Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 11

QUOTE(Juodai @ 2014 02 27, 11:20)
Kokius išvedžiojimus? Už indaplovės jokių išvadų negali būti  schmoll.gif

Dabar vadovaujuosi planeliu, kuri turim (ikelus ji anksciau). Dar vyro uzklausiau, nes su savo trumpa atmintim nepamenu... Tai sako, kad tikrai mate, kad elektrinei viryklei isvedimas salia indaploves isvedimo unsure.gif Reiks dar karta vaziuot ir isitikint, ar nera jokio tarpo palikta g.gif
Atsiprasau, jei durnas klausimas, bet jei taip realiai bus, tai cia jau tada visai prastai, ane??
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 02 27, 10:20)
Kokius išvedžiojimus? Už indaplovės jokių išvadų negali būti  schmoll.gif

Ko negali buti uz indaploves?

Galit man imesti kokia fota, kaip atrodo tos indaploves su tais stalciukais irankiams?
Atsakyti
QUOTE(neida @ 2014 02 27, 11:23)
jau taip save ir įsivaizduoju rakinant, su mano atmintim,

Man rodos yra taip, kad po nustatyto laiko pačios užsirakina g.gif . Reiktų patikrint pas save dabar, bet ankstesnėj virtuvės elektrinė kaitlentė užsirakindavo pati, nereikėjo nieko maigyt. Tik norint įjungti reikėdavo kombinaciją suspaudyt.
QUOTE(neida @ 2014 02 27, 11:23)
Ir dar turiu tokį klausimėlį... mūsų virtuvės išplanavimas  doh.gif  prie virtuvinio sienos, visam grožį vamzdis nuo lubų iki žemės, pjauti jo neina, nes ten "magistralė"... žodžiu lieka tik susitaikyti, įdomu ar baldininkai išpjauna gražiai skyles tarkim tiek stalviršyje, tiek spintutėje?  Gal apturėjote tokią situaciją?

Tikrai išpjauna viską, aptaiso pagal Jūsų pageidavimus. Gali ir tą vamzdį į spintutę "įdėt" smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(neida @ 2014 02 27, 12:23)
Ir dar turiu tokį klausimėlį... mūsų virtuvės išplanavimas  doh.gif  prie virtuvinio sienos, visam grožį vamzdis nuo lubų iki žemės, pjauti jo neina, nes ten "magistralė"... žodžiu lieka tik susitaikyti, įdomu ar baldininkai išpjauna gražiai skyles tarkim tiek stalviršyje, tiek spintutėje?  Gal apturėjote tokią situaciją?

Pas mus buvo panasi situacija dabartiniame bute biggrin.gif ejo vamzdis radijatoriaus visame grazume, jo nupjauti nei kaip negalejom:
Vaizdas pries: user posted image
Meistrai paslepe ji po gipso plokste labia graziai ir baldininkai baldus dare jau taip lyg ten tiesiog butu sienos kampas buves:
user posted image

P.S. I nubuzotas spinteles prasom nekreipti demesio, cia dar remontai nebaigti buvo biggrin.gif

Dabar naujam bute tokios virtuves nebedarysiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kiskius: 27 vasario 2014 - 10:44
QUOTE(*Salamandra* @ 2014 02 27, 11:28)
Tai sako, kad tikrai mate, kad elektrinei viryklei isvedimas salia indaploves isvedimo  unsure.gif    Reiks dar karta vaziuot ir isitikint, ar nera jokio tarpo palikta  g.gif 

QUOTE(Amelita @ 2014 02 27, 11:29)
Ko negali buti uz indaploves?

Galit man imesti kokia fota, kaip atrodo tos indaploves su tais stalciukais irankiams?

Pasiskaitykit čia apie elektros, vandens išvadų planavimą.
Už indaplovės ir orkaitės NEGALI būti kištukinio lizdo, o vandens išvadas už indaplovės paprasčiausiai man rodos netelpa. O kam jai atskiras išvadas? Įprastai ji jungiama prie plautuvės išvadų.
Atsakyti
kaip gražiai pas Jus padaryta, super 4u.gif vadinasi planuoju savo virtuve su vamzdžiu ir "dėsiu į spintelę";

Ačiū mergaitės 4u.gif

QUOTE(kiskius @ 2014 02 27, 10:37)
Pas mus buvo panasi situacija dabartiniame bute biggrin.gif ejo vamzdis radijatoriaus visame grazume, jo nupjauti nei kaip negalejom:

