Kaip suprantu, pirma reikia plautuve nusipirkti, o tada praustuva? Nes nelabai suprantu del montavimo - i praustuva, i siena, i stalvirsi? Susipainiojau
Labutis visoms Ilgą laiką tik stebėjau, kaip planuojat ir kaip kuriat savo svajonių virtuves Ateina pamažu laikas ir man Atsisiunčiau programėlę iš ikejos, kad galėčiau pradėti deliotis ir, žinoma, užstrigau, kadangi prasta kompiuteristė esu Gal kas pagelbėsit, kaip toje programoje pereiti nuo vienos sienos prie kitos, nes dabar nurodau matmenis langų, o man vis klijuoja ant tos pačios sienos
Na mano svarstymai jau baigesi- viskas suderinta su baldininku, kriaukle nusipirkau franke akmens mases. Kai turesiu, tai pranesiu, kiek tiksliai baldai kainavo, nes dabar dar siek tiek keitem, lankstus geresnius emem, bet kainos neperskaiciavom
Na mano svarstymai jau baigesi- viskas suderinta su baldininku, kriaukle nusipirkau franke akmens mases. Kai turesiu, tai pranesiu, kiek tiksliai baldai kainavo, nes dabar dar siek tiek keitem, lankstus geresnius emem, bet kainos neperskaiciavom
As tokio plyteliu kilimo noriu i hola. Bet butent, kad ir atrodytu is plyteliu kilimas (sonai liktu paprastom plytelem). Tik ir jauciu, kad liks svajone
Aš irgi dabar pažvelgiau į savo prieškambarį/koridorių - būtent toks man labai tiktų... O toj fotkėj sujungimas su kita grindų danga laaabai tvarkingas .
Va, kokios įdomiai sudėliotos grindys - vis dar svaigstu dėl pikos spalvos - gražu :
Iš čia paimta[/url]. Ten, jei žiūrėsit, labai originaliai atrodo spinta, kaip iš lagaminų .