gal kas galit atsiųsti tą Javari išparduotuvės slaptažodį?
Bendra temos IŠPARDUOTUVĖ
(prisijungimo vardas Javari, slaptažodis toks pat kaip ir internaučių išparduotuvės)
Slaptažodį gavau, ačiū supermamce
QUOTE(kingcup @ 2014 02 14, 09:39)
gal kas galit atsiųsti tą Javari išparduotuvės slaptažodį?
(prisijungimo vardas Javari, slaptažodis toks pat kaip ir internaučių išparduotuvės)
buciau ir as dekinga, jei gauciau slaptazodi, reik savo Rieker idet
Ir as buciau dekinga uz slaptazodi
Na va, gavau ir as savo rieker My Webpage
batai labai lengvi ir patogus, dydi atitinka, beeet, mano supratimu, neatitinka aprasymo. Prancuzu nemoku, bet pagal verteja, jie turetu buti odiniai, o yra dirbtines odos. Gal kas raset javariui? Ka siulo?
batai labai lengvi ir patogus, dydi atitinka, beeet, mano supratimu, neatitinka aprasymo. Prancuzu nemoku, bet pagal verteja, jie turetu buti odiniai, o yra dirbtines odos. Gal kas raset javariui? Ka siulo?
Aš jaučiu nesamonę padariau išsiunčiau brokuotus batus ir kaip kažkuri rašėte, įdėjau čekiuką į dėžę. Užsirašiau tik siuntos numerį ir pagal ją dabar matau, kad nepristatė:
"Siuntos nepavyko pristatyti gavėjui į namus. Priežastys gali būti šios: pristatymo metu gavėjo nerasta; nurodytas neteisingas adresas; gavėjas paprašė pristatyti vėliau; gavėjas atsiims siuntą pats ir kt. "
Adresą tai jų priklijavau, tikrai geras
Slaptažodžio ir nuorodos į išparduotuvę ir aš noriu, turiu vienus didokus
"Siuntos nepavyko pristatyti gavėjui į namus. Priežastys gali būti šios: pristatymo metu gavėjo nerasta; nurodytas neteisingas adresas; gavėjas paprašė pristatyti vėliau; gavėjas atsiims siuntą pats ir kt. "
Adresą tai jų priklijavau, tikrai geras
Slaptažodžio ir nuorodos į išparduotuvę ir aš noriu, turiu vienus didokus
O kaip patikrint kur yra siuntinys, jeigu nesuteiktas joks nr? kaip suprantu siuncia pastu, ne per dhl...laukti ir tiek?
QUOTE(pumpica @ 2014 02 14, 11:37)
O kaip patikrint kur yra siuntinys, jeigu nesuteiktas joks nr? kaip suprantu siuncia pastu, ne per dhl...laukti ir tiek?
tiesiog laukti. Manieji issiusti lapkricio 30, turejau gauti iki vasario 10 bet ju vis dar nera javaris siulo laukti. Pirmakart man taip
QUOTE(*Persikute* @ 2014 02 14, 11:40)
tiesiog laukti. Manieji issiusti lapkricio 30, turejau gauti iki vasario 10 bet ju vis dar nera javaris siulo laukti. Pirmakart man taip
Nu jau tikrai nesamonė laukti 3 mėn. faktas, kad nebegausit. reikalaukit grąžint pinigus. Cirkai.
QUOTE(Cocosinė @ 2014 02 14, 11:47)
Nu jau tikrai nesamonė laukti 3 mėn. faktas, kad nebegausit. reikalaukit grąžint pinigus. Cirkai.
oj sumaisiau sausio 30 issiusti, o jie siulo laukti iki vasario 28 dienos. Mat issiunte pastu o kodo jokio neturi.
QUOTE(Eulali @ 2014 02 13, 21:45)
Aš tai visada rašau per savo paskyrą: Mon compte, ir kairėje pasirenku Nous contacter ir ten pasirenku e-mail, rašau angliškai, iki šiol visada buvau gavusi atsakymą
Vakar vakare parašiau, atsakymo dar negaunu, per kiek laiko jums atrašo ?
gavau balerinkas http://www.javari.fr...amp;discount=30
labai gaila , bet stipriai mazintos pirkau 39, o realiai 38 dydis ...
duokit man irgi ta slaptazodi
labai gaila , bet stipriai mazintos pirkau 39, o realiai 38 dydis ...
duokit man irgi ta slaptazodi