Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 11

QUOTE(sweet_lips @ 2014 02 27, 18:01)
Sveikos virtuvių kūrėjos ir šiaip mylėtojos  smile.gif
kažkada jau buvau čia užsukusi su pirminiais pasvarstymais ir planais, dabar grįžtu jau su galutiniu variantu, gal ką patarsit, pastebėsit, būsiu dėkinga už bet kokias pastabas.

Tos pakabinamos spintelės atsidarančios dviem aukštais ir nepraktiška ir negražu ir kaina didesnė. Vėl du bokštai... viską traukti į vieną, pvz. dešinę pusę bus gražiau, o pakabinamų spintelių dureles dėti paprastas, vientisas iki viršaus. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 27 vasario 2014 - 20:10
QUOTE(Juodai @ 2014 02 27, 16:43)
ma gražiai įsileis į stalviršį ir bus lygi su juo...

Juodai, aš pas vienus baldžius skaičiuoklę radus buvau, skylės išpjovimas kaitlentei 100 ar 50lt, ne esmė, kaitlentės įleidimas į stalviršį 500lt tiksliai ax.gif būtų buve kaip norėjai, tik nesu tikra ar granitui tas pats ar tik paprastiems stalviršiams
Atsakyti
QUOTE(Dešimtukas @ 2014 02 27, 20:08)
Tos pakabinamos spintelės atsidarančios dviem aukštais ir nepraktiška ir negražu ir kaina didesnė. Vėl du bokštai... viską traukti į vieną, pvz. dešinę pusę bus gražiau, o pakabinamų spintelių dureles dėti paprastas, vientisas iki viršaus.  smile.gif

blink.gif Nu riebiai jūs čia skėlėt blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dešimtukas @ 2014 02 27, 20:08)
Tos pakabinamos spintelės atsidarančios dviem aukštais ir nepraktiška ir negražu ir kaina didesnė. Vėl du bokštai... viską traukti į vieną, pvz. dešinę pusę bus gražiau, o pakabinamų spintelių dureles dėti paprastas, vientisas iki viršaus.  smile.gif

Ačiū už atsakymą, ten spintelės tokios tik programoj, tos viršutinės tokios ir planuojamos, o apatinės pakeliamos į viršų, o ne atveriamos kaip parodyta. Tai tuos du bokštus ką tik iš vieno ir išskyriau, dėl šaldytuvo, jis buvo numatytas prie sienos, bet kažkaip pamanėm kad lentynas iš šaldytuvo bus sunku arba neįmanoma išimt todėl perkėliau į kitą pusę, tuo pačiu kaip ir leidžia tas šaldytuvas ten tokį "paslėptą" kampą turėt nes už jo iškart valgomasis ir svetainė, tai galvoju ten kokiam virduliui ar tosteriui būtų vietą, ar manot geriau šaldytuvą stumti prie orkaitės?
Papildyta:
QUOTE(Mindija @ 2014 02 27, 21:51)
blink.gif Nu riebiai jūs čia skėlėt blink.gif

Taigi kur virtuvė ten riebalai biggrin.gif O šiaip bet kokių nuomonių laukiu, nes pati jau pasimečiau atrodo pabraižau ir jau patinka viskas po minutės vėl apsigalvoju, atrodo taip negražu anaip nepatogu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ciaumakau @ 2014 02 27, 11:31)
Sveiki,

Paskutinemis dienomis vis deliojau mintis kur ka busimoje virtuveje delioti. Viena programele radau, tai ja vis "zulinau" biggrin.gif...

http://images15.fotk...lgomasis-vi.png

Sveiki, kokia programa naudojotės? 4u.gif

O man įdomu praktinė pusė-kaip draugaujate su kampinėmis spintelėmis? Ką į jas dedate?
Pvz. apačioje man patinka tas papildomas gylis, tai daržovės, tai valymo kokios priemonės ar pan. telpa. Nu viršutinės tai tiesiog nervina, negaliu pakęsti netgi gilių drabužinių, kur norint pasiekti 1 rūbą reikia išknisti per kelis doh.gif
Tai mąstau, čia mano bėda, jog netinkamus daiktus ten dedu (na tarkim sumuštinių keptuvė, kažkas iš dž. vaisių, šiek tiek prieskonių... automatiškai daugiaus mulkių daiktų, daugiau knisimosi), ar tiesiog mano toks jau stilius, kad viskas "ant akių" turi būti ir lengvai pasiekiama g.gif

