Aš jai sakiau, kad nenoriu tų šviestuvų už nugaros, o ji sako tamsu bus, reikia būtinai... Na ieškosiu dar internete pvz, kitaip gi teks daryti kaip braižo
Beje, Suprem, ar namas jau pastatytas? Nesupratau, kam tas žemas langiukas "šaudykla" suprojektuotas, juk kairėje langas yra ... Jei jau pastatytas, bet dar duokdie langai nesudėti, naikinkit tą mažiuką, didinkit tą kairėje . Tada gal gražiau dizainerė sudizainuos virtuvę, su Jūsų pagalba, žinoma .
Papildyta:
Blyn, tai tegul deda du normalius lubinius šviestuvus bendrai erdvei apšviesti, ką jin čia šūdeliuojasi su tais įmontuojamais ... Tokius lai koridoriuje, garaže planuoja ...
Papildyta:
QUOTE(Suprem @ 2014 02 14, 14:20)
Aš jai sakiau, kad nenoriu tų šviestuvų už nugaros, o ji sako tamsu bus, reikia būtinai... Na ieškosiu dar internete pvz, kitaip gi teks daryti kaip braižo
Blyn, tai tegul deda du normalius lubinius šviestuvus bendrai erdvei apšviesti, ką jin čia šūdeliuojasi su tais įmontuojamais ... Tokius lai koridoriuje, garaže planuoja ...
Namas pastatytas, langai dar nesudėti. Buvo langas aukštesnis, nusprendėm apačioje dėti blokelių eilę, nes stalviršis ties langu baigėsi. Jei visai langą užmūryti, tai tamsu bus, nes lieka tik langas kairėje ir visai ne į temą
Tų imontuojamų visi namai pilni, aš jai sakiau, kad gal geriau mažiau jų, tai elektros ledai nedaug ima, geriau daugiau, visų bus galima nedegti jei nereikės
Tų imontuojamų visi namai pilni, aš jai sakiau, kad gal geriau mažiau jų, tai elektros ledai nedaug ima, geriau daugiau, visų bus galima nedegti jei nereikės
Juodai, aš tau sakau seniai, keisk profesiją
šiaip tos dizainerės tai reta, kuri tikrai gerai apgalvotai patogiai viską sudėlioja, kitos daro, kad tik daryt, dažnai net neįvertinę realios situacijos, nenumatę kai kurių kliūčių.
šiaip tos dizainerės tai reta, kuri tikrai gerai apgalvotai patogiai viską sudėlioja, kitos daro, kad tik daryt, dažnai net neįvertinę realios situacijos, nenumatę kai kurių kliūčių.
QUOTE(Suprem @ 2014 02 14, 14:28)
Buvo langas aukštesnis, nusprendėm paaukštinti per blokelių eilę, nes stalviršis ties langu baigėsi. Jei visai langą užmūryti, tai tamsu bus, nes lieka tik langas kairėje ir visai ne į temą
O kuom blogai langas ties stalviršiu? O kiek jau tos šviesos gausit iš tokio langiuko? Koks jis - 1200x400mm? Manau tikrai be reikalo tą papildomą eilę blokelių užmūrijot... Pagalvokit .
Papildyta:
QUOTE(Teka @ 2014 02 14, 14:29)
Nu blyn, tai už ką joms pinigus mokėt? Bože bože
Dizainerė sakė, kad taip bus pigiau ir paprasčiau, nereikės stalviršio platesnio pjauti pagal palangę. Žo einu apmąstyti visko, nes vėl man niekas netinka
Ojej, meskit Jūs tą dizainerę per bortą ... Pigiau, paprasčiau... Jau vien ką jai sumokėsit, nebus pigiau... Jūs patys turbūt geriau susiplanuotumėt viską .
QUOTE(Juodai @ 2014 02 14, 13:38)
Ojej, meskit Jūs tą dizainerę per bortą ... Pigiau, paprasčiau... Jau vien ką jai sumokėsit, nebus pigiau... Jūs patys turbūt geriau susiplanuotumėt viską .
visiškai kadangi šioje temoje tiek patarimų galima gauti, kad susiprojektuot tikrai pavyks, tereik noro šiek tiek
o požiūris "pigiau, paprasčiau..." jau nekaip atrodo
O yra tema apie svetaines? Nerandu, o reikia pasitarti, nes ir ten mums siūlė lango dalį užmūryti
QUOTE(Suprem @ 2014 02 13, 17:00)
Man ir pačiai patogiau šiukšlių dėžė iš kairės, bet mažiau patogu lėkštes iš jos į spintelę viršuje sudėti Reikės dar mąstyti Dar kažkur ir kavos aparatą pastatyti reikės
O as dar pagalvojau, kad juk dedami lekstes is indaploves vis tiek stovit indaplovei is sono, tai nera tikslinga, kad indu spintele butu tiesiai virs indaploves
Siaip tai pritariu Juodai. Ir as kazkaip kitaip daryciau. bet kai ne mano, tai nedristu kritikuoti
QUOTE(naca @ 2014 02 14, 15:12)
O as dar pagalvojau, kad juk dedami lekstes is indaploves vis tiek stovit indaplovei is sono, tai nera tikslinga, kad indu spintele butu tiesiai virs indaploves
Siaip tai pritariu Juodai. Ir as kazkaip kitaip daryciau. bet kai ne mano, tai nedristu kritikuoti
Jūs tik kritikuokit, man nuo to lengviau
Juodai, gal galite prasitrinti AZ