Pukpuk mano dukrytė paguldė i ligonine, labai pablogėjo bukle, teks jums prijungineti i grupe.
QUOTE(pukpuk @ 2014 04 03, 17:10)
Anisa, mes sekame visi sia tema, atsiradus naujiems zmonems tikrai pastebesime.
Kitas reikalas - jei nenori i grupe, niekas nevercia.
FB yra patogesnis tuo atzvilgiu, kad temos visada gali buti randamos, o informacija apibendrinta. O ne vien chat'o pavidalu plepesiai, kai turi skaityti desimtis puslapiu tam kad rastum reikalinga info. Be to, galima dalintis ir labiau asmeniska info, video, nuotraukomis, o cia as asmeniskai visai Lietuvai transliuoti savo vaiko nenoriu.
Be abejo, galima likti ir cia. Bet praktika rodo, kad FB yra vertingiau.
Bet dar karta pasikartosiu: niekas juk nevercia tikrai.
Kitas reikalas - jei nenori i grupe, niekas nevercia.
FB yra patogesnis tuo atzvilgiu, kad temos visada gali buti randamos, o informacija apibendrinta. O ne vien chat'o pavidalu plepesiai, kai turi skaityti desimtis puslapiu tam kad rastum reikalinga info. Be to, galima dalintis ir labiau asmeniska info, video, nuotraukomis, o cia as asmeniskai visai Lietuvai transliuoti savo vaiko nenoriu.
Be abejo, galima likti ir cia. Bet praktika rodo, kad FB yra vertingiau.
Bet dar karta pasikartosiu: niekas juk nevercia tikrai.
suprantu kad nevercia
Roga, sveikite greiciau!
QUOTE(Roga @ 2014 04 02, 15:09)
aš kalbu apie palangos gintara mačiau kitokia situacija, ryte į lauka prie jūros sportuoti, per piet prie jūros sportuoti, vakare pasivaikščioti į basanke. mano Benas buvo sanatorijoje 11 metų, leidau ir į danija. visada nupasakoju koks mano vaikas. tfu tfu padeda. sakau svarbiausia jis mato kur yra suauges žmogus kuris prižiūri ir jis nenutols toliau nei jį mato. tai sanatorijoje jis buvo kaip prielipa, bet tikrai nesimušė, nevogė, nesikeikė, kas buvo keista. tik sakė išveda iš kantrybės. todėl ir vežu ten nes man ten priežiūra patinka.
Jei nepaslaptis, koks pas Bena diagnozes kodas? F 90.0? ar ne ?
QUOTE(diana34 @ 2014 04 03, 18:32)
Jei nepaslaptis, koks pas Bena diagnozes kodas? F 90.0? ar ne ?
Taip ir dar vienas, nepamenu kodo antro nes pagal antra nereaguoja gydytojai tai ir pamirsau
QUOTE(pukpuk @ 2014 04 03, 17:56)
Roga, sveikite greiciau!
Ačiū, deja sunkus sis kartas labai. Dar ir mano dickis susirgo. Na bet nieko pasveiksime
Roga, o kas nutiko? Virusai?
QUOTE(pukpuk @ 2014 04 03, 20:55)
Roga, o kas nutiko? Virusai?
Parasysiu, bet ne CIA tema.
QUOTE(pukpuk @ 2014 04 03, 10:28)
As nesuprantu koks gali buti principas jungiantis ar nesijungiant i FB grupe
Keistuoliai kazkokie.
Juk visuomet gali iseiti pries tai pasalines savo postus.
As sukuriau, o Jus jau galvokit noresit ar ne
Man atrodo nieko tame ekstremalaus nera, daug ekstremaliau yra rasyti CIA visai Lietuvai.
Suraskit mane FB - Alex Ra, pakviesiu i grupe
Lauksiu labai
Keistuoliai kazkokie.
Juk visuomet gali iseiti pries tai pasalines savo postus.
As sukuriau, o Jus jau galvokit noresit ar ne
Man atrodo nieko tame ekstremalaus nera, daug ekstremaliau yra rasyti CIA visai Lietuvai.
Suraskit mane FB - Alex Ra, pakviesiu i grupe
Lauksiu labai
Sveika
Nerandu as tave FB gal gali padeti prisijungt
QUOTE(xariuxa @ 2014 04 03, 21:19)
Parasiau AZ
QUOTE(Roga @ 2014 04 03, 20:06)
Taip ir dar vienas, nepamenu kodo antro nes pagal antra nereaguoja gydytojai tai ir pamirsau
Nu blin kazkokia mistika . Man vakar pasake, kad pagal ta koda JAU nebepriklauso sanatorija Stropiai varte man pries nosi kazkokia knyga su kodais ir irodinejo, kad nepriklauso, nes atseit musu gyditojos, LT jau kas antras vaikas hiperiukas ir kas cia bus jei visi uzsimanys i sanatorija . Reiks i ligoniu kasas jauciu kreiptis
Sveikateles tavo vaikams
Papildyta:
QUOTE(pukpuk @ 2014 04 03, 23:40)
Parasiau AZ
Neradau ir as
QUOTE(diana34 @ 2014 04 04, 10:31)
Nu blin kazkokia mistika . Man vakar pasake, kad pagal ta koda JAU nebepriklauso sanatorija Stropiai varte man pries nosi kazkokia knyga su kodais ir irodinejo, kad nepriklauso, nes atseit musu gyditojos, LT jau kas antras vaikas hiperiukas ir kas cia bus jei visi uzsimanys i sanatorija . Reiks i ligoniu kasas jauciu kreiptis
Sveikateles tavo vaikams
Papildyta:
Neradau ir as
Sveikateles tavo vaikams
Papildyta:
Neradau ir as
Žinokit mums tas pats buvo... Tad ėjom pas psichiatrę, pasakėm kame reikalas. Prirašė dar du kodus... Mums papildomai yra elgesio ir motorikos kai kurie sutrikimai...