Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 11

QUOTE(Suprem @ 2014 02 14, 13:34)
Dizainerė sakė, kad taip bus pigiau ir paprasčiau, nereikės stalviršio platesnio pjauti pagal palangę. Žo einu apmąstyti visko, nes vėl man niekas netinka biggrin.gif

Jus netikekit aklai. Pigiau butu atsisakyt dizaineres smile.gif turekit savo nuomone, savo vizija.
Atsakyti
Kazkokia keista dizainere, kad siulo visus langus tik mazint ax.gif Dabar visi dizaaaaaineriai tik vitrinas paiso, didina langus... g.gif

Na, man toks langas siauras ir ilgas kaip garazo atrodo. Kiek daug virtuviu pavydziu, kur langas lygiai su stalvirsiu, ir kaip fainai atrodo 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2014 02 14, 16:03)
Kazkokia keista dizainere, kad siulo visus langus tik mazint  ax.gif Dabar visi dizaaaaaineriai tik vitrinas paiso, didina langus...  g.gif

Na, man toks langas siauras ir ilgas kaip garazo atrodo. Kiek daug virtuviu pavydziu, kur langas lygiai su stalvirsiu, ir kaip fainai atrodo  4u.gif  4u.gif

Kaip tų pavyzdžių ieškoti? Aš nerandu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2014 02 14, 16:13)
Kaip tų pavyzdžių ieškoti? Aš nerandu 4u.gif

Va, paskutinėj virtuvėj lotuliukas.gif ... Ir kitose mačiau yra wink.gif.
Tiesiog, atsidarykit gamintojų puslapius ir žiūrėkit galerijose mirksiukas.gif ...
Atsakyti
Sveiki. Įkeliu ir aš virtuvės planelį, gal turėsite kažkokių pastebėjimų 4u.gif
Kairėje pusėje durys į balkoną, bet tikimės, kad bus galima jas perkelt kairiau.
Jei ne, teks iš naujo projektuot virtuvę rolleyes.gif
user posted image

Atsakyti
Sakykit kas turit - patogu stalčiai 95 cm? smile.gif
Atsakyti
Suprem, su dizaineriais reik atsargiai ir kuo mažiau pasitikėt biggrin.gif Aš saviškį galiausiai praspyriau, nes trūko kantrybė su vėlavimais pastoviais ir nesąmonių siūlymas. Pradžioj siūlė šaldytuvą daryt į svetainės pusę nusuktą, nes ale patogiau nuo VALGOMOJO stalo blink.gif Paskui jungtukų elektros primastė už durų (atsidarai duris, uždarai, tada randi jungiklį) doh.gif lotuliukas.gif

O Juodai reiktų keist profesiją, nes virtuves suprojektuotų ne tik gražias, bet ir patogias. wub.gif
Atsakyti
Ne tik, kad patogu, bet ir pigiau platesni stalčiai, tik jeigu gerai atsidarinėja.
Šitoj virtuvėj įdėčiau rankšluostinę 15cm ir tokį patį ištraukiamą cargo krepšį, stalčių spintelėse.
Atsakyti
QUOTE(cuaren @ 2014 02 14, 18:31)

Stalviršis suskaidytas į vienodas dalis, ar nevertėtų vidurinę dalį paplanuoti didesnę g.gif .
QUOTE(Mistica @ 2014 02 14, 19:05)
O Juodai reiktų keist profesiją, nes virtuves suprojektuotų ne tik gražias, bet ir patogias.  wub.gif

Ačiū, Mistica 4u.gif blush2.gif
Papildyta:
Beje, merginos, tos kurios turit šaldytuvos prie sienos - nesvarbu, įmontuotus, ar ne. Klausimas: ar patogu išiminėt stalčius, lentynas pvz išplauti jei reikia? Juk jie išsiima kiek plačiau šaldytuvo dureles atidarius nei 90 laipsnių kampu. Ar nesusidūrėt su problema šitoj vietoj g.gif . Pati nesu turėjus šaldytuvo prie sienos...
Atsakyti
QUOTE(cuaren @ 2014 02 14, 17:31)
Kairėje pusėje durys į balkoną, bet tikimės, kad bus galima jas perkelt kairiau.
Jei ne, teks iš naujo projektuot virtuvę rolleyes.gif
user posted image

Mno akim virsutines spinteles per placiom durim. As tuos du po 95cm daryciau i 3 po 60.
Viena prie orkaites, tada jusu 95 kaitlente ir toliau vel po 60. Taip ir darbadtalis padidetu...
Atsakyti
Cuaren, šiaip labai ilga Jūsų virtuvė gaunas... Jegu matytumėm planą, galgi galėtumėm pasiūlyti kokių nors kitokių, jaukesnių variantų ax.gif
Dėl pakabinamų spintelių durelių drinks_cheers.gif su kristinka_2010.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 02 14, 19:46)
Beje, merginos, tos kurios turit šaldytuvos prie sienos - nesvarbu, įmontuotus, ar ne. Klausimas: ar patogu išiminėt stalčius, lentynas pvz išplauti jei reikia? Juk jie išsiima kiek plačiau šaldytuvo dureles atidarius nei 90 laipsnių kampu. Ar nesusidūrėt su problema šitoj vietoj g.gif . Pati nesu turėjus šaldytuvo prie sienos...

Man kažkaip neužkliuvo tas išimimas. g.gif Dažnai pavalau tiesiog lentyną šaldytuve, stalčiukai pas mane 2 šaldytuve, tai vienas išsiima lengvai, kad kitą išimt, reikia išimt pirmąjį, tada nusistumia kitas ir išsiima. biggrin.gif O lentynas, kai imu, tai tenka imt skersai. Aišku, patogiau butų, jei atsidarytų pilnai, bet tragedijos nėr man ir taip kaip dabar yra bute. biggrin.gif
Atsakyti