Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 11

QUOTE(ciaumakau @ 2014 02 27, 12:31)
Sveiki,

Esme, tai noreciau isgirsti jusu pastebejus apie pati isplavima, t.y. saldytuvo, orkaites, kaitlentes, kriaukles, indaploves isdeliojima. Gal turetumete kokiu nors patarimu, pastebejimu ir pan?  ax.gif  blush2.gif  4u.gif

Na as tai projektuojantis nuo nulio kai yra galimybes visgi stengciausi islaikyti seka saldytuvas - siek tiek darbastalio jei yra noras (kad ir iki 30 cm) - plautuve - pagrindinis darbastalis (nuo 80cm) - kaitlente. Nezinau, gal cia tik mano iprociai, bet gaminant pasiemus is saldytuvo daug ka plaunu pries pjaustant ir dedant i puoda/keptuve. Tai gaunasi jei plautuve yra paskutineje sekos vietoje, reikia nueiti iki jos ir po to grizti prie kaitlentes. Aisku ne stadionai tos virtuves, pora zingsniu, na bet ar gi ne patogiau taip? g.gif Aisku, kiekviena esam ipratusi prie savo rutinos virtuveje 4u.gif

ai na ir sukeitus kaitlente su plautuve, kaip tik ir indaplove atisdurtu salia plautuves.

O del saldytuvo pritariu Juodai kad geriau sukeisti vietomis su ukine spinta drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blumchen123: 27 vasario 2014 - 12:06
QUOTE(Teka @ 2014 02 27, 12:54)
juodai, eina sau kaip lievai tie kampai unsure.gif

QUOTE(neida @ 2014 02 27, 12:57)
nu nieko sau  g.gif ar gerai pamenu, kad Jūsų virtuvė ne taip jau ir senai daryta?

Aha, neseniai daryta, nuo rugsėjo tik gyvenam. Tas nuotraukas priartinau, tai labai efektingai atrodo biggrin.gif , bet realybėj jei nežinai, tai nematai ir tiek irnesakyk.gif . Pirmasis išdaužimas yra apie 2x2mm, o antrasis apie 5x4mm ax.gif .
Tik aš, kai žinau, tai ir parinuos doh.gif . Kad bent būč susekus kada ir kaip... o dabar tik rezultatasakis bado ir tiek... Ale, kepimui netrukdo ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Blumchen123 @ 2014 02 27, 13:02)
Na as tai projektuojantis nuo nulio kai yra galimybes visgi stengciausi islaikyti seka saldytuvas - siek tiek darbastalio jei yra noras (kad ir iki 30 cm) - plautuve - pagrindinis darbastalis (nuo 80cm) - kaitlente.

Tikra tiesa drinks_cheers.gif . Nors anksčiau turėjau atvirkščiai, buvo šaldytuvas, viryklė ir galiausiai plautuvė, buvo patogu, tačiau mano virtuvė buvo mažesnė, o ir įpratus buvau. Bet Ciaumakau virtuvė didesnė, tad vertėtų apie tai pagalvoti smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 02 27, 11:37)
QUOTE(ciaumakau @ 2014 02 27, 12:31)

Man viskas lyg ir gerai, tik šaldytuvą tai jau tikrai sukeisčiau vietomis su orkaitės spinta. Pirma - šalia šaldytuvo patogu turėti stalviršį šalia produktų pasidėjimui imant/dedant iš/į jį, antra - šaldytuvo durelės prie sienos neatsidarys pilnai, bus keblu ištraukt stalčius lentynas išvalymui.

Aha, manau tikrai butu patogiau siuos du sukeisti g.gif

QUOTE(Blumchen123 @ 2014 02 27, 12:02)
Na as tai projektuojantis nuo nulio kai yra galimybes visgi stengciausi islaikyti seka saldytuvas - siek tiek darbastalio jei yra noras (kad ir iki 30 cm) - plautuve - pagrindinis darbastalis (nuo 80cm) - kaitlente. Nezinau, gal cia tik mano iprociai, bet gaminant pasiemus is saldytuvo daug ka plaunu pries pjaustant ir dedant i puoda/keptuve. Tai gaunasi jei plautuve yra paskutineje sekos vietoje, reikia nueiti iki jos ir po to grizti prie kaitlentes. Aisku ne stadionai tos virtuves, pora zingsniu, na bet ar gi ne patogiau taip?  g.gif Aisku, kiekviena esam ipratusi prie savo rutinos virtuveje  4u.gif

ai na ir sukeitus kaitlente su plautuve, kaip tik ir indaplove atisdurtu salia plautuves.

