Aciu merginos uz patarimus, nuomones ir laika Dabar jau ramiau galesiu sedeti ir laukti kol visa tai taps realu Dabar jau isivaizduoju kur noreciau, kad kriaukle, virykle, orkaite ir pan. O ir paciai logiskai ir patogiai atrodo Man siame etape buvo svarbiausia paciai suprasti (ir aisku vyrui poto iskomunikuoti ), kur stoves kriaukle, kur visa kita technika O jau veliau lyginsim pakabinamu spinteliu aukscius ir rinksimes garintuva
Uhh..kaip faina Visoms po
p.s. ir kiek "piginu" sutaupiau nes tam isplanavimui ketinau samdyti dizainere
Juodai, Mindija oi ir as kiek dar nemacius pvz tik siandien is SM suzinojau, kad prie skaitliuko tvirtinamas vandens filtras nuo kalkiu
O tas maisytuvas tikrai vertas demesio, labai patogus ir sakyciau patikimas, per 6 m nei karto jokios bedos su juo dar nebuvo, nei kas surudijo, nei uzkalkejo nei ka turi tik viena minusiuka - kaina
O tas maisytuvas tikrai vertas demesio, labai patogus ir sakyciau patikimas, per 6 m nei karto jokios bedos su juo dar nebuvo, nei kas surudijo, nei uzkalkejo nei ka turi tik viena minusiuka - kaina
QUOTE(Mindija @ 2014 02 27, 16:24)
Tai aš apie tą pačią juostą ir klausiu Pas jumis prikljuota jau buvo, o pas mus ne. Plikas stiklas, bet užtai taip gražiai ant stalviršio gulė O dabar atvėpęs, ir dar trupinių prilenda į tą tarpuką
Ania, nepriklijuota buvo ... ir nesakyk, kad patiem atskirai reikėjo nusipirkt... ...
Aš tai išvis svaigau galvojau kad berėmė kaitlentė nuožulniais krašteliais (būtent daugiskaita pas ją aprašyme buvo parašyta) ma gražiai įsileis į stalviršį ir bus lygi su juo... nu krašteliai nuožulnūs visi iki stalviršio lygio, o pati kaitlentė taip subtiliai iškilus kiek... - vyras taip ir sakė: nesvaik, nieks tau stalviršio milimetrais neišpjaustinės
gerai prisigalvojau ... o dabar vat turiu kaip ir ptieš tai padėtą ant stalviršio su smulkiais trupinukais sulindusiais į tą paminkštinimą, tik plius dar su nuskilusiais kampais ..
QUOTE(kiskius @ 2014 02 27, 16:28)
turi tik viena minusiuka - kaina
nu dabar jau labai cekava sužinot
QUOTE(kiskius @ 2014 02 27, 15:28)
Juodai, Mindija oi ir as kiek dar nemacius pvz tik siandien is SM suzinojau, kad prie skaitliuko tvirtinamas vandens filtras nuo kalkiu
Filtrai nuo kalkių yra vienas dalykas, o grubaus valymo filtras- kitas Jis tiesiog apsaugo, kad į skaitiklio sparnuotę šiukšlių nepatektų iš vamzdyno
Kokia kaina? Toje nuorodoje lyg nebuvo parašyta
O kas nors jungiat maisto atlieku smulkintuva prie kriaukles? Seniai apie toki daikta svajoju, bet ar vamzdziu neuzkis? Juk diskusijose net apie tualetinio popieriaus metima i unitaza diskutuoja
QUOTE(naca @ 2014 02 27, 16:47)
O kas nors jungiat maisto atlieku smulkintuva kriaukleje? Seniai apie toki daikta svajoju, bet ar vamzdziu neuzkis? Juk diskusijose net apie tualetinio popieriaus metima i unitaza diskutuoja
Anksčiau irgi svajojau apie tokį, tačiau nedėjom . Kad pas mus turbūt nelabai leidžia tokį naudoti dėl tų pačių vamzdžių užkimšimo. Aišku, jeigu nuotekos prijungtos prie miesto tinklų. O jei savo nuotekų duobę, ar ką ten daro namuose, kur nėra komunikacijų , tai gal ir galit turėti. Bet vėlgi, kiek skaičiau dedas žmonės ten visokius bio įrenginius su kažkokiom bakterijų kolonijom ir paskui praktiškai nieko ten nuleidinėt negali - nei maisto likučių, nei riebalų (iš keptuvės pvz), nei to pačio tualetinio popieriaus (irgi tą pačią diskusiją skaičiau matyt ).
QUOTE(Juodai @ 2014 02 27, 15:43)
Ania, nepriklijuota buvo ... ir nesakyk, kad patiem atskirai reikėjo nusipirkt... ...
Aš tai išvis svaigau galvojau kad berėmė kaitlentė nuožulniais krašteliais (būtent daugiskaita pas ją aprašyme buvo parašyta) ma gražiai įsileis į stalviršį ir bus lygi su juo... nu krašteliai nuožulnūs visi iki stalviršio lygio, o pati kaitlentė taip subtiliai iškilus kiek... - vyras taip ir sakė: nesvaik, nieks tau stalviršio milimetrais neišpjaustinės
gerai prisigalvojau ... o dabar vat turiu kaip ir ptieš tai padėtą ant stalviršio su smulkiais trupinukais sulindusiais į tą paminkštinimą, tik plius dar su nuskilusiais kampais ..
