Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 11

QUOTE(Liko @ 2014 03 02, 12:07)
Štai ir projektas Salamandrai: Virtuvės baldų projektai

Man gal norėtųsi šaldytuvą kelti prie kitos sienos g.gif ... nes dabar tas bokštas dar labiau sumažina erdvės prasme praėjimą ax.gif ... Nors.. velnias žino, tada į svetainę tas bokštas tarsi įsiroglins g.gif .
Man rodos, kad stalui čia mažai erdvės. Kliudys jis nuolat, o jei dar kas sėdės už jo, tada visai bus negerai schmoll.gif . Gal tada pagalvot apie U formos virtuvę?
Pakabinamos spintelės per plačiom durelėm. Gerai, prie viryklės esančiom galima plačiai atidarančius lankstus dėt, bet virš plautuvės esančiai tokių neįdėsi - var ir bus galva daužoma į atidarytas ir atsikišusias dureles doh.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 02 kovo 2014 - 11:55
QUOTE(Flirt @ 2014 03 02, 13:41)

arba per print eikit(virs planelio yra) arba print screen darykit 4u.gif

Ačiū 4u.gif

Mano pačios kurtas, tai prašau Jūsų patarimų. Man trupėtlį nesigauna lygiai spintelės, bet jos bus lygios 4u.gif vaizdas suformuotas taip tarsi matytųsi iš svetainės. Siena, kur prie šaldytuvo, tai ten didelis langas su durimis į terasą 4u.gif

varinatas nr1

user posted image

Variantas nr2

user posted image

Skiriasi tik viena spintele prie kriauklės: vienur yra siaurutė rankšluostukui kabinti, kitoje nėra.

Ir iš kelių pusių

user posted image

user posted image

Dėl virštuinių spintelių dar apmąstymuose. Laukiu patarimų 4u.gif

Ten, kur užsibaigia spintelės, nagaliu dėti aukštos spintos, nes planuoju, kad tęstinumas bus pusbario... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braskute_v: 02 kovo 2014 - 12:09
Man rodos šaldytuvą kiek per aukštą papišėt smile.gif. Dabar jis dar vienišesnis atrodo, kai tokio aukščio... bet sakėt, kad į aukščius nelabai kreipti dėmesį, tai...
Tas užsukimas kitam krašte padarytas ir viskas, toliau nė vieno bloko nebus? Manyčiau, jei jau sukt, tai kaip reikalas bigsmile.gif , nes dabar lyg nepabaigta atrodo... Pakabinamos tikriausia paišytųsi ant viryklės sienos g.gif .
Indaplovės nebus?
Kita vertus, nepamenu Jūsų patalpos plano unsure.gif , tad nelabai ką daugiau patarti galiu ax.gif
Atsakyti
braskute-kur indaplove? as kelciau kriaukle arciau saldytuvo, kad darbastalio taip nesudalinti, nebent apgalvotai taip padarei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2014 03 02, 14:11)
braskute-kur indaplove? as kelciau kriaukle arciau saldytuvo, kad darbastalio taip nesudalinti, nebent apgalvotai taip padarei smile.gif

Man indaplovės nereikia, tai ir neplanuoju jos 4u.gif Kriauklės negaliu kelti arčiau, nes langas neatsidarys ir negalėsiu normaliai išsivalyti 4u.gif g.gif Jei bandau keisti, tai planeryje įspėjimas atsiranda biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2014 03 02, 14:10)
Man rodos šaldytuvą kiek per aukštą papišėt smile.gif. Dabar jis dar vienišesnis atrodo, kai tokio aukščio... bet sakėt, kad į aukščius nelabai kreipti dėmesį, tai...
Tas užsukimas kitam krašte padarytas ir viskas, toliau nė vieno bloko nebus? Manyčiau, jei jau sukt, tai kaip reikalas  bigsmile.gif , nes dabar lyg nepabaigta atrodo... Pakabinamos tikriausia paišytųsi ant viryklės sienos g.gif .
Indaplovės nebus?
Kita vertus, nepamenu Jūsų patalpos plano unsure.gif , tad nelabai ką daugiau patarti galiu ax.gif

Taip, indaplovės nebus 4u.gif

Virtuvės planas toks, kad yra stačiakampio formos. Priešais, jei žiūrint iš svetainės, tai mažas langas, o iš kairės, didelis langas su durimis. Kur užsukta spintelė, tai planuoju pratęsimą tokio, kaip pusbaris, bet nerandu planeryje, kaip papiešti. Šaldytuvo mažesnio nedavė, bet nebus jis didelis. 4u.gif

