Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 11

QUOTE(Liko @ 2014 02 28, 13:53)
1. saloje esanti kaitlentė, o virš jos erdvinis gartraukis turėtu būti virtuvės akcentas - norėtųsi juos matyti salos centre;

kie prisimenu, tai ne sala... prie lango ta dalis ax.gif
QUOTE(Liko @ 2014 02 28, 13:53)
2. abejoju, ar geras sprendimo indaplovę statyti kampe - teks stalviršį tvirtinti prie sienos.

labai geras pastebėjimas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 02 28, 13:58)
kie prisimenu, tai ne sala... prie lango ta dalis ax.gif

labai geras pastebėjimas  drinks_cheers.gif

Todėl ir norėčiau pamatyti patalpos planą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 02 27, 23:04)
Na, anksčiau aš turėjau vieną kampinę I formos spintelę. Joje buvo sumontuota puskaruselė. Tikrai ja džiaugiaus ir nė kiek nesigailėjau, nes viskas gana lengvai buvo pasiekiama. Laikiau puodus, dalį virtuvės kombaino, dubenis, skardas  ax.gif .
Tai čia toks variantas, kai nedidelė virtuvė ir negali kampinės spintelės palikti visai retai naudojamiems rakandams. Tokie pas mane buvo sukišti į kampinę pakabinamą spintelę.

Geras pasirinkimas thumbup.gif . Turėjau plokštės stalviršį or jis po 7 metų visai gerai atrodo  smile.gif . O kas Jums yra ilgagamžis? Kokybiška plokštė tarnaus ilgai mirksiukas.gif . O dėl neatsibostančio vaizdo - tai čia kiekvienam labai individualu. Aš vat tikiuosi, kad man raudona virtuvė ilgai neatsibos unsure.gif  lotuliukas.gif . Manau plokštės stalviršių pasirinkimas nemenkas tikrai, tikrai išsirinksite  smile.gif .

A, čia maždaug toks. var.?
user posted image
niekad neteko realiai matyti, įdomu visai kur išbandyti, gal ir priliptų g.gif
Na mano planuojama virtuvė irgi nebus iš didžiųjų, to kampo kaip ir neišvengsiu, tik svarstau įvairius var. Mintis su didesniais rakandais tikrai gera, ne visada patogu iš apatinio stalčiaus knisti. O ir tokių dalykų kaip kokteilinė ar pan., juk nenaudoji dažnai g.gif apsvarstysiu 4u.gif

Na 7 metams manau sočiai to paties "vaizdo", nebe tie laikai, kai darydavo visam gyvenimui biggrin.gif tik tiek kad esu gan namisėda ir alpstu dėl jaukumo, tačiau ir greit nusibosta viskas, taip kad šiuo atveju kovoju pati su savimi blush2.gif Labai viskas turi turėti savo vietą, pritikti skoniui, nes greit pradedu jausti nepasitenkinimą doh.gif Žodžiu, paguodėt dėl stalviršių. Juk juos ir pakeisti bet kada galima? Pradėjau į tuos blizgius žiūrėti, na gražu, gražu, bet nežinau ar verta g.gif Kol kas dar neturiu detalaus buto plano, bet būtinai ateisiu su konkretesnėmis mintimis ir vaizdais pasitarti.
Beje, dėl spalvų-pas tėvukus tokia į bordavą + rudo medžio virtuvė, na graži, ir nepasakyčiau, kad pabosta. Bet sau žadu rinktis švelnią spalvinę gamą, labiausiai žaisti apšvietimu ax.gif
QUOTE(ciaumakau @ 2014 02 28, 08:13)
As naudoju www.easyplanner3D.com

Kampine spintele virsuje gal kiek sudetingiau, tai as planuoju ju virsuje netureti, o apacioje bent jau viena tikrai nusimato. Tai planuoju ten deti ta karusele ax.gif  Tik dar nesidomejau kiek jos kainuoja, bet tikiuosi ne kosmosa biggrin.gif  doh.gif

Siuo metu virtuveje yra stalvirsis is plokstes (tik nepamenu kokios), rastas - toks ale akmuo, marga zodziu. Bet laaaabai esu patenkinta juo - ir pjaustyt galiu (nieko nesusibraizo, o jei ir susibraizo, tai nieko nesimato!), ir jei koks trupinys lieka - nesimato, nei pirstu antspaudu. Zodziu liux, tai sakiau naujoj virtuvej taip pat bandysiu deti kazka panasaus.

