kaži kur aš buvau, tada, nes jau rodos visą amžinybę batų ieškau atsidarau Javary o ten arba nėra ką pirkti arba galvoji, kad perbrangu ir lauki akcijos, kol visai batai dingsta
kaži kur aš buvau, tada, nes jau rodos visą amžinybę batų ieškau atsidarau Javary o ten arba nėra ką pirkti arba galvoji, kad perbrangu ir lauki akcijos, kol visai batai dingsta
Tiksliai nebepamenu ar 22 ar 23 eur mokėjau, užtat kai tik parašiau, kad netinka, gavau gal 5 až su prašymu parduot . Tikrai labai gražūs, gaila buvo skirtis .
Kažkuri klausėt šitų balansų http://www.javari.fr/dp/B006OW3BUE užrašų ant ant liežuvio. Fotkint nefotkinau, ale va kas parašyta: US 10, UK 8, EU 41.5, cm 27, Made in Vietnam
Gal uzmatet fainu mazuciu rankiniu, Crossover Bag tipo. Vis ziurineju ziurineju ir nekrenta taip, kad iskart kortele is pinigines traukciau. ir zieminuku batu vis dar ieskau...
Ar keičia Javari.fr batus, jei netiko dydis. Bandau, bet meta iškart kaip grąžinimą, o noriu, kad pakeistų dydį. Ar yra kitas variantas? Dėkui atsakiusiom
Ar keičia Javari.fr batus, jei netiko dydis. Bandau, bet meta iškart kaip grąžinimą, o noriu, kad pakeistų dydį. Ar yra kitas variantas? Dėkui atsakiusiom
Gavau savo batus šiandien. Gražuoliai Dydis tinka, kokybė be priekaištų. Labai džiaugiuosi ir dėkoju narei (nepamenu niko), kuri man išvertė komentarą dėl dydžio. Ten buvo rašoma, kad batai didinti. Jei būčiau pirkusi 38 dydį (nešioju 37/37,5) būtų buvę per dideli.
Mokėjau 93 eurus