QUOTE(Vi_ktorija @ 2014 08 07, 06:21)
matau esate panaši batų gerbėja, kaip ir aš
. kažkada ir aš siųsdavausi batus iš jūsų nurodytų tinklapių per tarpininkes, bet kai atradau www.yoox.com (Italijos parduotuvė), daugiau niekur nelendu. O jums ten nepatinka? galite ir kaifą gaudyti, t.y. pati apsipirkinėti, o šiaip ir servisas labai puikus. Ypač dabar, kai daugeliui prekių maxi nuolaidos, odinių nerealių batų nors vežimu vežk. Ten man batų rojus. už 30-40 eurų galima prisirinkti itališkų, ispanškų ir kt. batų, kurie kainavo apie 200 eurų, o ir kokybė nereali.
Pritariu. Žinau tą parduotuvę, net norėjau įrašyti, bet apie Ameriką prakalbau ir pamiršau. Taip, jinai gera, dirba puikiai ir servisas puikus, tik bėda, kad siuntimą nemokamą retokai padaro, va tada galima pasimedžioti ir pasižvejoti ant greičio. Šiuo metu nemokamas tik nuo 200 eurų, o iki tos sumos 20. O dėl ten parduodamų batų tai tikrai, jei reikia ko nors įdomesnio, pvz. italų rankų darbo bačiokų ar pan., o ne širpotrebo, tai cool
Gal būt man irgi būtų užtekę europinių javario, yoox, bet norėjosi išmėginti, o tada užsikabliavau ir pirmyn. Na, tarkim, kažko europinėse nerandu, kažkas brangu, o ten p..t ir išmeta
Juolab ir kokį amerikonišką brendą kartais tiesiog norisi išmėginti arba conversų odinių aš čia pigiau neradau nei ten su visais siuntimais ir tarpininkavimais išėjo. Šiaip, dar labai priklauso nuo to, ką mėgsti ir ko tikiesi ar ieškai. Jei, pvz. gan populiarių brendų, tai javaris buvo man nesulyginimas, nes nei timbų, nei medžiaginių conversų, nei salamanderių, nei pretty ballerinų, nei clarksų aš pigiau kitur neradau. Tiesa, dažnai tai būdavo paskutinės, vienintelės poros likusios, kas tam pirkimui didžiausią kaifą ir užduodavo. Jei reikia ko nors įdomesnio, rankų darbo ar šiaip įdomesnės firmos, tada yoox puiku, nes ten paprastesnių, mums žinomesnių firmų aš nelabai randu arba jos mažiau pakainuotos nei javary būdavo. Jei norisi amerikoniškų firmų - RL, Kors, vince camuto, j.crew ar dar kokios, tada, manau, geriausia Amerikėj tėvynėj ieškoti.
O padarius išvadą - reikia knistis visur, giliai ir prasmingai, tik tam reikia nemažai laiko ir tokios menkos smulkmenos kaip pinigai.
Oi užsivedžiau, neleiskit man apie batus kalbėti.
P.S. Jei kam tikrai įdomu, aš galėsiu surašyti savo šių metų pirkinius - žiemos javarinius ir amerikinius, pavadinimus ir kiek man kainavo, nors gal ir nebeįdomu, vis tiek tam javariui jau amen