Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 11

QUOTE(Juodai @ 2014 02 14, 20:46)
Stalviršis suskaidytas į vienodas dalis, ar nevertėtų vidurinę dalį paplanuoti didesnę g.gif .

Ačiū, Mistica  4u.gif  blush2.gif
Papildyta:
Beje, merginos, tos kurios turit šaldytuvos prie sienos - nesvarbu, įmontuotus, ar ne. Klausimas: ar patogu išiminėt stalčius, lentynas pvz išplauti jei reikia? Juk jie išsiima kiek plačiau šaldytuvo dureles atidarius nei 90 laipsnių kampu. Ar nesusidūrėt su problema šitoj vietoj g.gif . Pati nesu turėjus šaldytuvo prie sienos...

Mano prie sienos,dar ir palangė truputį trukdo.Nepatogu! Mano šaldytuvas neįmontuojamas,tai visas lentynas taip esu sulaužius traukiodama lauk,kai reikia išplauti,šaldiklio stalčius irgi doh.gif
Kai reikėjo pirkti naują,tai rinkomės šaldytuvą,kurio durelės varstosi į abi puses,o dar ir spalvą smėlinę,beveik identišką baldams radau wub.gif .Tai dabar esu patenkinta-kai einu į šaldytuvą šiaip pasiimti ko,tai darau dureles normaliai t.y. iš baldų pusės. O kai traukiu stalčių ar lentynas,tai nuo sienos pusės atidarius,durys atsiveria plačiai ir patogu tvarkytis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lietinga: 14 vasario 2014 - 21:01
QUOTE(Suprem @ 2014 02 14, 17:56)
Sakykit kas turit - patogu stalčiai 95 cm? smile.gif

Labai thumbup.gif Pas mane tik vienas stalčių blokas 95cm, bet pats patogiausias.

QUOTE(lietinga @ 2014 02 14, 20:52)

Kai reikėjo pirkti naują,tai rinkomės šaldytuvą,kurio durelės varstosi į abi puses,o dar ir spalvą smėlinę,beveik identišką baldams radau  wub.gif

blink.gif Pirmą kart girdžiu, kad taip būna blush2.gif
Atsakyti
Aš irgi prisiknisiu prie cuaren virtuvės. Pasakyte man, ar čia ta mada dabar privaloma, kai vienoje pusėje bokštas, turbūt su šaldytuvu, kitoje pusėj bokštas su orkaite... nepatinka man tokia simetrija. Ta orkaitė turbūt užgriozdinta aukštyn, nes šešių stalčių per mažai pasirodė, na tai dabar stalčiukų kaip vaistinėje... Kam tos durelės viršutinių spintelių perskeltos? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 14 vasario 2014 - 21:52
QUOTE(Dešimtukas @ 2014 02 14, 22:42)
na tai dabar stalčiukų kaip vaistinėje...

Neee, stalčiukų, kaip vaistinėje pas mane yra mirksiukas.gif ... lotuliukas.gif ... o čia... tai tik gėlytės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2014 02 14, 22:31)
blink.gif Pirmą kart girdžiu, kad taip būna blush2.gif

http://www.youtube.c...h?v=aLO7RJW26n4
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lietinga @ 2014 02 14, 22:08)

bigsmile.gif bigsmile.gif Ot atsilikus aš kokia doh.gif
Bet tai kaip geeeeras thumbup.gif

Nu čia tam Dešimtukui, tai visur vaistinės vaiduokliuojasi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2014 02 14, 19:50)
Mno akim virsutines spinteles per placiom durim. As tuos du po 95cm daryciau  i 3 po 60.
Viena prie orkaites, tada jusu 95 kaitlente ir toliau vel po 60. Taip ir darbadtalis padidetu...

patiko ši idėja bigsmile.gif 4u.gif
tik.. Man kažkaip atrodo nepatogu turėti kriauklę toli nuo kaitlentės g.gif aš gamindama ir rankas nusiplaunu ir pasidedu ant krašto mentelę kokią, tai nesinorėtų toli iki jos pėdinti g.gif ar mėtyti nuo kaitlentės į kriauklę lotuliukas.gif

QUOTE(Dešimtukas @ 2014 02 14, 21:42)
Aš irgi prisiknisiu prie cuaren virtuvės. Pasakyte man, ar čia ta mada dabar privaloma, kai vienoje pusėje bokštas, turbūt su šaldytuvu, kitoje pusėj bokštas su orkaite... nepatinka man tokia simetrija.

Ta orkaitė turbūt užgriozdinta aukštyn, nes šešių stalčių per mažai pasirodė, na tai dabar stalčiukų kaip vaistinėje... Kam tos durelės viršutinių spintelių perskeltos?  g.gif

man tai gražu smile.gif

Perskeltos, nes viršutinės atsidaro atskirai
Papildyta:

pridedu išplanavimą virtuvės ir svetainės 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cuaren: 14 vasario 2014 - 22:42
QUOTE(Juodai @ 2014 02 14, 20:46)
Stalviršis suskaidytas į vienodas dalis, ar nevertėtų vidurinę dalį paplanuoti didesnę g.gif .

Ačiū, Mistica  4u.gif  blush2.gif
Papildyta:
Beje, merginos, tos kurios turit šaldytuvos prie sienos - nesvarbu, įmontuotus, ar ne. Klausimas: ar patogu išiminėt stalčius, lentynas pvz išplauti jei reikia? Juk jie išsiima kiek plačiau šaldytuvo dureles atidarius nei 90 laipsnių kampu. Ar nesusidūrėt su problema šitoj vietoj g.gif . Pati nesu turėjus šaldytuvo prie sienos...