Virtuvė:
Siena A (priešais, kur mažas langas) 3,59
Siena B, kur išdėstyta orkaitė, kaitlentė) 2,90
ir kuružsukimas spintelės padarytas ir planuoju pusbarį, tai sienos nedaug vos 0,92 4u.gif
Nežinau, kaip detaliau parašyti 4u.gif

Su mažesniu šaldytuvu

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braskute_v: 02 kovo 2014 - 12:25
Dar vienas variantas

user posted image

Aišku, baldininkas sulgintu, kad ploštėje įdubinmai būtų vienodi, galima ir žemesnius daryti.. g.gif
Atsakyti
Man tai ta plautuve labai kliuna, tokia vargse be vietos biggrin.gif Noretusi ja ties viduriu lango ikist biggrin.gif o kad langa atsidaryt, pasieskotumet maisytuvo, kuris lankstos visaip kaip ax.gif tada ir is vienos ir is kitos puses butu galima stalcius ar paprastas spinteles itaisyt, nereiketu tu kargiuku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2014 03 02, 14:48)
Man tai ta plautuve labai kliuna, tokia vargse be vietos biggrin.gif  Noretusi ja ties viduriu lango ikist biggrin.gif  o kad langa atsidaryt, pasieskotumet maisytuvo, kuris lankstos visaip kaip ax.gif  tada ir is vienos ir is kitos puses butu galima stalcius ar paprastas spinteles itaisyt, nereiketu tu kargiuku ax.gif

Tai va ir vamzdynas padarytas per lango vidurį, bet kaimynė iškarto įspėjo, kad taip nedaryčiau, nes neina atsidaryti lango 4u.gif O tai būna lanksčių kranų, gal galima kokią foto g.gif Ten iš dešinės ne kargiukas, o kampinė spintelė, kuri atsidaro va taip: biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braskute_v: 02 kovo 2014 - 12:59
Mūsų virtuvės toks langas išvis neatsidarys, valysiu iš lauko, nebent nepasiektum g.gif Kokio ilgio darbastalis gaunasi? Pas mus 1,2 m, man kaip iš mažoka atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(braskute_v @ 2014 03 02, 11:59)
Tai va ir vamzdynas padarytas per lango vidurį, bet kaimynė iškarto įspėjo, kad taip nedaryčiau, nes neina atsidaryti lango 4u.gif  O tai būna lanksčių kranų, gal galima kokią foto  g.gif 

http://www.laikasnam...-atspalvio.html
dar kazkokiu yra kur issitraukia ir nusikelia, nezinau kaip juos uzvardint tai neimesiu pavyzdzio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(braskute_v @ 2014 03 02, 12:36)
Dar vienas variantas 

Variantas su spintele šalia šaldytuvo man labiau patinka. Tik šaldytuvą sukeisčiau su spintele: arčiau darbastalio pasidėjimui ir durų atidarymui patogiau, ir valymui. Stalčių blokus nuo šaldytuvo einančius sulyginus nebūtų gražiau/patogiau? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2014 03 02, 15:09)
Mūsų virtuvės toks langas išvis neatsidarys, valysiu iš lauko, nebent nepasiektum  g.gif Kokio ilgio darbastalis gaunasi? Pas mus 1,2 m, man kaip iš mažoka atrodo g.gif

Pas mus bute dabar 82 cm ir man užtenka 4u.gif Dabar pasimečiau matavimuose, reikės man persimatuoti, kai būsiu name, bet manau apie 1 m blush2.gif
QUOTE(Tikra-panda @ 2014 03 02, 15:31)
Variantas su spintele šalia šaldytuvo man labiau patinka. Tik šaldytuvą sukeisčiau su spintele: arčiau darbastalio pasidėjimui ir durų atidarymui patogiau, ir valymui. Stalčių blokus nuo šaldytuvo einančius sulyginus nebūtų gražiau/patogiau?  unsure.gif

Man irgi labaiu patinka 4u.gif Dabar ta siaurutę perkėliau į dešinę, ten kargiukas, numatytas, kaip ir rankšluostukams kabinti 4u.gif Nežinau ar jo reikia? kaip iš kitų patirties? 4u.gif Apkeičiau šaldytuvą su spintele 4u.gif
Nelabai suprantu... blush2.gif

user posted image

Flirt ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braskute_v: 02 kovo 2014 - 13:58