Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 11

QUOTE(cuaren @ 2014 02 14, 22:41)
Perskeltos, nes viršutinės atsidaro atskirai

Nuo to tik pabrangsta viskas ir yra NEPATOGIAU negu vientisos durelės iki viršaus, jau daug kartų esu čia rašęs kodėl. Ar tai gražu? Man ne, priskaldyta šipuliukų ir tiek. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 15 vasario 2014 - 11:28
Dešimtuk, ka galit pasakyti apie estiskas Repo by Sorbes plokstes? Jos gal pigiausios ? O ar ne prasciausios? g.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2014 02 15, 13:05)
Dešimtuk, ka galit pasakyti apie estiskas Repo by Sorbes plokstes? Jos gal pigiausios ? O ar ne prasciausios?  g.gif
Neteko susidurti. Latviška Bolderaja viena iš pigiausių, teko iš jos gaminti, tai normali.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 15 vasario 2014 - 13:24
user posted image

Įdedu dar kartą, gal kam kokių minčių kils g.gif Nuvažiavom pasižiūrėti, tai kairėje pakabinama spintelė nesigauna 1,2 m, nes toks atstumas nuo sienos iki lango, tai bus kokie 1,10 m. O sakykit jei išvis orkaitę dėti kairėje pusėje? Arba vietoje šaldytuvo? Neišmąstau kaip patogiau būtų g.gif
Atsakyti
QUOTE(cuaren @ 2014 02 15, 11:33)
va svetainės "apačia". Matosi foto ir visi langai smile.gif
iš pradžių galvojau apie salą, bet man atrodo, kad ji labai sumažintų patalpą, nes ta svetainė ir taip užspausta gausis dėl nusileidusių lubų. O be to, nebetilptų stalas valgomasis, palikti tik barą valgymui schmoll.gif Įkeliu pabraižymus blush2.gif

Teisybė, jeigu pietų stalas būtinas, sala jau nebetelpa schmoll.gif . O daryti salą vietoj jo - nelogiška drinks_cheers.gif . Taip, daug ką keičia nuleistos lubos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 15 vasario 2014 - 15:05
Suprem mano pastebejimas butu nesti saldytuva i kaire kur yra pakabinama spintele. Tada kriaukle, kaitlente su gartraukiu nesti ant tos sienos kur dabar saldytuvas. Pasisleptu nuo svetaines, pakabinamas spinteles daryciau tik ten uz kampo. Lango siena gal graziau ziuresis.
Atsakyti
"patiuningavau" virtuvę pagal Dešimtuko pasiūlymą neskaidyt viršutinių spintelių ir pagal kristinka_2010 pasiūlymą siaurinti viršutines spinteles. Kaip dabar?
user posted image
Dar galvoju šalia gartraukio vietoj spintelių sudėt kelias atviras lentynas, kad tas gartraukis nebūtų lb įspaustas tarp spintučių g.gif įsivaizuoju tas lentynas kažkaip taip:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cuaren: 15 vasario 2014 - 16:13
QUOTE(lietinga @ 2014 02 15, 09:29)
Kai pamačiau tą šaldytuvą,tai vos neriktelėjau parduotuvėje"Aleliuja! Pagaliau sukūrė šaldytuvą mano siaurai,kaip traukinys virtuvei!" biggrin.gif
Mes mokėjom 2490lt. 4u.gif
O kodėl? Mano galva,jis niekuo nesiskiria nuo įprastų,į vieną pusę varstomų šaldytuvų. Net galiu pagirti-dirba tiek tyliai,kad kartais suabejoju,ar dirba smile.gif . Nebent žinote kokį Sharp'ų trūkumą,kuris gali išlysti vėliau,kol kas viskas su juo gerai g.gif

Taip sutinku, mažai virtuvei jis patogus. Turit, naudojat, jums patogu - valio. Į kitus aspektus nesigilinkit. mirksiukas.gif
Įdomumo dėlei paklausiu - atidarinėjat abiem kryptim pastoviai? blush2.gif

Kodėl sau nepirkciau? Dėl kelių priežasčių. Viena. - kainų kategorijoje už tokią sumą galima išrinkti geresnių parametrų šaldytuvą. rolleyes.gif Antra - jei tai toks geras išradimas, kodėl iki šiol (pirmą kart tokį pamačiau prieš du-tris metus) nepradejo tokių gaminti kiti masinės gamybos vartojimo brendai... g.gif Nežinia, gal kaip tik šiuo metu tobulina kažką ir tuoj tuoj pasirodys...
IMHO, galit nesutikti.
Atsakyti
Ntu-Kpi,visiškai su Jumis sutinku. Tikrai galima rasti geresnį už tokią kainą,bet man reikėjo būtent tokio. Smėlio spalvos šaldytuvų pasirinkimas labai skurdus. Buvau jau į Smeg'ą nusitaikiusi,bet ir to neįspraudžiau.Jei tiko spalva,tai nebuvo No Frost(tik tokius pripažįstu). Šaldiklio dureles iš kitos pusės darinėju nuolat,po kelis kartus į dieną,kiti šeimos nariai irgi. Kitaip negaliu ištraukti stalčių.
Tokie šaldytuvai,manau,perkami nedažnai,t.y. tik specporeikių vartotojų. Matyt tai priežastis,kad nėra kol kas gaminami masiškai. Kitą vertus,gyvenam dabar ir nėra laiko laukti,kol bus tobulesnis modelis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cuaren @ 2014 02 15, 17:11)

Aš galvočiau Jūsų virttuvę gal kažkaip tai taip:
user posted image

Į spalvas prašau dėmesio nekreipt...
Kur pirma ir kaitlentės kairėje 800mm stalčių blokai, visi kiti objektai apačioje po 600mm. Plautuvės dešinėje - indaplovė. Viršuje spintutės su 450mm durelėmis. Jeigu reikia daugiau vietos pasidėjimams galima aukštinti pakabinamas spintutes ir virš šaldytuvo bei orkaitės spintos dar išlyginimui daryti spintutes. Dabar tokių nepapiešiau blush2.gif . Šonuose 50mm juostos - kad nekliūtų atidaromi stalčiai ir orkaitė. Šaldytuvas šiuo atveju geroj pozicijoj gaunasi dėl atidarymo. 4u.gif
Atsakyti
Ar gali būti šaldytuvas prie orkaitės? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2014 02 12, 09:35)
Man regis pati blogiausia mintis prie labai kalketo vandens deti juoda kriaukle...  doh.gif

Pas mane juoda jau kokius šešerius metus. Vanduo kalkėtas.
Nematau problemų laikas nuo laiko nupurkšti kriauklės padėklą su nukalkintoju.
Atsakyti