Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 11

QUOTE(Amelita @ 2014 02 27, 10:29)
Ko negali buti uz indaploves?

Galit man imesti kokia fota, kaip atrodo tos indaploves su tais stalciukais irankiams?

Kol kas susipažinus tik su šio gamintojo smile.gif http://www.eurobuiti...eu-spv-58m10-eu

Dėl kačių tai manoji išjungus užsirakina tuojau pat, bet atrakinant tenka pamaigyt kombinaciją. Bet vis tiek pypsi, jei letenas stato ant mygtukų.

Dar... Juodai rašėt, kad nuskilo kaitlentės kampukai. Gal su rėmeliu kaitlentė bent šiek tiek apsaugotų nuo tokių nelaimių? Ką manot? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Salamandra* @ 2014 02 27, 12:06)
Vat man liudna, kad cia pasaka be galo bus.... Nes as is tu, kur cia ir dabar reikia  lotuliukas.gif

Su galu su mirksiukas.gif . Net ir pasaka "be galo" turi pabaigą - daugtaškį biggrin.gif

QUOTE(Teka @ 2014 02 27, 12:07)
tai papaišyk ir tada jau junkis biggrin.gif

jau kai įsivelsiu su tais paišymais, tai diena visa tiutiūūū doh.gif . O dabar vis viliuiosi, kad grait atrašysiu ir viskas... ir visua eimamus darbus nudirbsiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 02 27, 11:16)
jau kai įsivelsiu su tais paišymais, tai diena visa tiutiūūū  doh.gif . O dabar vis viliuiosi, kad grait atrašysiu ir viskas... ir visua eimamus darbus nudirbsiu  tongue.gif

nu tu ar turi laiko. iki kitos savaitės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikra-panda @ 2014 02 27, 12:11)
Dar... Juodai rašėt, kad nuskilo kaitlentės kampukai. Gal su rėmeliu kaitlentė bent šiek tiek apsaugotų nuo tokių nelaimių? Ką manot? smile.gif

Nuskilo ruopkės, nuskilo verysad.gif . Anksčiau turėjau su rėmeliu, tokiu daliniu - iš šonų tiktai, bet kampai apsaugoti ir niekas niekur per 7 metus nenuskilo schmoll.gif . O dabar galvojau mandriau pasidarysiu doh.gif

QUOTE(Teka @ 2014 02 27, 12:18)
nu tu ar turi laiko. iki kitos savaitės biggrin.gif

Šiandien tai zabita visiškai doh.gif ... Rytoj... nežinau, gal ir turėsiu unsure.gif . O savaitgalis, tai pati žinai - su šeima wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(*Salamandra* @ 2014 02 27, 13:06)
kiskius,

Jusu virtuve puikiai tiktu rubrikai ''Pries ir po'' smile.gif 
Viskas taip kruopsciai padaryta, grazi Jusu virtuve  4u.gif

rubrikai "Pries ir po" galiu visa buta sudeti biggrin.gif bet dabar daug ka darysiu kitaip: visu pirma nzn kur mano protas buvo, kad apvadus darem kitu spalvu spinteliu doh.gif tada atrode grazu, dabar kazkaip "kaimiskai" biggrin.gif
jokiais budais nebepirksi ukaitlentes su ketaus laikikliais doh.gif nzn ar as cia tokia nemoksa, bet man jie niekaip nebenusivalo, isigere riebalu demes I ta ketu ir su niekuo ju isgrauzt nebegaliu doh.gif kampines spinteles lankstai greit "pareina" unsure.gif ir matinis raudonas virsus vienas vargas su valymu, kaip ji bevalysi vis tiek lieka demiu ir baisia matosi pirstai, ko nepasakyciau su juoda apacia biggrin.gif apsvietimas irgi nelabai vykes biggrin.gif ir dar kas man labia nepatinka tai stalvirsio krastu tie kanteliai - visokio sss po jais prilenda ir siaop vaizdas nekoks, dabar taip tirkai nebedarysim schmoll.gif

zinau kas tikrai patiko tai masytuvas - nerealus jis man wub.gif
Atsakyti
Sveiki,

Paskutinemis dienomis vis deliojau mintis kur ka busimoje virtuveje delioti. Viena programele radau, tai ja vis "zulinau" biggrin.gif
Pateikiu Jusu teismu biggrin.gif 4u.gif
- i spalvas demesio kreipti nereikia kol kas biggrin.gif
- i nelygius kai kuriu spinteliu aukscius - taip pat biggrin.gif
- ten ta balta spintute - tai indaplove biggrin.gif (bet ji bus imontuota, tai nebus tokios baltos varnos biggrin.gif)