Beje, jei trumpai, kokius stalviršius optimaliausia pirkti, mėgstu jaukią stilistiką namuose, šalti daiktai nelabai, nors blizgūs paviršiai su tinkamu apšvietimu labai gražu pažiūrėti wub.gif Kažkaip labiau linkstu prie paprasto, medžio drožlių+laminato var. Bet tuo pačiu norėčiau ilgaamžio, ne labai jau pigiai atrodančio, neatsibostančio vaizdo g.gif
Atsakyti
QUOTE(lizarde @ 2014 02 27, 22:46)
Juodai, aš pas vienus baldžius skaičiuoklę radus buvau, skylės išpjovimas kaitlentei 100 ar 50lt, ne esmė, kaitlentės įleidimas į stalviršį 500lt tiksliai ax.gif būtų buve kaip norėjai, tik nesu tikra ar granitui tas pats ar tik paprastiems stalviršiams

Tai va, kad pas mane granitas... o jį akmenoriai pjausto, ne baldžiai... turbūt jie nesiterliotų su tokiais pjaustymais, nors... jei visokius griovelius prie plautuvės prisigalvoja išdrožt, gal ir apsiimtų g.gif , bet jaučiu kainelę pasakytų... doh.gif . Ech, nenoriu aš jų nė klausti apie tai, bent jau tų, kurie stalviršį dėjo verysad.gif .
Bet Jūsų rastas variantas labai viliojantis thumbup.gif , gal galėtumėt išknisti kur savo atminties archyvuose? manau susidomėjusių atsirastų bigsmile.gif .

QUOTE(Ereba @ 2014 02 27, 23:41)
O man įdomu praktinė pusė-kaip draugaujate su kampinėmis spintelėmis? Ką į jas dedate?

Na, anksčiau aš turėjau vieną kampinę I formos spintelę. Joje buvo sumontuota puskaruselė. Tikrai ja džiaugiaus ir nė kiek nesigailėjau, nes viskas gana lengvai buvo pasiekiama. Laikiau puodus, dalį virtuvės kombaino, dubenis, skardas ax.gif .
Tai čia toks variantas, kai nedidelė virtuvė ir negali kampinės spintelės palikti visai retai naudojamiems rakandams. Tokie pas mane buvo sukišti į kampinę pakabinamą spintelę.
QUOTE(Ereba @ 2014 02 27, 23:41)
Kažkaip labiau linkstu prie paprasto, medžio drožlių+laminato  var. Bet tuo pačiu norėčiau ilgaamžio, ne labai jau pigiai atrodančio, neatsibostančio vaizdo g.gif

Geras pasirinkimas thumbup.gif . Turėjau plokštės stalviršį or jis po 7 metų visai gerai atrodo smile.gif . O kas Jums yra ilgagamžis? Kokybiška plokštė tarnaus ilgai mirksiukas.gif . O dėl neatsibostančio vaizdo - tai čia kiekvienam labai individualu. Aš vat tikiuosi, kad man raudona virtuvė ilgai neatsibos unsure.gif lotuliukas.gif . Manau plokštės stalviršių pasirinkimas nemenkas tikrai, tikrai išsirinksite smile.gif .
Atsakyti
Jaučiu naudojosi lizarde skaičiuokle šitam tinklapyje ax.gif http://www.alkena.lt...dirbtinis-akmuo
Aš ir čia kažkada kai pasiskaičiaavau, tai fantazija atšoko doh.gif

Suvedžiau savo ilgius, tai paskaičiavp 6064Lt blink.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2014 02 27, 20:00)
Tik as negalvojau, kad taip visas atliekas ir pila zmones i tuos smulkintuvus. maniau tik kokius nukritusius salotu lapus ir kazka smulkaus  rolleyes.gif

Tai kam tada tokią brangybę dėtis, jei tik kelis gabaliukus netyčia nukritusius jis tesmulkins unsure.gif ... juos gi galima sieteliu pagaut ir išmest, kam tą vietą po plautuve užimt g.gif

Papildyta:
QUOTE(Mindija @ 2014 02 28, 00:38)
Aš ir čia kažkada kai pasiskaičiaavau, tai fantazija atšoko doh.gif

Nerandu aš ten skaičiuoklės... ainu miegot, gal ryt rasiu... labanakt sleep.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Ereba @ 2014 02 27, 22:41)
Sveiki, kokia programa naudojotės? 4u.gif

Pvz. apačioje man patinka tas papildomas gylis, tai daržovės, tai valymo kokios priemonės ar pan. telpa. Nu viršutinės tai tiesiog nervina, negaliu pakęsti netgi gilių drabužinių, kur norint pasiekti 1 rūbą reikia išknisti per kelis doh.gif
Tai mąstau, čia mano bėda, jog netinkamus daiktus ten dedu (na tarkim sumuštinių keptuvė, kažkas iš dž. vaisių, šiek tiek prieskonių... automatiškai daugiaus mulkių daiktų, daugiau knisimosi), ar tiesiog mano toks jau stilius, kad viskas "ant akių" turi būti ir lengvai pasiekiama g.gif

