Nedingo Jolė niekur, ramiaks. Naršau po javarį 3 kartus dienoj, nu bet nieko tinkamo nerandu
Jei rasčiau, negi manot, kad tylėčiau kaip partizanas. Tiksliau, mane domina 70-80 procentų nukainavimas, o vat čia ir visiška tamsa. Ir aplamai - ar ten vokiečių koks menedžeris užsilenkė, ar iš darbo jį atleido, nes kai įkalė tą 50 procentų nuolaidą, tai taip ir užmigo. Jau ir pavasaris, o nuolaidos tyli, tad dabar smarkus štilis. O visad žiemos gale ką nors iš vokiečių papirkdavau, profilaktiškai.
Laukiau kovo pradžios, nes pernai prancūzai keliom dienom jėginį išpardavimą buvo padarę, jau toooookių bačiokų buvo, kad ašaros byrėjo - visų gi nesupirksi
Sakiau šiemet rėksiu garsiai mergom, kad eitų ir pirktų ir ką - nieko, tylu ramu. Nekartojo nei orgazminės dienos, nei pernykščio kovo, vadinasi, reikia būti budriai ir juos pastoviai sekti, nes gali vėl ką privirinti. Apie anglus tyliu iš viso, mirtis ten ir stagnacija.
Žodžiu, kaip ta neištikima žmona, nusukau į kairę šiek tiek - naršau po Ameriką ir yoox'ą, negaliu gi be shopingo - nusipirkau kvepiančias melissas, Ralfo Laureno bačiokus, dar kažką
Bet, žinokit, javarį tikrai labai labai myliu ir jis man atleis, kad truputėlį sugriešyjau, nes pas jį visada sugrįžtu ir toliau rodau savo atsidavimą
Tad tokia mano ataskaita, kur mėčiausi ir vėčiausi. Gerų pirkinių ir gražios dienos