Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 11

QUOTE(Tikra-panda @ 2014 02 26, 15:37)
Teka, musėms automatinį dichlifoso dozatorių idėt virš lubų biggrin.gif Ksi, ksi, ksi smile.gif
Mes irgi galvojam visam name dėt įtempiamas, nes su gipsu daug darbo pačiam (plius Kaukazo kalnai gautis gali), o smdant specus, tai mažai kuo skiriasi. Plius viens - du ir yra lubos smile.gif Tai, kad nepelyja, vonioj super dalykas, mano galva.

Ir minėta apie 55 lt/kv. Čia tik medžiaga ar jau su darbu ir su laikymo/įtempimo konstrukcijom?

biggrin.gif

man sakė su darbu ir medžiagom, bet tai čia plius minus kaina, o jei pradėt skaičiuot - profiliukai, šviestuvams skylės ir pan, kaina tikrai kistų.

sos sos sos! orkaitė saloj, plotis salos 60cm, kur vest rozetę orkaitei? grindyse? kaip pasieksiu? kur dar??? ar visgi tyst ją po kaitlente ir nesukt galvos? g.gif

pypec, sėdžiu ir braižau centimetrų tikslumu viso buto planą doh.gif jei būt kas pasakęs, kad tai darysiu, būčiau nepatikėjus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 26 vasario 2014 - 22:22
QUOTE(Teka @ 2014 02 26, 23:20)
sos sos sos! orkaitė saloj, plotis salos 60cm, kur vest rozetę orkaitei? grindyse? kaip pasieksiu?

Galima grindyse tik ne po orkaite, o šone, po stalčių bloku. Pasieksi išėmus stalčių apatinį, gal dar cokolį nuėmus. Už stalčiaus vistiek erdvės dar bus laidui praeit iki kištukinio lizdo. Manau - visai variantas unsure.gif .
Atsakyti
Žiūrinėjant virtuves, daugumoje mikrobangė aukštai įtaisyta. O kaip vaikai šildosi maistą?

Ir dar, planuojame kampe (kampinėje spintelėje, kuri bus be užapvalinto kampo) įtaisyti plautuvę. Vis svarstau ar bus patogu naudotis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 02 26, 23:17)
Galima grindyse tik ne po orkaite, o šone, po stalčių bloku. Pasieksi išėmus stalčių apatinį, gal dar cokolį nuėmus. Už stalčiaus vistiek erdvės dar bus laidui praeit iki kištukinio lizdo. Manau - visai variantas unsure.gif .

ačiū, juodai 4u.gif dar baldininkui paskambinsiu, anas tai jau tikrai turėtų žinot
Atsakyti
Teka, o kaip Tavo projektėlis, susigulėjo? Ar baldininkas pasiūlė ką dėl viršutinių spintelių, nes apačioj, kiek pamenu viskas sustyguota buvo?
Atsakyti
QUOTE(murce @ 2014 02 26, 23:30)
Žiūrinėjant virtuves, daugumoje mikrobangė aukštai įtaisyta. O kaip vaikai šildosi maistą?

Ir dar, planuojame kampe (kampinėje spintelėje, kuri bus be užapvalinto kampo) įtaisyti plautuvę. Vis svarstau ar bus patogu naudotis  g.gif

O mes visai mikrobanges planuojame atsisakyti ax.gif dabar eksperimentuojam, ir viska sildom keptuveje (be jokiu papildomu riebalu) arba orkaitej ax.gif siaip tai maistas daug skanesnis taip pasildytas
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 02 26, 20:11)
*Salamandra*
nelabai suprantu to apatinio brezinio, kas ten?

O bendra svetaines patalpa su virtuve beveik 22 kv? Nukirptas brezinys, nematau, kiek langu is viso? Nes patalpa nedidele, bet vis tik norite atskirti? Kvapu neisvengsite, jei nebus 'aklinai' izoliuota, manau.

