QUOTE(Tikra-panda @ 2014 02 26, 15:37)
Teka, musėms automatinį dichlifoso dozatorių idėt virš lubų Ksi, ksi, ksi
Mes irgi galvojam visam name dėt įtempiamas, nes su gipsu daug darbo pačiam (plius Kaukazo kalnai gautis gali), o smdant specus, tai mažai kuo skiriasi. Plius viens - du ir yra lubos Tai, kad nepelyja, vonioj super dalykas, mano galva.
Ir minėta apie 55 lt/kv. Čia tik medžiaga ar jau su darbu ir su laikymo/įtempimo konstrukcijom?
Mes irgi galvojam visam name dėt įtempiamas, nes su gipsu daug darbo pačiam (plius Kaukazo kalnai gautis gali), o smdant specus, tai mažai kuo skiriasi. Plius viens - du ir yra lubos Tai, kad nepelyja, vonioj super dalykas, mano galva.
Ir minėta apie 55 lt/kv. Čia tik medžiaga ar jau su darbu ir su laikymo/įtempimo konstrukcijom?
man sakė su darbu ir medžiagom, bet tai čia plius minus kaina, o jei pradėt skaičiuot - profiliukai, šviestuvams skylės ir pan, kaina tikrai kistų.
sos sos sos! orkaitė saloj, plotis salos 60cm, kur vest rozetę orkaitei? grindyse? kaip pasieksiu? kur dar??? ar visgi tyst ją po kaitlente ir nesukt galvos?
pypec, sėdžiu ir braižau centimetrų tikslumu viso buto planą jei būt kas pasakęs, kad tai darysiu, būčiau nepatikėjus