QUOTE(Liko @ 2014 03 01, 21:57)
Ar galima pamatyti projektą ir patalpos planą su matmenimis? Galiu perbrėžti projektą, turiu šiek tiek patirties.
Jus net neisivaizduojate, kaip mane nudziuginote
Tik gal i AZ atsiusiu, nes cia kelis puslapius atgal jau buvau sukelus viska, tai nenoriu vel kilnoti
QUOTE(Mindija @ 2014 03 02, 00:14)
Su indaplove gausit standartines šlangas. Vandens padavimo 1,4m + išleidimo 1,8m berdos. Jei bus per trumpos, nusipirksit prailginimus.
O kas nesaugu? 1,8m saugu, o dvigubai ilgesnė nesaugu?
O jei dėsit šalia plautuvės, tai ten prie šalto vandens išvado, padarysit atšaką (triašakio pagalba) ir prijungsit indaplovę o vandens išleidimą pajungsit į plautuvės sifoną (dauguma sifonų turi papildomą atšaką indaplovės pajungimui)
O iš kokių medžiagų galvojat daryt?
Iš LMDP lenktų fasadų nepadarys, o paprastas stalviršis kaži ar gražiai atrodys toks vingiuotas/banguotas? O dar sujungt reiks gražiai
Nuotraukoj tai dažytas mdf+akmens masė.
Del nesaugumo. Taip mastau, nes visos slangos tiesis gan ne maza atstuma, bent as dabar taip isivaizduoju, o
vdruk truks kur nors, tai uzlies daug
Nors turbut jei jau KUR NORS KAS truks - viskam pipiec bus
Aciu uz paaiskinima
Taip vyrui ir pasakysiu, o jis jau su santechnikais aiskinsis...
Del medziagu. Tiesa pasakius, as dar ne nemasciau apie tai, net nesigilinau
Noriu pasiprojektuot pradziai kazka, nes, kaip jau minejau anksciau, visai plikos sienos. Tad nepykit, kai pasidomesiu, tada galesiu diskutuoti, o dabar protingos nevaidinsiu
Grazi ta virtuve, bet jei debesi kainuos, tai kazka kitko reiks mastyt...
QUOTE(Amelita @ 2014 03 02, 00:22)
Gal kas pades, kaip isvalyti metalini gartraukio filtra...Kiek bandau, nieko gero nesigauna..Reikia jam reanimacijos..
Cia turbut jau tik stipri chemija pades
Papildyta:
Tiesa, aciu toms, kurios pasidalino nuomone del orkaiciu.
Man tai kazkaip abu variantai priimtini, nors del saugumo, tai geriau auksciau imontuojama orkaite. Pamenu net, kai vaikas tik atsistot ismoko, tai virtuvej budamas ir griebesi uz orkaites rankenos, aisku, ji atsidare nuo svorio ir buvo bum.... O ka kalbet, kai ikaitusi buna.