Esme, tai noreciau isgirsti jusu pastebejus apie pati isplavima, t.y. saldytuvo, orkaites, kaitlentes, kriaukles, indaploves isdeliojima. Gal turetumete kokiu nors patarimu, pastebejimu ir pan? ax.gif blush2.gif 4u.gif

http://images107.fot...gomasis1-vi.jpg

http://images15.fotk...lgomasis-vi.png
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 02 27, 11:24)
Nuskilo ruopkės, nuskilo  verysad.gif

Jei nesunku pafotkink blush2.gif Net įdomu pasidarė g.gif

QUOTE(kiskius @ 2014 02 27, 11:26)
zinau kas tikrai patiko tai masytuvas - nerealus jis man  wub.gif

Aha, labai fainas maišytuvas thumbup.gif lotuliukas.gif Gaila tik, kad nematom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ciaumakau @ 2014 02 27, 12:31)

Man viskas lyg ir gerai, tik šaldytuvą tai jau tikrai sukeisčiau vietomis su orkaitės spinta. Pirma - šalia šaldytuvo patogu turėti stalviršį šalia produktų pasidėjimui imant/dedant iš/į jį, antra - šaldytuvo durelės prie sienos neatsidarys pilnai, bus keblu ištraukt stalčius lentynas išvalymui.
Atsakyti
QUOTE(kiskius @ 2014 02 27, 12:26)
rubrikai "Pries ir po" galiu visa buta sudeti biggrin.gif bet dabar daug ka darysiu kitaip: visu pirma nzn kur mano protas buvo, kad apvadus darem kitu spalvu spinteliu  doh.gif tada atrode grazu, dabar kazkaip "kaimiskai"  biggrin.gif
jokiais budais nebepirksi ukaitlentes su ketaus laikikliais  doh.gif nzn ar as cia tokia nemoksa, bet man jie niekaip nebenusivalo, isigere riebalu demes I ta ketu ir su niekuo ju isgrauzt nebegaliu  doh.gif kampines spinteles lankstai greit "pareina"  unsure.gif ir matinis raudonas virsus vienas vargas su valymu, kaip ji bevalysi vis tiek lieka demiu ir baisia matosi pirstai, ko nepasakyciau su juoda apacia  biggrin.gif apsvietimas irgi nelabai vykes  biggrin.gif ir dar kas man labia nepatinka tai stalvirsio krastu tie kanteliai - visokio sss po jais prilenda ir siaop vaizdas nekoks, dabar taip tirkai nebedarysim  schmoll.gif

zinau kas tikrai patiko tai masytuvas - nerealus jis man  wub.gif

Oi, as tai smulkiai visko nenagrinejau irnesakyk.gif tiesiog bendra vaizda ''po'' ivertinau mirksiukas.gif
Ir cia turbut daug kas pasidaro virtuve, o paskiau po kazkiek laiko, rodos, ta blogai padarei, ana... Pakeisti daug ka noris ir t.t. Gyveni ir mokaisi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Salamandra*: 27 vasario 2014 - 11:38
QUOTE(Mindija @ 2014 02 27, 12:36)
Jei nesunku pafotkink blush2.gif Net įdomu pasidarė g.gif

Šitas pirmas atsirado...

user posted image

šitas antras ... doh.gif

user posted image

... iš niekur ax.gif ..
tiksliau, tai gavau iš vyro velnių doh.gif , nes jau kai sukuos virtuvėj, tai viskas barška lotuliukas.gif
jam sakau - jep, kai nieko nedarai, tai nieko ir nesudaužai ... rolleyes.gif
Atsakyti
juodai, eina sau kaip lievai tie kampai unsure.gif mano vyrs irgi bamba, kad aš viską laužau, daužau... tai aišku, kai pats nieko nedaro, tai ką gali sulaužyt

o dėl mano virtuvės tai nesiparink. bet jei noras bus, tai pirmadienį lauksiu biggrin.gif

Atsakyti
Dar norejau paklausti, o kas ten per juoda apacia? čia tiesiog juodos spalvos plokste? berods neblizgus? Kaip tik domiuosi tokiais dazytais ir slifuotais pavirsiais, tai labai reikia informacijos, gal kas turejot? ir stalvirsis? ar nesusibaire?

QUOTE(kiskius @ 2014 02 27, 11:26)
matinis raudonas virsus vienas vargas su valymu, kaip ji bevalysi vis tiek lieka demiu ir baisia matosi pirstai, ko nepasakyciau su juoda apacia  biggrin.gif

nu nieko sau g.gif ar gerai pamenu, kad Jūsų virtuvė ne taip jau ir senai daryta?

QUOTE(Juodai @ 2014 02 27, 11:46)
Šitas pirmas atsirado...

Atsakyti