Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 11

QUOTE(*Salamandra* @ 2014 03 01, 20:28)
Dar užklaust noriu dėl orkaičių. Turbūt n kartų jau ts tema kalbėjot, bet nenoriu per temas ieškotis... Tad nepykit, jei pasikartot reiks  4u.gif
Gal galit trumpai pakomentuot, kur geriau/patogiau/praktiškiau orkaitę montuot? T.y. įprastai  po kaitlente ar naujoviškai - kokioj nors spintelėj pagal savo pasirinktą aukštį.

As tai noriu, kad orkaite butu akiu aukstyje:
- kad nereiketu kaskart lankstytis, norint paziureti kaip kepa, ar iskepe ir pan;
- ir nuo mazu vaiku gal kiek saugiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ciaumakau @ 2014 03 01, 21:34)
As tai noriu, kad orkaite butu akiu aukstyje:
- kad nereiketu kaskart lankstytis, norint paziureti kaip kepa, ar iskepe ir pan;
- ir nuo mazu vaiku gal kiek saugiau  ax.gif

Akiu auksty? Ne per aukstai?
Nebaisu bus apsipilti po to imant is tokio aukscio kokiu troskiniu?
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2014 03 01, 18:55)
Sveikos smile.gif

Pakeitėm dizainerę  blush2.gif Laukiu kitos minčių, berods labiau susikalbam  smile.gif Kas pasakys kiek +- kainuoja mechanizmas tai siaurai išvažiuojančiai spintutei? 4u.gif

Ar kalbame apie šį: Cargo 150
Šis kainuoja apie 50lt. Rimtesnis gali kainuoti ir 200lt.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 03 01, 20:37)
Akiu auksty? Ne per aukstai?
Nebaisu bus apsipilti po to imant is tokio aukscio kokiu troskiniu?

Ne taip parasiau doh.gif biggrin.gif Net ejau pasimatuot prie spinteliu biggrin.gif
Zodziu, planuoju deti taip, kad apacia orkaites butu +- ties dubce, o virsus orkaites - ties krutine biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Salamandra* @ 2014 03 01, 17:51)
Didis ivykis  thumbup.gif  Lauksim foto wink.gif

Labas visoms!  4u.gif  Skaitau jus, bet vis neturiu kada pasireiksti....
Buvau nulekusi su vyru apziureti musu busimos virtuves... Ir ka, pasirodo, kad tikrai indaploves isvadas visai kitoj pusej padarytas... Susinervinau, bet vyras apramino, sake, kad sugalvos ka nors. I hope so...  unsure.gif
Kol vaikas miegojo, pabandziau ir as su programele ciaumakau pasiulyta pazaist, bet geda rodyt savo pirmaji blyna...  blush2.gif 
Beje, atradom interneto platybese labai mums patikusi virtuves varianta, ikeliu parodyt smile.gif 
Pats isplanavimas nieko, ir tas baras, kuris man i bara nepanasus. Galvoju, gal mums kazkas panasaus tiktu...  Kaip jums??
user posted image

Ar galima pamatyti projektą ir patalpos planą su matmenimis? Galiu perbrėžti projektą, turiu šiek tiek patirties.
Atsakyti
QUOTE(*Salamandra* @ 2014 03 01, 21:28)
Dar užklaust noriu dėl orkaičių. Turbūt n kartų jau ts tema kalbėjot, bet nenoriu per temas ieškotis... Tad nepykit, jei pasikartot reiks  4u.gif
Gal galit trumpai pakomentuot, kur geriau/patogiau/praktiškiau orkaitę montuot? T.y. įprastai  po kaitlente ar naujoviškai - kokioj nors spintelėj pagal savo pasirinktą aukštį.

pas mane dabar yra imontuota i spintele, apie 80cm aukstyje, man ziauriai patogu, bet naujoj virtuveje bus po kaitlente, nes kitaip niekaip neiseina ikomponuoti, jei imanoma butu tikrai rinkciaussi auksciau nei po kaitlente.
Atsakyti

Seikutes,

noriu paklausti gal jums ar jūsų pažystamiems gamino "Alsotana" Galvoju su jais tartis del virtuvės išmatavimo, bet labai norėčiau kokių nors atsiliepimų apie šiuos gamintojus sužinoti. Kažin ar kokybiškai gamina?
Atsakyti
QUOTE(ciaumakau @ 2014 03 01, 21:54)
Ne taip parasiau  doh.gif  biggrin.gif  Net ejau pasimatuot prie spinteliu biggrin.gif
Zodziu, planuoju deti taip, kad apacia orkaites butu +- ties dubce, o virsus orkaites - ties krutine biggrin.gif

Įprasta orkaitę montuoti sulyg stalviršio apačia. Dažniausiai orkaitės apačia prasideda 82cm aukštyje. Taip išlaikoma simetrija.
Jei virš orkaitės bus mikrobangų krosnelė, dažniausiai, orkaitė nuleidžiama 15cm žemiau.
Atsakyti
QUOTE(Liko @ 2014 03 01, 21:07)
Įprasta orkaitę montuoti sulyg stalviršio apačia. Dažniausiai orkaitės apačia prasideda 82cm aukštyje. Taip išlaikoma simetrija.
Jei virš orkaitės bus mikrobangų krosnelė, dažniausiai, orkaitė nuleidžiama 15cm žemiau.

Aha, panasiai cm ir gaunasi pagal mano dubce biggrin.gif (ot matavimo vieneta atradau biggrin.gif doh.gif )
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Salamandra* @ 2014 03 01, 20:14)
Vat man vyras tą patį sako, kad šlangeles praves ar kažką panašaus padarys, tik man tai kažkaip nesaugu atrodo...  unsure.gif
Dėl pačių medžiagų, tai aš gal ko kito norėčiau, man pats principas patiko, ypač tas pusbaris, jei galima jį taip pavadint. Kažkaip atrodo, kad mums pagal išplanavimą visai tiktų toks variantas... g.gif

g.gif Su indaplove gausit standartines šlangas. Vandens padavimo 1,4m + išleidimo 1,8m berdos. Jei bus per trumpos, nusipirksit prailginimus.
O kas nesaugu? 1,8m saugu, o dvigubai ilgesnė nesaugu? g.gif

O jei dėsit šalia plautuvės, tai ten prie šalto vandens išvado, padarysit atšaką (triašakio pagalba) ir prijungsit indaplovę o vandens išleidimą pajungsit į plautuvės sifoną (dauguma sifonų turi papildomą atšaką indaplovės pajungimui) 4u.gif

O iš kokių medžiagų galvojat daryt? ax.gif Iš LMDP lenktų fasadų nepadarys, o paprastas stalviršis kaži ar gražiai atrodys toks vingiuotas/banguotas? O dar sujungt reiks gražiai g.gif
Nuotraukoj tai dažytas mdf+akmens masė.
Atsakyti
Gal kas pades, kaip isvalyti metalini gartraukio filtra...Kiek bandau, nieko gero nesigauna..Reikia jam reanimacijos..
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2014 03 01, 23:22)
Gal kas pades, kaip isvalyti metalini gartraukio filtra...Kiek bandau, nieko gero nesigauna..Reikia jam reanimacijos..

Pas mane metalinis yra, tai isemiau ir indaplove. Ir labai gerai isplove.
Atsakyti