QUOTE(AuroraBO @ 2014 06 12, 11:56)
Per tarpininkes? Brangiau gal išeina, nei Javari?
Įvairiai. Javaryje kai ko nėra, o dabar ir kainos man nepatinkančios. Amerika turi savų navarotų, ten gali iškasti perliukų, bet, aišku, visi persiuntimo mokesčiai prisideda. Tačiau yra kitokių brendų nei Europoj. Taip gerai buvau susiorganizavus - pati pirkti persiuntėjų JAV adresu, kortele savo lietuviška, nes 6pm pvz. ją priėmė be vargo, bet va tie persiuntėjai nuo liepos 1 d. nebesiųs konsoliduotų siuntų, o asmeninės tai jau sliškom, siuntimas brangiau nei batai išeitų. Tarpininkų minusas - dingstančių ar paskutinės poros batų gali nenupirkt, kol ten jiems nusiunti, kol jie pamato, kol pabando nupirkti ir nebelieka. Kai vienus batus šitaip pramazinau, nuo 250 dolcų iki 25 nukainuotus, tai abydniakas suėmė ir pati toje pardėje prisiregistravau, bet gaila neilgam
Kažkaip dievulis mane baudžia atimdamas galimybę pačiai batus medžioti, žvejoti, gaudyti ir šaudyti, esu žiauriai nusiminusi ir nelaiminga
Šiaip galiu parašyti kiek panašiai batai man kainavo iš JAV su atsiuntimu į Lietuvą, pvz. Melissa šliopkės 61 Lt, Ralph Lauren baletkės 98 Lt, Ecco batai 135 ir 128 Lt, kultiniai geltoni timberlandai apie 200 Lt, nes sunkūs gyvatės, DKNY baletkės apie 80 Lt, Claudia Ciuti bačiukai apie 140 Lt, kitų nebeatsimenu, pirkau žiemą tai jau nugrimzdo giliai