Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 11

QUOTE(ciaumakau @ 2014 03 01, 23:27)
Pas mane metalinis yra, tai isemiau ir indaplove. Ir labai gerai isplove.

Nepadeda..Uzsikises riebalais...Nelabai net praeina oras per ji..Reikia kaz ko rimtesnio...
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2014 03 01, 23:31)
Nepadeda..Uzsikises riebalais...Nelabai net praeina oras per ji..Reikia kaz ko rimtesnio...

O tai gal tada i bliuda silto vandens ipilt, daug fairy ir palikt nakciai? g.gif riebalai turetu atitirpti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2014 03 01, 23:31)

Kelias dienas pamirkykit tiesiog šaltame vandenyje - riebalai po biski atsiklijuos, tuomet galima kišti į indaplove. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Liko @ 2014 03 01, 21:57)
Ar galima pamatyti projektą ir patalpos planą su matmenimis? Galiu perbrėžti projektą, turiu šiek tiek patirties.

Jus net neisivaizduojate, kaip mane nudziuginote clap.gif
Tik gal i AZ atsiusiu, nes cia kelis puslapius atgal jau buvau sukelus viska, tai nenoriu vel kilnoti smile.gif

QUOTE(Mindija @ 2014 03 02, 00:14)
g.gif Su indaplove gausit standartines šlangas. Vandens padavimo 1,4m + išleidimo 1,8m berdos. Jei bus per trumpos, nusipirksit prailginimus.
O kas nesaugu? 1,8m saugu, o dvigubai ilgesnė nesaugu? g.gif

O jei dėsit šalia plautuvės, tai ten prie šalto vandens išvado, padarysit atšaką (triašakio pagalba) ir prijungsit indaplovę  o vandens išleidimą  pajungsit į plautuvės sifoną (dauguma sifonų turi papildomą atšaką indaplovės pajungimui) 4u.gif

O iš kokių medžiagų galvojat daryt? ax.gif Iš LMDP lenktų fasadų nepadarys, o paprastas stalviršis kaži ar gražiai atrodys toks vingiuotas/banguotas? O dar sujungt reiks gražiai g.gif
Nuotraukoj tai dažytas mdf+akmens masė.

Del nesaugumo. Taip mastau, nes visos slangos tiesis gan ne maza atstuma, bent as dabar taip isivaizduoju, o vdruk truks kur nors, tai uzlies daug biggrin.gif Nors turbut jei jau KUR NORS KAS truks - viskam pipiec bus biggrin.gif
Aciu uz paaiskinima 4u.gif Taip vyrui ir pasakysiu, o jis jau su santechnikais aiskinsis...
Del medziagu. Tiesa pasakius, as dar ne nemasciau apie tai, net nesigilinau ax.gif Noriu pasiprojektuot pradziai kazka, nes, kaip jau minejau anksciau, visai plikos sienos. Tad nepykit, kai pasidomesiu, tada galesiu diskutuoti, o dabar protingos nevaidinsiu smile.gif
Grazi ta virtuve, bet jei debesi kainuos, tai kazka kitko reiks mastyt...

QUOTE(Amelita @ 2014 03 02, 00:22)
Gal kas pades, kaip isvalyti metalini gartraukio filtra...Kiek bandau, nieko gero nesigauna..Reikia jam reanimacijos..

Cia turbut jau tik stipri chemija pades 4u.gif
Papildyta:
Tiesa, aciu toms, kurios pasidalino nuomone del orkaiciu.
Man tai kazkaip abu variantai priimtini, nors del saugumo, tai geriau auksciau imontuojama orkaite. Pamenu net, kai vaikas tik atsistot ismoko, tai virtuvej budamas ir griebesi uz orkaites rankenos, aisku, ji atsidare nuo svorio ir buvo bum.... O ka kalbet, kai ikaitusi buna.
Atsakyti
QUOTE(*Salamandra* @ 2014 03 01, 21:14)
kur geriausia indaplovę montuot, norisi prie kriauklės...

Taip, indaplovė geriausia šalia plautuvės mirksiukas.gif . Netgi jeigu rinktis tarp stalčių/spintelių kuriuose laikysit švarius indus ar plautuvės, vistiek rinkčiaus, kad arčiiau būtų plautuvė 4u.gif .

QUOTE(*Salamandra* @ 2014 03 01, 21:28)
Gal galit trumpai pakomentuot, kur geriau/patogiau/praktiškiau orkaitę montuot?

Man labai patogu dabar turėti orkaitė sumontuotą ~15 cm žemiau stalviršio. Anksčiau turėjau po kaitlente - irgi jokia tragedija, tačiau dabar patogiau. Bet, jeigu dėl to nukenčia kiti patogumai, verčiau jos nekelti aukštyn. Tokia mano nuomonė 4u.gif

QUOTE(Liko @ 2014 03 01, 22:07)
Įprasta orkaitę montuoti sulyg stalviršio apačia. Dažniausiai orkaitės apačia prasideda 82cm aukštyje. Taip išlaikoma simetrija.
Jei virš orkaitės bus mikrobangų krosnelė, dažniausiai, orkaitė nuleidžiama 15cm žemiau.