O del saldytuvo pritariu Juodai kad geriau sukeisti vietomis su ukine spinta  drinks_cheers.gif

Na taip, logika gal ir gera g.gif Tik va, as noriu, kad orkaite butu akiu lygyje mazdaug, o ne apacioje. Tai vadinasi gaunasi auksta spintele. Ir jei deliot pagal sia logika, tuomet gautusi, kad orkaite prie desinio krasto, o man atrodo, kad gal tas krastas neturetu buti uzdeliotas aukstomis spintelemis, kad erdves taip neapribot g.gif
bet aciu labai, pameginsiu su programele pasidelioti ir pagal sia logika, kad visai gerai gausis, kai pradesiu delioti smile.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2014 02 27, 12:08)
Aha, neseniai daryta, nuo rugsėjo tik gyvenam. Tas nuotraukas priartinau, tai labai efektingai atrodo  biggrin.gif , bet realybėj jei nežinai, tai nematai ir tiek  irnesakyk.gif . Pirmasis išdaužimas yra apie 2x2mm, o antrasis apie 5x4mm  ax.gif .
Tik aš, kai žinau, tai ir parinuos doh.gif . Kad bent būč susekus kada ir kaip... o dabar tik rezultatasakis bado ir tiek... Ale, kepimui netrukdo ax.gif
Papildyta:

Tikra tiesa  drinks_cheers.gif . Nors anksčiau turėjau atvirkščiai, buvo šaldytuvas, viryklė ir galiausiai plautuvė, buvo patogu, tačiau mano virtuvė buvo mažesnė, o ir įpratus buvau. Bet Ciaumakau virtuvė didesnė, tad vertėtų apie tai pagalvoti smile.gif .

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ciaumakau @ 2014 02 27, 13:10)
tuomet gautusi, kad orkaite prie desinio krasto,  

Sorry, vėl puses sumaišiau doh.gif
Viskas, akys jau nemato, prirašysiu kokių nesamonių - išsijungiu iki vakaro 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 27 vasario 2014 - 12:30
QUOTE(ciaumakau @ 2014 02 27, 13:10)
Na taip, logika gal ir gera  g.gif  Tik va, as noriu, kad orkaite butu akiu lygyje mazdaug, o ne apacioje. Tai vadinasi gaunasi auksta spintele. Ir jei deliot pagal sia logika, tuomet gautusi, kad orkaite prie desinio krasto, o man atrodo, kad gal tas krastas neturetu buti uzdeliotas aukstomis spintelemis, kad erdves taip neapribot g.gif 
bet aciu labai, pameginsiu su programele pasidelioti ir pagal sia logika, kad visai gerai gausis, kai pradesiu delioti smile.gif 4u.gif
Papildyta:
Aciu 4u.gif

Oj del orkaites vietos tai viskas ok, gerai ten kur yra dabar (na neskaitant sukeitimo su saldytuvu). As turejau galvoje tik kaitlente, nes nu vistiek dazniau naudojama. Nebent jus kasdiena kazka orkaiteje kepat g.gif Nors tas pats jei ir kasdiena. As pavyzdziui pries dedant i orkaite viska jau suruosiu, ir sudedu i inda, ir saunu i orkaite ir pamirstu kol neiskepe. Todel orkaites vieta ne tiek aktuali sioje sekoje.
O va ant kaitlentes gaminant, tai i keptuve metu kazka pastoviai, vieni produktai kepa ilgiau juos dedu pirmiau. Kol apkepineja vel kazka imi is saldytuvo kas kepa trumpiau, plauni - pjaustai - meti i keptuve. Va cia ir visas veiksmas. Tai manau primiausia reikia apgavoti kokie jusu gaminimo iprociai ir paziuret ka po ko darote 4u.gif tada bus aiskiau kur kokia iranga patogiau.

