QUOTE(lizarde @ 2014 02 27, 22:46)
Juodai, aš pas vienus baldžius skaičiuoklę radus buvau, skylės išpjovimas kaitlentei 100 ar 50lt, ne esmė, kaitlentės įleidimas į stalviršį 500lt tiksliai
būtų buve kaip norėjai, tik nesu tikra ar granitui tas pats ar tik paprastiems stalviršiams
Tai va, kad pas mane granitas... o jį akmenoriai pjausto, ne baldžiai... turbūt jie nesiterliotų su tokiais pjaustymais, nors... jei visokius griovelius prie plautuvės prisigalvoja išdrožt, gal ir apsiimtų
, bet jaučiu kainelę pasakytų...
. Ech, nenoriu aš jų nė klausti apie tai, bent jau tų, kurie stalviršį dėjo
.
Bet Jūsų rastas variantas labai viliojantis
, gal galėtumėt išknisti kur savo atminties archyvuose? manau susidomėjusių atsirastų
.
QUOTE(Ereba @ 2014 02 27, 23:41)
O man įdomu praktinė pusė-kaip draugaujate su kampinėmis spintelėmis? Ką į jas dedate?
Na, anksčiau aš turėjau vieną kampinę I formos spintelę. Joje buvo sumontuota puskaruselė. Tikrai ja džiaugiaus ir nė kiek nesigailėjau, nes viskas gana lengvai buvo pasiekiama. Laikiau puodus, dalį virtuvės kombaino, dubenis, skardas
.
Tai čia toks variantas, kai nedidelė virtuvė ir negali kampinės spintelės palikti visai retai naudojamiems rakandams. Tokie pas mane buvo sukišti į kampinę pakabinamą spintelę.
QUOTE(Ereba @ 2014 02 27, 23:41)
Kažkaip labiau linkstu prie paprasto, medžio drožlių+laminato var. Bet tuo pačiu norėčiau ilgaamžio, ne labai jau pigiai atrodančio, neatsibostančio vaizdo
Geras pasirinkimas
. Turėjau plokštės stalviršį or jis po 7 metų visai gerai atrodo
. O kas Jums yra ilgagamžis? Kokybiška plokštė tarnaus ilgai
. O dėl neatsibostančio vaizdo - tai čia kiekvienam labai individualu. Aš vat tikiuosi, kad man raudona virtuvė ilgai neatsibos
. Manau plokštės stalviršių pasirinkimas nemenkas tikrai, tikrai išsirinksite
.