Del ismatavimu reiktu vadovautis 2 pav., bendras virtuves ir svetaines plotas yra 31,96 kv.m. Pirmaji pav. ikeliau, kad matytusi, kurioje vietoje pravestas vanduo, iseiga indaplovei ir elektrinei viryklei., o antrasis jau originalas, kur visi ismatavimai teisingi (tik apsisuko jis man...). Langai eina i pietus, o virtuve lieka siaurineje puseje, tad bijau, kad virtuvei tamsu bus, reiks su apsvietimu zaisti. O del kvapu tai jau baigiu susitaikyti, reikes super-duper garintuva pirkti... Tiesa, dar svajoju, stala apvalu patalpinti, kad seimyna susestu kaskart wub.gif Perfotografavau savo planeli, gal aiskiau dabar bus smile.gif
user posted image
Atsakyti
Labas rytas,

jei galiu, noriu prisijungti, nes kaip tik planuojame virtuvę. 4u.gif

Turime brėžinį virtuvės, bet mano dušia dar nerami, vis kažko ieško, neapsisprendžia ...taigi aš vis dar paieškose.

Dar neturint virtuvinio vyras užsakė buitinę techniką, čia jau viskas jo pasirinkimas, nors į virtuvę pats neina biggrin.gif bet tiesiog buvau darbais apsivertus, tai net nelabai susipažinus, ką jis ten išrinko g.gif

Bet perskaičiau Jūsų pasisakymus apie katinėlius, oj oj, apie tai mes nepagalvojom, turim labai rimta revizorę, kuri ypač dirba paryčiais, nuo kokių 4-5, kada pats saldžiausias miegas, o kaitlentę tai sensorinę vyras išrinko, kaip reikės kovoti? g.gif

tiesa, labiau norėjau paklausti ar teko susidurti su virtuvinio juodais ar kokiais tamsiais stalviršiais? traukia juodas lygus stalviršis (ne marmurmo imitacijos, turiu omenyje taškuotas), tik klausimas ar nebus taip, kas pasidarius ko kelių mėnesiu gailėsiuos, nes labai braižysis? Gal kuri turite patirties? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Salamandra* @ 2014 02 27, 10:42)

O kodėl pas Jus indaplovė šalia kaitlentės? g.gif Ji šalia plautuvės turėtų būti.
Papildyta:
QUOTE(neida @ 2014 02 27, 11:03)
Labas rytas,

jei galiu, noriu prisijungti, nes kaip tik planuojame virtuvę.  4u.gif
<...>
Bet perskaičiau Jūsų pasisakymus apie katinėlius, oj oj, apie tai mes nepagalvojom, turim labai rimta revizorę, kuri ypač dirba paryčiais, nuo kokių 4-5, kada pats saldžiausias miegas, o kaitlentę tai sensorinę vyras išrinko, kaip reikės kovoti?  g.gif

Labutis 4u.gif
Kas per klausimas... doh.gif aišku galima, juk čia vieša erdvė mirksiukas.gif
Dėl kaitlentės - rakinti reikės turbūt smile.gif .
Atsakyti
Juodai,
Cia jau namo projektuotojai tokius isvedziojimus padare, as manau, kad galima bus viska pakeisti... Kaip ir bendra vaizdini turiu galvoj, tik su braizyba man nekas biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(*Salamandra* @ 2014 02 27, 11:18)
Juodai,
Cia jau namo projektuotojai tokius isvedziojimus padare,

Kokius išvedžiojimus? Už indaplovės jokių išvadų negali būti schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 27 vasario 2014 - 10:20
Dėkui 4u.gif būna pas mus taip, kad parašai į forumą, ir kaip į naujokus jokios reakcijos smile.gif

Dabar kai paskaičiau, vis mąstau, kaip mes nepagalvojome apie savo katinėlį: ech... man būt nesvarbu ar kaitlente su sensorika, ar su kokiais mygtukais, tinka visaip smile.gif jau taip save ir įsivaizduoju rakinant, su mano atmintim, žinant kad per metus bent kelis kartus važiuoju namo tikrint ar lygintuvą išjungiau lotuliukas.gif

Ir dar turiu tokį klausimėlį... mūsų virtuvės išplanavimas doh.gif prie virtuvinio sienos, visam grožį vamzdis nuo lubų iki žemės, pjauti jo neina, nes ten "magistralė"... žodžiu lieka tik susitaikyti, įdomu ar baldininkai išpjauna gražiai skyles tarkim tiek stalviršyje, tiek spintutėje? Gal apturėjote tokią situaciją?

QUOTE(Juodai @ 2014 02 27, 10:06)
Labutis  4u.gif
Kas per klausimas... doh.gif aišku galima, juk čia vieša erdvė  mirksiukas.gif
Dėl kaitlentės - rakinti reikės turbūt  smile.gif .

Atsakyti