Beje sukeitus kaitlente (tik kaitlente) su plautuve vietomis, pakabinama spintele virs plautuves prisislietu prie saldytuvo spinteles ir neatrodytu tokia vienisa ant sienos. O gartraukis (priklausomai nuo modelio zinoma) gali buti kaip grazus akcentas ant tos sienos ir pats sau vienas wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blumchen123: 27 vasario 2014 - 12:30
QUOTE(kiskius @ 2014 02 27, 09:37)
Pas mus buvo panasi situacija dabartiniame bute biggrin.gif ejo vamzdis radijatoriaus visame grazume, jo nupjauti nei kaip negalejom:

o jus radijatoriu panaikine g.gif nes groteliu ant stalvirsio nematau g.gif ar spinteliu apacioj g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 02 27, 11:46)
Šitas pirmas atsirado...

... iš niekur  ax.gif ..

g.gif O apačioj klijavot tą lipnią juostą g.gif Nes man kai uždėjo kaitlentę be tos juostelės, tai labai gražiai buvo prigludę prie stalviršio, bet paskui vyras išėmė ir užklijavo, nes taip reikia doh.gif Tai dabar atvėpus per kokį milimetrą nuo stalviršio. Pagal mane tai kaip tik lengviau nuskilt kokiam kampui, kai yra tarpelis g.gif

Aš tai kokiu nagų laku juodu "užliečiau" biggrin.gif Ar kuom čia dar galima paremontuot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2014 02 27, 11:42)
Aš tai kokiu nagų laku juodu "užliečiau" biggrin.gif Ar kuom čia dar galima paremontuot? g.gif

CarGlass arba Evelkas issikviest lotuliukas.gif
Atsakyti
Patobulinau biggrin.gif

http://images53.fotk...virtuveJ-vi.jpg

Man visai nieko toks variantas g.gif Virs kaitlentes - imonuotuojamas gartraukis, todel dar salia viena spintele prilipinau biggrin.gif

Kaip dabar? g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2014 02 27, 12:46)
CarGlass arba Evelkas issikviest lotuliukas.gif

Juokas čia jai biggrin.gif
Man jau silpna pasidarė, kai pirmą dieną paviršių subraižyt sugebėjau doh.gif Pasirodo keptuvės apačioj tokia aštri atplaiša buvo doh.gif Bet jau po savaitės nesinervinau, o dabar išvis nebematau. O kai vyras pamatė, kad 5x per dieną ją blizginu, tai sakė tuoj ir subraukymo nesimatys, nes viską užpoliruosiu lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ciaumakau @ 2014 02 27, 12:54)
Patobulinau biggrin.gif

http://images53.fotk...virtuveJ-vi.jpg

Man visai nieko toks variantas  g.gif  Virs kaitlentes - imonuotuojamas gartraukis, todel dar salia viena spintele prilipinau biggrin.gif

Kaip dabar? g.gif  ax.gif

Kažkaip norisi vienodo aukščio spintelių virš kaitlentės ax.gif Dabar vaizdas, kad "iškandžioti" baldai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2014 02 27, 12:58)
O kai vyras pamatė, kad 5x per dieną ją blizginu, tai sakė tuoj ir subraukymo nesimatys, nes viską užpoliruosiu lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Mindija @ 2014 02 27, 12:58)
Papildyta:
Kažkaip norisi vienodo aukščio spintelių virš kaitlentės ax.gif Dabar vaizdas, kad "iškandžioti" baldai biggrin.gif

Aha, ten planuociau deti vienodo aukscio spintele - vienu ju butu imontuojamas gartraukis, o kita - tiesiog spintute. Bet kadangi as sioj programoj nerandu visko ko man tiksliai reikia, tai dedu tai, ka randu artimiausio savo norams biggrin.gif Bet realiai, tai nei kairiame kampe dabar esamu "laiptu" nebutu virsuje, nei prie desines sienos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciaumakau: 27 vasario 2014 - 13:06
QUOTE(Mindija @ 2014 02 27, 11:58)
Juokas čia jai biggrin.gif
Man jau silpna pasidarė, kai pirmą dieną paviršių subraižyt sugebėjau doh.gif Pasirodo keptuvės apačioj tokia aštri atplaiša buvo doh.gif Bet jau po savaitės nesinervinau, o dabar išvis nebematau. O kai vyras pamatė, kad 5x per dieną ją blizginu, tai sakė tuoj ir subraukymo nesimatys, nes viską užpoliruosiu lotuliukas.gif

Cia jau juokas per asaras doh.gif Isivaizduoju, kaip gaila verysad.gif Man tai vyras kaitlente su remeliu nupirko, kad ir kaip priesinaus doh.gif
Atsakyti