Mano dar vienas virtuves variantas  g.gif
Labai ačiū už patarimus, viskas nusėda galvoje 4u.gif
Atsakyti
Esu vokietka. Ieškau google vaizduose ūkinių spintų idėjų. Kaip jas vadina angliškai? Nes mano pieškos daugiausia atsiduria sandeliuko spintose biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ereba @ 2014 02 28, 14:30)
A, čia maždaug toks. var.?

Aha, kažkas tokio, tik čia pilna karuselė, o kadangi mano spintelė buvo ne L, o I formos, tai ten tokia per pusę - puskaruselė, va tokia:

user posted image

user posted image
user posted image

QUOTE(Tikra-panda @ 2014 02 28, 15:16)
Esu vokietka. Ieškau google vaizduose ūkinių spintų idėjų. Kaip jas vadina angliškai?

Nagi pasinaudokite Google vertėjo paslaugomis smile.gif . Ten iš bet kokios kalbos į bet kokią išsiversit kas domina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 02 28, 14:41)
Nagi pasinaudokite Google vertėjo paslaugomis  smile.gif . Ten iš bet kokios kalbos į bet kokią išsiversit kas domina  mirksiukas.gif

Taigi jau pasinaudojau, turiu įtarimą, kad jis nuvertėjavo į pievas. Todėl užklausiau, o gal kas jau moka visas virtuvės dalis atmintinai ir visom kalbom biggrin.gif

Egh... vienok gera... ryt pavasaris, gal naujįų vėjų kils galvoje kuriant ir svajojant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikra-panda @ 2014 02 28, 15:16)
Esu vokietka. Ieškau google vaizduose ūkinių spintų idėjų. Kaip jas vadina angliškai? Nes mano pieškos daugiausia atsiduria sandeliuko spintose biggrin.gif

Jei turima galvoje mechanizmus: http://www.peka.lt/katalogas.html#58
Atsakyti
QUOTE(Tikra-panda @ 2014 02 28, 15:45)
Taigi jau pasinaudojau, turiu įtarimą, kad jis nuvertėjavo į pievas.

Gal pabandyki storage kitchen - va kokie vaizdai 4u.gif
arba kitchen closet - va smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 28 vasario 2014 - 14:57
Ačiū, merginos drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 02 28, 09:19)
Niu, žinokit nei vienur, nei kitur tie tarpai ne per geriausi schmoll.gif . Kur 30-35 tai išvis net nevaikščiosit pro jį. O 70cm irgi mažoka kaip praktiškai vieninteliam praėjimui - juk įsivaizduojat, kaip su patiekalais prie stalo bėgiosit, plius dar ne viena gyvenat, reikės kam būtent tuo metu į šaldytuvą įlyst - kamščiai doh.gif , gerai kad pasisektų patiekalus lėkštėj neišdribusius išsaugot ax.gif . Atrodys kad sala įsprausta iš reikalo, tarsi klaida kažkokia unsure.gif ... Geriau daryti vieną, bet užtikrintą praėjimą - 1m būtinai smile.gif . Todėl dėl apatinės dalies išdėstymo aš balsuočiau už 1 variantą. Nenorit antros kampinės? Pasidarykit toj vietoj, kur pussalė, iš svetainės pusės a'la vyninę, o gal patį vyno šaldytuvą galima įsimontuot rolleyes.gif . Rodė viena SM narė panašiai pasidrius... gaila, nuorodos negaliu įdėt, nerandu...

Aciu drinks_cheers.gif Del tos vynines kampe, visai nieko mintis, reiks apmastyt g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikra-panda @ 2014 02 28, 14:01)
Ačiū, merginos  drinks_cheers.gif

tall kitchen cabinets 4u.gif
Atsakyti
Kaip suprantu, pirma reikia plautuve nusipirkti, o tada praustuva? Nes nelabai suprantu del montavimo - i praustuva, i siena, i stalvirsi? Susipainiojau doh.gif
Atsakyti