Pas mane nėra mikrobangų krosnelės, bet vistiek orkaitę montavausi ~15cm žemiau stalviršio - manau tai patogiau, nei stalviršio aukštyje, juo labiau, kad pas mane yta žemieji viršutiniai stalčiukai likusioje virtuvinio dalyje, tad ir visos linijos susieina smile.gif .

Papildyta:
QUOTE(*Salamandra* @ 2014 03 02, 01:13)
nors del saugumo, tai geriau auksciau imontuojama orkaite. Pamenu net, kai vaikas tik atsistot ismoko, tai virtuvej budamas ir griebesi uz orkaites rankenos, aisku, ji atsidare nuo svorio ir buvo bum.... O ka kalbet, kai ikaitusi buna.

Dėl saugumo yra orkaitės su mechaniniu užraktu, kad toks pyplys nusitvėręs netyčia neatidarytų. Turėjom tokią ankstesnėj virtuvėj - orkaitės rankenėlės dešinėj pusėj tokia svirtelė buvo, durelės atsidarydavo tik tam tikru kampu paspaudus tą svirtelę 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 02 kovo 2014 - 01:27
Sveikos,
paskaičiau apie tuos kaitlenčių pabraižymus tai net šiurpas perėjo unsure.gif mano indukcinė be rėmelio, jau porą mėnesių supakuota laukia savo darbo, žinosiu,kad su ja tik švelniai ir gražiai bendrauti biggrin.gif bet man asmeniškai tai labai ilgai širdį skauda dėl tokių dalykėlių blush2.gif Beje kokią ten plėvelę reikia po ja klijuoti? g.gif
Mūsų virtuvytė jau pagaliau gaminama, liko tik trys savaitės bigsmile.gif (iš 4) thumbup.gif visai netikėtai draugė parekomendavo gerus baldininkus, kurie visai nesireklamuoja, jokių brangių patalpų nesinuomoja, bet jai baldeliai patiko, o ir eilės kaip supratau nemažos. Kai pagaliau turėsiu savąją virtuvę gal ir aš juos galėsiu parekomenduoti bigsmile.gif bent jau kol kas tai labai patiko ir bendravimas ir mintys ir pagalba, o ir kaina tai labiausiai lotuliukas.gif
Pas pirmuosius kurie čia man tiek nervų išgadino turbūt tikrai nebūtume sulaukę iki vasaros, nes spintos gaminimo terminas jau baigėsi o tylu kaip... doh.gif pirmadienį skambinsiu,nes jau tikrai nervai nelaiko.
Atsakyti
Bet tai niekas ir nepasakot, kur gaminat baldus unsure.gif
Atsakyti
Štai ir projektas Salamandrai: Virtuvės baldų projektai

Indaplovę perkėliau tarp šaldytuvo ir kriauklės.
Nepatinka man per mažas praėjimas, kriauklė arti šoninės sienos ir t.t.
O gal ir kitos mamytės turi kokių pastabų? Rašykite - pakoreguosiu.
Atsakyti
QUOTE(Liko @ 2014 03 02, 10:07)
Indaplovę perkėliau tarp šaldytuvo ir kriauklės.
Nepatinka man per mažas praėjimas, kriauklė arti šoninės sienos ir t.t.
O gal ir kitos mamytės turi kokių pastabų? Rašykite - pakoreguosiu.

Labai nepatogi darbastalio vieta schmoll.gif Iki saldytuvo kol dakeliaus, pamirs ko reikejo pasiimt lotuliukas.gif Na ir grindys bus amzinai nutaskytos, kol isplautuves atsines nuplautas darzoves ar taip ka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2014 03 02, 12:19)
Labai nepatogi darbastalio vieta schmoll.gif  Iki saldytuvo kol dakeliaus, pamirs ko reikejo pasiimt lotuliukas.gif Na ir grindys bus amzinai nutaskytos, kol isplautuves atsines nuplautas darzoves ar taip ka ax.gif

Taip, tarp kriauklės ir kaitlentės reikėtu darbastalio. Deje, sienos nepastumsime.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Reikia Jūsų pagalbos: pasibraižiau su ikėjos planeriu planelį ir noriu Jūsų konsultacijos, bet niekaip neišeina išaugoti ir pas Jus įkelti. Gal galit kas paaiškinti ar padėti? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Liko @ 2014 03 02, 10:25)
Taip, tarp kriauklės ir kaitlentės reikėtu darbastalio. Deje, sienos nepastumsime.

taip nepastumsi, bet reikia tada gal kitos iseities bandyt ieskot g.gif
Papildyta:
QUOTE(braskute_v @ 2014 03 02, 10:31)
Labas rytas  4u.gif

Reikia Jūsų pagalbos: pasibraižiau su ikėjos planeriu planelį ir noriu Jūsų konsultacijos, bet niekaip neišeina išaugoti ir pas Jus įkelti. Gal galit kas paaiškinti ar padėti?  rolleyes.gif

arba per print eikit(virs planelio yra) arba print screen darykit 4u.gif
Atsakyti