Beje, jei trumpai, kokius stalviršius optimaliausia pirkti, mėgstu jaukią stilistiką namuose, šalti daiktai nelabai, nors blizgūs paviršiai su tinkamu apšvietimu labai gražu pažiūrėti wub.gif Kažkaip labiau linkstu prie paprasto, medžio drožlių+laminato  var. Bet tuo pačiu norėčiau ilgaamžio, ne labai jau pigiai atrodančio, neatsibostančio vaizdo g.gif

As naudoju www.easyplanner3D.com

Kampine spintele virsuje gal kiek sudetingiau, tai as planuoju ju virsuje netureti, o apacioje bent jau viena tikrai nusimato. Tai planuoju ten deti ta karusele ax.gif Tik dar nesidomejau kiek jos kainuoja, bet tikiuosi ne kosmosa biggrin.gif doh.gif

Siuo metu virtuveje yra stalvirsis is plokstes (tik nepamenu kokios), rastas - toks ale akmuo, marga zodziu. Bet laaaabai esu patenkinta juo - ir pjaustyt galiu (nieko nesusibraizo, o jei ir susibraizo, tai nieko nesimato!), ir jei koks trupinys lieka - nesimato, nei pirstu antspaudu. Zodziu liux, tai sakiau naujoj virtuvej taip pat bandysiu deti kazka panasaus.

Mano dar vienas virtuves variantas g.gif

paskutinis atnaujinimas buvo: http://images53.fotk...virtuveJ-vi.jpg

Nauja: http://images41.fotk...uveLsala-vi.jpg

Kokie pastebejimai? g.gif Tarp salos kairojo kampo ir tos sienos (po kaire), lieka apie 30-35 cm g.gif Tarpas tarp desines salos puses ir spinteliu -70 cm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciaumakau: 28 vasario 2014 - 08:16
QUOTE(ciaumakau @ 2014 02 28, 09:13)
Kokie pastebejimai? g.gif  Tarp salos kairojo kampo ir tos sienos (po kaire), lieka apie 30-35 cm g.gif  Tarpas tarp desines salos puses ir spinteliu -70 cm

Niu, žinokit nei vienur, nei kitur tie tarpai ne per geriausi schmoll.gif . Kur 30-35 tai išvis net nevaikščiosit pro jį. O 70cm irgi mažoka kaip praktiškai vieninteliam praėjimui - juk įsivaizduojat, kaip su patiekalais prie stalo bėgiosit, plius dar ne viena gyvenat, reikės kam būtent tuo metu į šaldytuvą įlyst - kamščiai doh.gif , gerai kad pasisektų patiekalus lėkštėj neišdribusius išsaugot ax.gif . Atrodys kad sala įsprausta iš reikalo, tarsi klaida kažkokia unsure.gif ... Geriau daryti vieną, bet užtikrintą praėjimą - 1m būtinai smile.gif . Todėl dėl apatinės dalies išdėstymo aš balsuočiau už 1 variantą. Nenorit antros kampinės? Pasidarykit toj vietoj, kur pussalė, iš svetainės pusės a'la vyninę, o gal patį vyno šaldytuvą galima įsimontuot rolleyes.gif . Rodė viena SM narė panašiai pasidrius... gaila, nuorodos negaliu įdėt, nerandu...
Atsakyti
Čia šiaip virtuvė bigsmile.gif , gal kiek kitokia... blush2.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sweet_lips @ 2014 02 27, 19:01)
Sveikos virtuvių kūrėjos ir šiaip mylėtojos  smile.gif
kažkada jau buvau čia užsukusi su pirminiais pasvarstymais ir planais, dabar grįžtu jau su galutiniu variantu, gal ką patarsit, pastebėsit, būsiu dėkinga už bet kokias pastabas.
user posted image
user posted image
Šitos dvi spintelių eilės bus viena prieš kitą, tarpas tarp jų - 1,2m., visų siauresnių spintelių plotis - 60 cm, platesnių po 1m.

Būtu įdomu pamatyti bendrą virtuvės planą.
Kelią abejonių:
1. saloje esanti kaitlentė, o virš jos erdvinis gartraukis turėtu būti virtuvės akcentas - norėtųsi juos matyti salos centre;
2. abejoju, ar geras sprendimo indaplovę statyti kampe - teks stalviršį tvirtinti prie sienos.
Bet išplanavimas atrodo gana patogus. 4u.gif
Atsakyti