Atsakyti
*Salamandra*, padėliojau tokiais sąlyginiais stačiakampiais maždaug 600x600mm tai, ką Jūs prieš tai buvote parodžiusi:

user posted image

Manau toks išdėstymas nelabai tinkamas, nes sudėtingas priėjimas prie viryklės dėl plautuvės spintalės išsikišimo. Rekėtų kažkaip kitaip dėliotis. Gal 2 eilių virtuvę g.gif . O gal Jūsų nurodytoj viryklės vietoj daryti nestandartinę kampinę spintelė, apjungiančią su plautuvės spintele. Žodžiu, yra kur pasukti galvą smile.gif . Bet pirma išsiaiškinkit, kaip ten tiksliai kas išvedžiota ir ką galima keist mirksiukas.gif .
Atsakyti
Juodai,

Aciu uz nuoroda, daug geros info yra!
O del mano situacijos reikes kazka daryt, nuliudau is pat ryto verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2014 02 27, 11:43)
Manau toks išdėstymas nelabai tinkamas, nes sudėtingas priėjimas prie viryklės dėl plautuvės spintalės išsikišimo. Rekėtų kažkaip kitaip dėliotis. Gal 2 eilių virtuvę g.gif . O gal Jūsų nurodytoj viryklės vietoj daryti nestandartinę kampinę spintelė, apjungiančią su plautuvės spintele. Žodžiu, yra kur pasukti galvą  smile.gif . Bet pirma išsiaiškinkit, kaip ten tiksliai kas išvedžiota ir ką galima keist mirksiukas.gif .

Vat ta ale kolona issikisusi ir gadina daug ka...
Dvieju eiliu virtuve, hmm... Kazin ar neuzims per daug vietos g.gif Nors kvadratura patalpos didele, bet, kai as buvau viduje, tai man vis mazai tos erdves biggrin.gif
Paantrinsiu Jus, kad pasukti galva tikrai yra kur, o maniau, kad visai cia paprasta bus... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 02 27, 08:45)
Teka, o kaip Tavo projektėlis, susigulėjo? Ar baldininkas pasiūlė ką dėl viršutinių spintelių, nes apačioj, kiek pamenu viskas sustyguota buvo?

oi, saule, viršus dar dėliojamas, kol nėr grindų ir sienų, leidžiu sau neapsispręst biggrin.gif bet jau tuoj nebebus kada ir reiks skubiai priimt sprendimą.
Atsakyti
QUOTE(*Salamandra* @ 2014 02 27, 11:53)
O del mano situacijos reikes kazka daryt, nuliudau is pat ryto  verysad.gif

Nėra ko liūdėt irnesakyk.gif. Kaip tik džiaugtis reikia - yr kas veikt, kūrybinis procesas prasideda thumbup.gif

QUOTE(Teka @ 2014 02 27, 11:59)
oi, saule, viršus dar dėliojamas, kol nėr grindų ir sienų, leidžiu sau neapsispręst biggrin.gif bet jau tuoj nebebus kada ir reiks skubiai priimt sprendimą.

Blem... darbais užsikrovus esu doh.gif .. ale vistiek čia landžioju, teip knieti bišk papaišaliot - NESPĖJU doh.gif doh.gif doh.gif reiks internetą atsijungt unsure.gif ...
Atsakyti
kiskius,

Jusu virtuve puikiai tiktu rubrikai ''Pries ir po'' smile.gif
Viskas taip kruopsciai padaryta, grazi Jusu virtuve 4u.gif

Juodai,

Vat man liudna, kad cia pasaka be galo bus.... Nes as is tu, kur cia ir dabar reikia lotuliukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Salamandra*: 27 vasario 2014 - 11:07
QUOTE(Juodai @ 2014 02 27, 11:03)
Nėra ko liūdėt irnesakyk.gif. Kaip tik džiaugtis reikia - yr kas veikt, kūrybinis procesas prasideda  thumbup.gif
Blem... darbais užsikrovus esu doh.gif .. ale vistiek čia landžioju, teip knieti bišk papaišaliot - NESPĖJU doh.gif  doh.gif  doh.gif  reiks internetą atsijungt  unsure.gif ...

tai papaišyk ir tada jau junkis biggrin.gif
Atsakyti