QUOTE(Juodai @ 2014 02 14, 20:46)
Stalviršis suskaidytas į vienodas dalis, ar nevertėtų vidurinę dalį paplanuoti didesnę .
Ačiū, Mistica
Papildyta:
Beje, merginos, tos kurios turit šaldytuvos prie sienos - nesvarbu, įmontuotus, ar ne. Klausimas: ar patogu išiminėt stalčius, lentynas pvz išplauti jei reikia? Juk jie išsiima kiek plačiau šaldytuvo dureles atidarius nei 90 laipsnių kampu. Ar nesusidūrėt su problema šitoj vietoj . Pati nesu turėjus šaldytuvo prie sienos...
Ačiū, Mistica
Papildyta:
Beje, merginos, tos kurios turit šaldytuvos prie sienos - nesvarbu, įmontuotus, ar ne. Klausimas: ar patogu išiminėt stalčius, lentynas pvz išplauti jei reikia? Juk jie išsiima kiek plačiau šaldytuvo dureles atidarius nei 90 laipsnių kampu. Ar nesusidūrėt su problema šitoj vietoj . Pati nesu turėjus šaldytuvo prie sienos...
Mano prie sienos,dar ir palangė truputį trukdo.Nepatogu! Mano šaldytuvas neįmontuojamas,tai visas lentynas taip esu sulaužius traukiodama lauk,kai reikia išplauti,šaldiklio stalčius irgi
Kai reikėjo pirkti naują,tai rinkomės šaldytuvą,kurio durelės varstosi į abi puses,o dar ir spalvą smėlinę,beveik identišką baldams radau .Tai dabar esu patenkinta-kai einu į šaldytuvą šiaip pasiimti ko,tai darau dureles normaliai t.y. iš baldų pusės. O kai traukiu stalčių ar lentynas,tai nuo sienos pusės atidarius,durys atsiveria plačiai ir patogu tvarkytis