Buvo pridėta, tik nepriklijuota
Pas mane visi kraštai nuožulnūs, bet blyn jei būčiau bent vienam sapne susapnavus, kad turėsiu akmens masės stalviršį, tai tikrai būčiau pirkus paprastais kraštais, tada būtų man įleidę ją į patį stalviršį
Vat ir durniausia, kad tie smulkūs trupinukai sugeba ten palysti Liepsiu jaučiu nulupt tą juostą, lai lieka plikas stiklas, bet bent jau nelys niekas į tą tarpą
QUOTE(Juodai @ 2014 02 27, 17:43)
QUOTE(Mindija @ 2014 02 27, 17:46)
Kokia kaina? Toje nuorodoje lyg nebuvo parašyta
+/- 1000 Lt man kaip virtuves maisytuvui buvo daugoka, bet visgi buvo verta
QUOTE(naca @ 2014 02 27, 17:47)
O kas nors jungiat maisto atlieku smulkintuva prie kriaukles? Seniai apie toki daikta svajoju, bet ar vamzdziu neuzkis? Juk diskusijose net apie tualetinio popieriaus metima i unitaza diskutuoja
is profesines (vandens tiekimas ir nuoteku surinkimas) puses pasakysiu, tikrai nedekit tokio http://grynas.delfi....s.d?id=63725360
QUOTE(kiskius @ 2014 02 27, 16:54)
Bet įdomiai ten vienas atliekų smulkintuvo vartotojas sako, kad "Tikrai tokį įrenginį išmesčiau, jei kiemuose būtų įrengiami kompostavimo konteineriai... Taigi į tuos konteinerius toli gražu ne viską galima mesti .
QUOTE(kiskius @ 2014 02 27, 15:54)
+/- 1000 Lt man kaip virtuves maisytuvui buvo daugoka, bet visgi buvo verta
is profesines (vandens tiekimas ir nuoteku surinkimas) puses pasakysiu, tikrai nedekit tokio http://grynas.delfi....s.d?id=63725360
Aš dar ir daugiau mokėjau, bet irgi nesiskundžiu, kad ir nesivarto, bet irgi patogus. Labaiusiai tai ištraukiamu dušu džiaugiuos, jetus kaip gerai
Taip taip... nedėkit Man irgi tik darbo padaugėtų
QUOTE(Juodai @ 2014 02 27, 16:08)
Bet įdomiai ten vienas atliekų smulkintuvo vartotojas sako, kad "Tikrai tokį įrenginį išmesčiau, jei kiemuose būtų įrengiami kompostavimo konteineriai... Taigi į tuos konteinerius toli gražu ne viską galima mesti .
Metu beveik visas maisto atliekas, tik kaulų ne. Bet kad pas mus ir nenormali sistema su rūšiavimais Nu negalėtų lyg ir stiklui po konteinerį padalint? Tarabaninkis dabar su tais buteliais kažkur
Į tą mėlyną metam popierių/metalą/plastiką. Labai abejoju, ar visa tai kažkur toliau rūšiuojama Greičiausiai į tą patį savartyną keliaują ir tiek žinių.
Komposinė gėris. Turiu net dvi. Vieną pirkom prieš pora metų, kitą nemokamai pernai gavom. Vis pilu ten bakterijas, pūna ten viskas gerai. Bet tai blyn, kai neturiu jokio daržo, tai kur aš tą kompostą dėsiu? Pas mus tik šiltnamis, bet tai kiek ten reikia? Gal supirktuvė kokia yra?
Sveikos virtuvių kūrėjos ir šiaip mylėtojos
kažkada jau buvau čia užsukusi su pirminiais pasvarstymais ir planais, dabar grįžtu jau su galutiniu variantu, gal ką patarsit, pastebėsit, būsiu dėkinga už bet kokias pastabas.
Šitos dvi spintelių eilės bus viena prieš kitą, tarpas tarp jų - 1,2m., visų siauresnių spintelių plotis - 60 cm, platesnių po 1m.
kažkada jau buvau čia užsukusi su pirminiais pasvarstymais ir planais, dabar grįžtu jau su galutiniu variantu, gal ką patarsit, pastebėsit, būsiu dėkinga už bet kokias pastabas.
Šitos dvi spintelių eilės bus viena prieš kitą, tarpas tarp jų - 1,2m., visų siauresnių spintelių plotis - 60 cm, platesnių po 1m.
QUOTE(kiskius @ 2014 02 27, 15:54)
Na bet koks piktas straipsnis Na gal ir neverta, bijau uzsikisimo. Nors mes daug ir vandens sunaudojam ir kanalizacija miesto. bet taip jau protingai pagalvojus, tai ir persiedimas (kas siais laikais tampa ypac aktuali problema) taip pat nuoteku tinklams amen
Tik as negalvojau, kad taip visas atliekas ir pila zmones i tuos smulkintuvus. maniau tik kokius nukritusius salotu lapus ir kazka smulkaus