QUOTE(Juodai @ 2014 02 27, 23:04)
Na, anksčiau aš turėjau vieną kampinę I formos spintelę. Joje buvo sumontuota puskaruselė. Tikrai ja džiaugiaus ir nė kiek nesigailėjau, nes viskas gana lengvai buvo pasiekiama. Laikiau puodus, dalį virtuvės kombaino, dubenis, skardas
.
Tai čia toks variantas, kai nedidelė virtuvė ir negali kampinės spintelės palikti visai retai naudojamiems rakandams. Tokie pas mane buvo sukišti į kampinę pakabinamą spintelę.
Geras pasirinkimas
. Turėjau plokštės stalviršį or jis po 7 metų visai gerai atrodo
. O kas Jums yra ilgagamžis? Kokybiška plokštė tarnaus ilgai
. O dėl neatsibostančio vaizdo - tai čia kiekvienam labai individualu. Aš vat tikiuosi, kad man raudona virtuvė ilgai neatsibos
. Manau plokštės stalviršių pasirinkimas nemenkas tikrai, tikrai išsirinksite
.
A, čia maždaug toks. var.?
niekad neteko realiai matyti, įdomu visai kur išbandyti, gal ir priliptų
Na mano planuojama virtuvė irgi nebus iš didžiųjų, to kampo kaip ir neišvengsiu, tik svarstau įvairius var. Mintis su didesniais rakandais tikrai gera, ne visada patogu iš apatinio stalčiaus knisti. O ir tokių dalykų kaip kokteilinė ar pan., juk nenaudoji dažnai
apsvarstysiu
Na 7 metams manau sočiai to paties "vaizdo", nebe tie laikai, kai darydavo visam gyvenimui
tik tiek kad esu gan namisėda ir alpstu dėl jaukumo, tačiau ir greit nusibosta viskas, taip kad šiuo atveju kovoju pati su savimi
Labai viskas turi turėti savo vietą, pritikti skoniui, nes greit pradedu jausti nepasitenkinimą
Žodžiu, paguodėt dėl stalviršių. Juk juos ir pakeisti bet kada galima? Pradėjau į tuos blizgius žiūrėti, na gražu, gražu, bet nežinau ar verta
Kol kas dar neturiu detalaus buto plano, bet būtinai ateisiu su konkretesnėmis mintimis ir vaizdais pasitarti.
Beje, dėl spalvų-pas tėvukus tokia į bordavą + rudo medžio virtuvė, na graži, ir nepasakyčiau, kad pabosta. Bet sau žadu rinktis švelnią spalvinę gamą, labiausiai žaisti apšvietimu
QUOTE(ciaumakau @ 2014 02 28, 08:13)
As naudoju www.easyplanner3D.com
Kampine spintele virsuje gal kiek sudetingiau, tai as planuoju ju virsuje netureti, o apacioje bent jau viena tikrai nusimato. Tai planuoju ten deti ta karusele
Tik dar nesidomejau kiek jos kainuoja, bet tikiuosi ne kosmosa
Siuo metu virtuveje yra stalvirsis is plokstes (tik nepamenu kokios), rastas - toks ale akmuo, marga zodziu. Bet laaaabai esu patenkinta juo - ir pjaustyt galiu (nieko nesusibraizo, o jei ir susibraizo, tai nieko nesimato!), ir jei koks trupinys lieka - nesimato, nei pirstu antspaudu. Zodziu liux, tai sakiau naujoj virtuvej taip pat bandysiu deti kazka panasaus.
Mano dar vienas virtuves variantas
Labai ačiū už patarimus, viskas nusėda galvoje