Bet darbastalio ir taip labai daug...
O del saldytuvo, tai ir man iskilo dilema, nes pas mane dabar jis nera imontuotas, o tokioj kampinej sienoj pastatytas (arka su kambariu, zo, sunku paaiskinti). Tai as, kad isimti stalcius ir lentynas turiu pasukti pati saldytuva.
Dabar paciai bus galvos skausmas g.gif
Papildyta:
QUOTE(cuaren @ 2014 02 14, 23:41)

Panasu i mano, tik mano staciakampis, pas jus virtuves zona ilgesne. Ziuriu irgi langas ne per visa siena.
O kas ten svetaines 'apacioj'? Kaip planuosit visa svetaine?

Isejimas is svetaines tik vienas? Nes pas mane dar isejimas isejimas butu jusu planos apacioj desinej pusej.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 14 vasario 2014 - 23:46
QUOTE(lietinga @ 2014 02 14, 23:08)

O geeeras thumbup.gif . Aš irgi net nenutuokiau esant tokių dalykų doh.gif . Kokia jo kaina? blush2.gif

QUOTE(cuaren @ 2014 02 14, 23:41)

O kas pas Jus svetainėje planuojama? Gal galite schematiškai ant plano papiešti?
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 02 15, 00:44)
Bet darbastalio ir taip labai daug...

Na taip, 1m su viršum dviejose vietose gaunas... gal ir užtenka ax.gif
Bet ta ilga virtuvės linija... nelabai jaukiai atrodo. Čia visai pakaktų erdvės ir kokiai salai... rolleyes.gif . Bet aišku, reikia išsiaiškint, kas dar toje patalpoje turi tilpti mirksiukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 15 vasario 2014 - 01:53

Pas mano tėvus neimontuotas šaldytuvas. Kad plačiau galima būtų atidaryt dureles, nuo šono paliktas tarpas. Dabar nepasakysiu kiek tiksliai, mama pravalo lentynas dažniausiai ten pat šaldytuve. Jei jau reikia išimti, tai pirmiau nuima nuo durelių visokias lentynėles (kiaušiniams, buteliams), tuomet kilnoja viena pusė lentynas ir išima. O saldiklio stalčiai išsiima be problemų.

QUOTE(Juodai @ 2014 02 15, 01:57)
O geeeras  thumbup.gif . Aš irgi net nenutuokiau esant tokių dalykų  doh.gif . Kokia jo kaina?  blush2.gif

Radau kažką tokio ČIA. Esu mačius tokius šaldytuvus gyvai, atidarinejau, čiupinėjau. Mūsų buitinės technikos pardese.
Nepirkciau sau. Čia mano asmeninė nuomonė. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 02 15, 02:57)
O geeeras  thumbup.gif . Aš irgi net nenutuokiau esant tokių dalykų   doh.gif . Kokia jo kaina?  blush2.gif

Kai pamačiau tą šaldytuvą,tai vos neriktelėjau parduotuvėje"Aleliuja! Pagaliau sukūrė šaldytuvą mano siaurai,kaip traukinys virtuvei!" biggrin.gif
Mes mokėjom 2490lt. 4u.gif

QUOTE(Ntu-Kpi @ 2014 02 15, 07:09)
.
Radau kažką tokio ČIA. Esu mačius tokius šaldytuvus gyvai, atidarinejau, čiupinėjau. Mūsų buitinės technikos pardese.
Nepirkciau sau. Čia mano asmeninė nuomonė.  cool.gif

O kodėl? Mano galva,jis niekuo nesiskiria nuo įprastų,į vieną pusę varstomų šaldytuvų. Net galiu pagirti-dirba tiek tyliai,kad kartais suabejoju,ar dirba smile.gif . Nebent žinote kokį Sharp'ų trūkumą,kuris gali išlysti vėliau,kol kas viskas su juo gerai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lietinga: 15 vasario 2014 - 09:31
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 02 14, 23:44)
Panasu i mano, tik mano staciakampis, pas jus virtuves zona ilgesne. Ziuriu irgi langas ne per visa siena.
O kas ten svetaines 'apacioj'? Kaip planuosit visa svetaine?

Isejimas is svetaines tik vienas? Nes pas mane dar isejimas isejimas butu jusu planos apacioj desinej pusej.

va svetainės "apačia". Matosi foto ir visi langai smile.gif
user posted image

QUOTE(Juodai @ 2014 02 15, 01:57)
O kas pas Jus svetainėje planuojama? Gal galite schematiškai ant plano papiešti?
Papildyta:

Na taip, 1m su viršum dviejose vietose gaunas... gal ir užtenka  ax.gif
Bet ta ilga virtuvės linija... nelabai jaukiai atrodo. Čia visai pakaktų erdvės ir kokiai salai...  rolleyes.gif . Bet aišku, reikia išsiaiškint, kas dar toje patalpoje turi tilpti  mirksiukas.gif .

iš pradžių galvojau apie salą, bet man atrodo, kad ji labai sumažintų patalpą, nes ta svetainė ir taip užspausta gausis dėl nusileidusių lubų. O be to, nebetilptų stalas valgomasis, palikti tik barą valgymui schmoll.gif Įkeliu pabraižymus blush2.gif
user posted image
Atsakyti