Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 11

QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 02 28, 22:51)
Kaip suprantu, pirma reikia plautuve nusipirkti, o tada praustuva? Nes nelabai suprantu del montavimo - i praustuva, i siena, i stalvirsi? Susipainiojau doh.gif

Mhm...? Plautuvė virtuvėje - ok, bet praustuvas..? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikra-panda @ 2014 03 01, 01:09)
Mhm...? Plautuvė virtuvėje - ok, bet praustuvas..? g.gif

blink.gif lotuliukas.gif maisytuvas blush2.gif jau, kad sumaliau, tai grazu ziureti.
Atsakyti
Labutis visoms 4u.gif
Ilgą laiką tik stebėjau, kaip planuojat ir kaip kuriat savo svajonių virtuves wub.gif Ateina pamažu laikas ir man 4u.gif Atsisiunčiau programėlę iš ikejos, kad galėčiau pradėti deliotis ir, žinoma, užstrigau, kadangi prasta kompiuteristė esu 4u.gif Gal kas pagelbėsit, kaip toje programoje pereiti nuo vienos sienos prie kitos, nes dabar nurodau matmenis langų, o man vis klijuoja ant tos pačios sienos blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braskute_v: 01 kovo 2014 - 11:16
Na mano svarstymai jau baigesi- viskas suderinta su baldininku, kriaukle nusipirkau franke akmens mases. Kai turesiu, tai pranesiu, kiek tiksliai baldai kainavo, nes dabar dar siek tiek keitem, lankstus geresnius emem, bet kainos neperskaiciavom ax.gif

Atsakyti
QUOTE(naca @ 2014 03 01, 12:33)
Na mano svarstymai jau baigesi- viskas suderinta su baldininku, kriaukle nusipirkau franke akmens mases. Kai turesiu, tai pranesiu, kiek tiksliai baldai kainavo, nes dabar dar siek tiek keitem, lankstus geresnius emem, bet kainos neperskaiciavom  ax.gif

O kas gamins? rolleyes.gif
Atsakyti
Va, kokios įdomiai sudėliotos grindys - vis dar svaigstu dėl pikos spalvos - gražu wub.gif :
user posted image

Iš čia paimta. Ten, jei žiūrėsit, labai originaliai atrodo spinta, kaip iš lagaminų smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 01 kovo 2014 - 13:59
QUOTE(Juodai @ 2014 03 01, 14:55)
Va, kokios įdomiai sudėliotos grindys - vis dar svaigstu dėl pikos spalvos - gražu  wub.gif :

As tokio plyteliu kilimo noriu i hola. Bet butent, kad ir atrodytu is plyteliu kilimas (sonai liktu paprastom plytelem). Tik ir jauciu, kad liks svajone unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 03 01, 15:03)
As tokio plyteliu kilimo noriu i hola.

Aš irgi dabar pažvelgiau į savo prieškambarį/koridorių - būtent toks man labai tiktų... O toj fotkėj sujungimas su kita grindų danga laaabai tvarkingas thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2014 03 01, 11:33)
Na mano svarstymai jau baigesi- viskas suderinta su baldininku, kriaukle nusipirkau franke akmens mases. Kai turesiu, tai pranesiu, kiek tiksliai baldai kainavo, nes dabar dar siek tiek keitem, lankstus geresnius emem, bet kainos neperskaiciavom  ax.gif

Nu, aš tai sveikinu su tokiu rimtu žingsniu smile.gif biggrin.gif

Mikliai deklaruokit kokia konkrečiai bus Franke rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 03 01, 15:55)
Va, kokios įdomiai sudėliotos grindys - vis dar svaigstu dėl pikos spalvos - gražu  wub.gif :

O man tai ta sala ar baras, nežinau, kaip užvadinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 03 01, 13:55)
Iš čia paimta[/url]. Ten, jei žiūrėsit, labai originaliai atrodo spinta, kaip iš lagaminų  smile.gif .

plytelės gražios, bet man fasadų spalva irgi labai faina. man matos tokia į pilkšvumą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 01 kovo 2014 - 15:04
O man šiuo metu virtuvę montuoja, ech.. blush2.gif

Labai laukiu galutinio rezultato.

Pasidžiaugsiu ir su jumis vėlialiau. 4u.gif
Atsakyti