.. Šeimos gyditojas sprendzia vaziuos vaikas ar ne doh.gif doh.gif ... Nu jauciu kara laukia musu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diana34: 04 balandžio 2014 - 14:48
QUOTE(diana34 @ 2014 04 04, 15:35)
Mistika pas mus kaip visada  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif ..
Skambinau i Ligoniu kasa, sake, kad F 90 turi gauti sanatorija, jei gyd. reabilitologas paraso jog vaikui reikalinga reabilitacija.. Šeimos gyditojas sprendzia vaziuos vaikas ar ne  doh.gif  doh.gif ... Nu jauciu kara laukia musu  biggrin.gif

Tikrai karas doh.gif sėkmes kariaujant.
Atsakyti
QUOTE(Anisa @ 2014 04 03, 09:26)
Mamyte ar bandet kas nors hipoterapija (terapija su zirgais), girdejau geru atsiliepimu, gal kas ka gali is patirties daugiau pasakyti?

Va va, man tai irgi aktualu... Ką manote? Maniškė net verkia, kaip nori jodinėti, bet nežinau, ar tai naudinga... Be to, arti jokio žirgyno nėra, artimiausias rimtesnis apie 50km., na bet jei tai naudinga, tai gal verta tą daryti dėl vaiko??? Gal bent pamėginti kokį mėnesį ar du?
Atsakyti
QUOTE(DainaM @ 2014 04 05, 20:26)
Va va, man tai irgi aktualu... Ką manote? Maniškė net verkia, kaip nori jodinėti, bet nežinau, ar tai naudinga... Be to, arti jokio žirgyno nėra, artimiausias rimtesnis apie 50km., na bet jei tai naudinga, tai gal verta tą daryti dėl vaiko??? Gal bent pamėginti kokį mėnesį ar du?

Tai labai brangu ir jau nemažai žirgynu bando jau užsiimti. Bet kaip visada i pinigus remiasi. Kad žirgai ramina aš ta žinau ir mačiau. Ir jei kas turite pinigų net nesvarstykite ir veskite vaiką.
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2014 04 05, 21:03)
Tai labai brangu ir jau nemažai žirgynu bando jau užsiimti. Bet kaip visada i pinigus remiasi. Kad žirgai ramina aš ta žinau ir mačiau. Ir jei kas turite pinigų net nesvarstykite ir veskite vaiką.

Kainom nesidomėjau dar, bet numanau, kad ne dešimtim kainuoja... Bet, kai pažiūri, ir tie vaistai, vitaminai nuo hiperaktyvumo kainuoja irgi jau nebe dešimtimis, tai gal geriau toks variantas išmėginti.... Nežinau.... Ne aruodai tų pinigų, bet dėl savo vaiko sukrapštytume manau, svarbu padėtų, svarbu rezultatą duotų verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(DainaM @ 2014 04 06, 12:48)
Kainom nesidomėjau dar, bet numanau, kad ne dešimtim kainuoja... Bet, kai pažiūri, ir tie vaistai, vitaminai nuo hiperaktyvumo kainuoja irgi jau nebe dešimtimis, tai gal geriau toks variantas išmėginti.... Nežinau.... Ne aruodai tų pinigų, bet dėl savo vaiko sukrapštytume manau, svarbu padėtų, svarbu rezultatą duotų  verysad.gif

Tai ilgas darbas, bet esu tikra, kad padeda info daug. Kaip ir delfinai. Jie turi toki raminanti poveikį, antra juos iškrauna, nes jodinėjant dirba visas Kunas.
Pas mus kol kas sunku, net labai norint kol kas nesurinkciau tiek pinigu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2014 04 06, 12:58)
Tai ilgas darbas, bet esu tikra, kad padeda info daug. Kaip ir delfinai. Jie turi toki raminanti poveikį, antra juos iškrauna, nes jodinėjant dirba visas Kunas.
Pas mus kol kas sunku, net labai norint kol kas nesurinkciau tiek pinigu verysad.gif

bandysiu sia savaite aiskintis kas kur ir kiek kainuoja, kai ka zinosiu parasysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Anisa @ 2014 04 07, 09:55)
bandysiu sia savaite aiskintis kas kur ir kiek kainuoja, kai ka zinosiu parasysiu  4u.gif

Pas mus tokios kainos vieno užsiėmimo http://www.kurtuva.l...nis.php?id=1114
Atsakyti
Aš jau užrašiau merginą į žirgyną... Kartas per savaitę mėnesiui - 160Lt, du kartai per savaitę mėnesiui - 250Lt. Aišku, mums dar važinėjimas viena pusė apie 45km.... Bet pamėginsim....
Dar klausiau dėl sanatorijos - ji mums kaipo ir priklauso - imsimės žygių, kad ją gautume....
Atsakyti