Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 11

QUOTE(braskute_v @ 2014 03 02, 13:53)
Dabar ta siaurutę perkėliau į dešinę, ten kargiukas, numatytas, kaip ir rankšluostukams kabinti  4u.gif Nežinau ar jo reikia? kaip iš kitų patirties? 

Gyvenau virtuvėj ir turėjau ištraukiamą šalia kriauklės. Naudojau. Bet nepatiko atviras kabyklos estetinis vaizdas. Dabar neturiu. Kaip ir trūksta. O ar turėsiu - dar nežinau, bet greičiausiai, kad ne. Uždaras kargiukas kabinimui išsprendžia estetiką, bet ar praktiška? Kaži kaip jie ten džiūtų uždaryti. Nebent jiems kokią landą orui reikia sugalvot...
Atsakyti
Aš tai nedaryčiau tos rankšluostinės schmoll.gif . Uždara džiūvimui tikrai ne kas, o atvira tamsi siaura skylė man labai sugadina bendrą vaizdą blush2.gif
Atsakyti
Išėmiau kargiuką rankšluosčiui ir pakeičiau kampoinę spintelę į paprastą.

user posted image

user posted image

Tik, kad stalčių norėčiau ilgesnių g.gif
Atsakyti
QUOTE(braskute_v @ 2014 03 02, 14:33)

Dabar mano virtuvės pand-shui sako, kad kampinę spintutę palikt I tipo, o prie orkaitės iš spintelės padaryt stalčius. rolleyes.gif
Atsakyti
Braskute_v, o kodėl indaplovės neplanuojat? blush2.gif ... atsiprašau, kad įkyriu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 03 02, 13:44)
Braskute_v, o kodėl indaplovės neplanuojat? blush2.gif ... atsiprašau, kad įkyriu ax.gif

drinks_cheers.gif man ir keista, kaip galim tokio daikto nenoret blink.gif suprantu, kai vietos jai nera, bet cia nemaza virtuve ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikra-panda @ 2014 03 02, 16:42)
Dabar mano virtuvės pand-shui sako, kad kampinę spintutę palikt I tipo, o prie orkaitės iš spintelės padaryt stalčius.  rolleyes.gif

man irgi gražiau I tipo, o pire orkaitės negaliu stalčių daryti, kadangi planuojam kaitlentę dėti dujinę ir ta spintelė reikalinga mažam dujų balionui 4u.gif

QUOTE(Juodai @ 2014 03 02, 16:44)

Mūsų šeimyna nedidelė, tai man paprasčiau rankomis išsiplauti, nei kaupti daug indų, kad statyti indaplovę 4u.gif Iš tetos patirties žinau, kad ji indaplovę stato geriausiu atveju 2* metuose, tai man geriau vietą išnaudoti praktiškiau 4u.gif Čia mano tokie pamąstymai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 03 02, 02:25)
Dėl saugumo yra orkaitės su mechaniniu užraktu, kad toks pyplys nusitvėręs netyčia neatidarytų. Turėjom tokią ankstesnėj virtuvėj - orkaitės rankenėlės dešinėj pusėj tokia svirtelė buvo, durelės atsidarydavo tik tam tikru kampu paspaudus tą svirtelę  4u.gif

O, net nezinojau tokio dalyko, turesiu minty dabar smile.gif

QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 03 02, 11:35)
Bet tai niekas ir nepasakot, kur gaminat baldus unsure.gif

Mes dar nezinom....

QUOTE(Liko @ 2014 03 02, 12:07)
Štai ir projektas Salamandrai: Virtuvės baldų projektai

Indaplovę perkėliau tarp šaldytuvo ir kriauklės.
Nepatinka man per mažas praėjimas, kriauklė arti šoninės sienos ir t.t.
O gal ir kitos mamytės turi kokių pastabų? Rašykite - pakoreguosiu.

Aciu, buvo idomu pasiziureti, bet kazko man cia truksta...
Del sienos prie isejimo, tai ji tikrai trumpa, tad as planuoju ale tokia gibsine sienele, kuri kazkiek pasleptu virtuve ziurint is iejimo puses, nes koridrius gan platus, kartu ir praejimas i virtuve+svetaine platus, tai gal ka sumastysiu... Gal tokiu budu prailginsi uta siena nors truputuka smile.gif Turbut nelabai supratot apie ka as, bet svarbu, kad as suprantu, ko noriu biggrin.gif wink.gif
Atsakyti
QUOTE(braskute_v @ 2014 03 02, 15:50)
man irgi gražiau I tipo, o pire orkaitės negaliu stalčių daryti, kadangi planuojam kaitlentę dėti dujinę ir ta spintelė reikalinga mažam dujų balionui  4u.gif
Mūsų šeimyna nedidelė, tai man paprasčiau rankomis išsiplauti, nei kaupti daug indų, kad statyti indaplovę  4u.gif  Iš tetos patirties žinau, kad ji indaplovę stato geriausiu atveju 2* metuose, tai man geriau vietą išnaudoti praktiškiau  4u.gif  Čia mano tokie pamąstymai  biggrin.gif

Dėl indaplovės - galima dėti 45cm pločio indaplovę. Mažesnė, greičiau prisikraus, kas antrą dieną galėsit jungti. O kad indai "nerūgtų", galima jungi trumpą 10-15 min praskalavimo programą. O šeimynos pagausėjomo nenusimato ax.gif ? Aišku, pinigų prasme, geriau pirkti platenę, 60cm indaplovę, nes jų abiejų kainos nelabai skiriasi, tačiau jei tikrai nedaug to plovimo būna, tai labai liuks ir 45cm - turėjau tokią 7 metus thumbup.gif .
Dėl kaitlentės - o kodėl nenorit elektronės dėti? Juo labiau, kad dujų vamzdyno nėra ir dujinei viryklei reikia papildomai balioną statyti ir užimti brangią spintelės/stalčių bloko vietą blink.gif g.gif . Kam ta "bomba" namuose, niekaip nesuprantu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(braskute_v @ 2014 03 02, 15:33)
Tik, kad stalčių norėčiau ilgesnių  g.gif

Prie bendro vaizdo labai truksta sieniniu spinteliu, tada, manau, visai ktaip viskas ziuretusi smile.gif

QUOTE(Flirt @ 2014 03 02, 15:47)
drinks_cheers.gif man ir keista, kaip galim tokio daikto nenoret blink.gif  suprantu, kai vietos jai nera, bet cia nemaza virtuve ax.gif

Del indaploves, tai zinokit, as pati nelabai jos noriu. Man kazkaip atrodo, kad labai jau ten daug chemijos isigeria i tuos indus... ax.gif As arba vyras greit greit praplaunam, niekad nerauginam ir tvarka buna smile.gif Nes krauti indus i kriaukle ar i ta pacia indaplove ir laukti, kol prisikaups.... Nepatinka man taip schmoll.gif

Eisiu paieskosiu savo to projektelio 3d, pagyvinsiu tema, tik pazadekit nesijuokti biggrin.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti