Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 11

QUOTE(Chill! @ 2014 03 01, 15:24)
O man šiuo metu virtuvę montuoja, ech..  blush2.gif

Labai laukiu galutinio rezultato.
Pasidžiaugsiu ir su jumis vėlialiau.  4u.gif

thumbup.gif mes ir laukiam rezultato smile.gif Kaip smagu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chill! @ 2014 03 01, 16:24)

Aha, laukiam - smalsu be galo bigsmile.gif . Tik įkelkit kartu ir projktėlį, kad smagu būt palygint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chill! @ 2014 03 01, 14:24)

Kaip faina bigsmile.gif Laukiam laukiam bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chill! @ 2014 03 01, 17:24)

Kaip smagu wub.gif

Aš pamažu planuojuosi su ikėjos programėle 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chill! @ 2014 03 01, 16:24)

Didis ivykis thumbup.gif Lauksim foto wink.gif

Labas visoms! 4u.gif Skaitau jus, bet vis neturiu kada pasireiksti....
Buvau nulekusi su vyru apziureti musu busimos virtuves... Ir ka, pasirodo, kad tikrai indaploves isvadas visai kitoj pusej padarytas... Susinervinau, bet vyras apramino, sake, kad sugalvos ka nors. I hope so... unsure.gif
Kol vaikas miegojo, pabandziau ir as su programele ciaumakau pasiulyta pazaist, bet geda rodyt savo pirmaji blyna... blush2.gif
Beje, atradom interneto platybese labai mums patikusi virtuves varianta, ikeliu parodyt smile.gif
Pats isplanavimas nieko, ir tas baras, kuris man i bara nepanasus. Galvoju, gal mums kazkas panasaus tiktu... Kaip jums??
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Salamandra*: 01 kovo 2014 - 16:52
Sveikos smile.gif

Pakeitėm dizainerę blush2.gif Laukiu kitos minčių, berods labiau susikalbam smile.gif Kas pasakys kiek +- kainuoja mechanizmas tai siaurai išvažiuojančiai spintutei? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chill! @ 2014 03 01, 15:24)

biggrin.gif Prajuokino tas jūsų "...liauliau"

Laukiam 4u.gif

QUOTE(*Salamandra* @ 2014 03 01, 16:51)

Labas visoms!  4u.gif  Skaitau jus, bet vis neturiu kada pasireiksti....
Buvau nulekusi su vyru apziureti musu busimos virtuves... Ir ka, pasirodo, kad tikrai indaploves isvadas visai kitoj pusej padarytas... Susinervinau, bet vyras apramino, sake, kad sugalvos ka nors. I hope so...  unsure.gif
Kol vaikas miegojo, pabandziau ir as su programele ciaumakau pasiulyta pazaist, bet geda rodyt savo pirmaji blyna...  blush2.gif 
Beje, atradom interneto platybese labai mums patikusi virtuves varianta, ikeliu parodyt smile.gif 
Pats isplanavimas nieko, ir tas baras, kuris man i bara nepanasus. Galvoju, gal mums kazkas panasaus tiktu...  Kaip jums??

Pas mus irgi indaplovė atsidūrė visai kitoj vieoj nei planavom mirksiukas.gif Praiilginom šlangas ir po spintelėm nuvedėm iki įvadų.
Visai nieko tas variantas, bet jau greičiausiai be mdf ir dirbtino/tikro akmens neapseisit ax.gif
Atsakyti
Kaip jums??
user posted image

Man tai labai graziai ziurisi sita virtuve bigsmile.gif Tik nelabai supratau - Jus cia ja su ta programele tokia susideliojote ar tiesiog kazkur radote? g.gif Jei su programele, tai prasysiu konsultacijos biggrin.gif Nes tokiu fyntu joje as tikrai nemaciau biggrin.gif
Atsakyti
Didis ivykis  thumbup.gif  Lauksim foto wink.gif

Labas visoms!  4u.gif  Skaitau jus, bet vis neturiu kada pasireiksti....
Buvau nulekusi su vyru apziureti musu busimos virtuves... Ir ka, pasirodo, kad tikrai indaploves isvadas visai kitoj pusej padarytas... Susinervinau, bet vyras apramino, sake, kad sugalvos ka nors. I hope so...  unsure.gif

Naujas bustas ar ne? Jei naujas, juk galima viska perkelti, nebutina viska daryt kaip statytojas siulo. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2014 03 01, 20:18)
biggrin.gif Prajuokino tas jūsų "...liauliau"

Laukiam 4u.gif
Pas mus irgi indaplovė atsidūrė visai kitoj vieoj nei planavom mirksiukas.gif Praiilginom šlangas ir po spintelėm nuvedėm iki įvadų.
Visai nieko tas variantas, bet jau greičiausiai be mdf ir dirbtino/tikro akmens neapseisit ax.gif

Vat man vyras tą patį sako, kad šlangeles praves ar kažką panašaus padarys, tik man tai kažkaip nesaugu atrodo... unsure.gif
Dėl pačių medžiagų, tai aš gal ko kito norėčiau, man pats principas patiko, ypač tas pusbaris, jei galima jį taip pavadint. Kažkaip atrodo, kad mums pagal išplanavimą visai tiktų toks variantas... g.gif

QUOTE(ciaumakau @ 2014 03 01, 20:30)
Man tai labai graziai ziurisi sita virtuve bigsmile.gif  Tik nelabai supratau - Jus cia ja su ta programele tokia susideliojote ar tiesiog kazkur radote? g.gif  Jei su programele, tai prasysiu konsultacijos biggrin.gif Nes tokiu fyntu joje as tikrai nemaciau biggrin.gif

Oi, ne ne ne biggrin.gif Čia per googlą suradau, labai man patiko. Sau kažko tokio norėčiau. O su ta programėle šiandien pirmąkart bandžiau, tai nekažką doh.gif Kad nors truputį mokėčiau, kiek Jūs mokat taip išdėliot viską 4u.gif

QUOTE(Amelita @ 2014 03 01, 20:54)
Naujas bustas ar ne? Jei naujas, juk galima viska perkelti, nebutina viska daryt kaip statytojas siulo.  4u.gif

Taip, naujas. Kad galima, tai aš neabejoju, tik meistrą reik gerą rast. O ir pati dar šiandien kai dėliojaus viską programėlėj, tai nesugalvojau, kur geriausia indaplovę montuot, norisi prie kriauklės...
Ačiū už paguodą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Salamandra* @ 2014 03 01, 20:14)
Taip, naujas. Kad galima, tai aš neabejoju, tik meistrą reik gerą rast. O ir pati dar šiandien kai dėliojaus viską programėlėj, tai nesugalvojau, kur geriausia indaplovę montuot, norisi prie kriauklės...
Ačiū už paguodą  4u.gif

Santechnikai gali padarti viska. Isgriaus viena karta dali grindu, padarys kaip reikia ir uzbetonuos grindis. Nera cia sudetinga. 4u.gif O indaplove geriausia salia kriaukles. Kitur net nelabai isivaizduoju... ax.gif

Jau geriau viena karta padaryti, negu paskui gailetis...Kad gal reikejo daryt kitaip....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 01 kovo 2014 - 20:23
Dar užklaust noriu dėl orkaičių. Turbūt n kartų jau ts tema kalbėjot, bet nenoriu per temas ieškotis... Tad nepykit, jei pasikartot reiks 4u.gif
Gal galit trumpai pakomentuot, kur geriau/patogiau/praktiškiau orkaitę montuot? T.y. įprastai po kaitlente ar naujoviškai - kokioj nors spintelėj pagal savo pasirinktą aukštį.
Papildyta:
QUOTE(Amelita @ 2014 03 01, 21:23)
Santechnikai gali padarti viska. Isgriaus viena karta dali  grindu, padarys kaip reikia ir uzbetonuos grindis. Nera cia sudetinga. 4u.gif  O indaplove  geriausia salia kriaukles. Kitur net nelabai isivaizduoju... ax.gif

Jau geriau viena karta padaryti, negu paskui gailetis...Kad gal reikejo daryt kitaip....

120% sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti