Varoj užsakinėjom .
QUOTE(Juodai @ 2014 02 26, 09:36)
O man kaip tik jis patiko...
is karto apie Teka pagalvojau ir jos skaitiklius, nusipjaus zmogus prisiskaites, o paskui prakeiks
QUOTE(ciaumakau @ 2014 02 25, 21:01)
O kokia jus kaitlente desite? Indukcine? Jei taip, tai gal tiesiog paprasta virduli geriau imti? Ir greitai uzverda, ir ant stalo nebus nuolatinio daikto
Mes elektrini virduli "ismetem"..
Bet ir ant dujines virykles galima naudoti paprasta virduli: dujos pigesnes nei elektra, ar ne?
QUOTE(Juodai @ 2014 02 26, 11:06)
Nu pas mane dabar irgi indukcinė, bet puodas tai visas įkaista... ir už rankenėlių nukelt neišeina tikrai ... Nesuprtantu, kodėl taip pas Jus . Ir dar kas mane biesina - užvirus kam nors, kai mažinu kaitrą, tai reikia daryti palaipsniui, pvz kas dvi padalas, nes jeigu sumažinu iškart nuo max'imumo iki kokių 2 - nustoja virti ... su elektrine taip nebūdavo .
Nesuprantu, gal aš nemoku ja naudotis, gal reikia visą instrukciją nuodugniai perskaityt .
Nesuprantu, gal aš nemoku ja naudotis, gal reikia visą instrukciją nuodugniai perskaityt .
Aha, ir as neatsidziaugiu indukcine, nors is pradziu labai skeptiskai ziurejau.
Pas mane irgi puodo rankenos ikaista, nes jos ne plastmasines. Ai, bet cia smulkme
Merginos, kad jau apie indukcines įsivėlėm šnekėt - a negidėjot tokio finto... kad ant jų berods lėkštėje galima džiovinti petruškas, krapus? Žinokit uosčiau, ragavau tokiu būdu išdžiovintus - spalva, kvapas, skonis , tik neprisimenu principo . Paklausiau dabar sesers, pasitikslins pas tą džiovinusią šeimininkę .
QUOTE(Juodai @ 2014 02 26, 11:26)
Merginos, kad jau apie indukcines įsivėlėm šnekėt - a negidėjot tokio finto... kad ant jų berods lėkštėje galima džiovinti petruškas, krapus? Žinokit uosčiau, ragavau tokiu būdu išdžiovintus - spalva, kvapas, skonis , tik neprisimenu principo . Paklausiau dabar sesers, pasitikslins pas tą džiovinusią šeimininkę .
arba lėkštė turi būti metalinė, arba koks padas dedamas metalinis, o antjo lėkštė, nes stiklas su indukcine nedraugauja. Bet būtų labai įdomu sužinoti kaip viskas vyksta
Taip taip, dėl to ir sakau, kad nežinau tiksliai, kaip ten darė ta moteriškė, nes tada kai pasakojo, aš neturėjau indukcinės ir išvis naujų namų (su indukcine) net planuose nebuvo . Būtinai parašysiu, kai sužinosiu .
Čia matau ne vieną perėjot nuo dujinės prie indukcines kaitlentes. Ar galit paskaičiuoti kiek vidutiniškai daugiau prisukat kW?
Dabar apšvieskit mane,visišką tundrą indukcinėse. Mano elektrinė jau durniuoja,ir šiaip nuskilusiu kampu dienas baiginėja,tad teks ir man atsinaujinti. Aš labai mėgstu slow cooking,t.y.sumetu į ketaus puodą(turiu jų visų dydžių) daržoves su kuo turiu ir palieku porai val. Išjungus dar porą val. puodukas karštas,taigi šeimyna kada kas grįžta,tada ir pasiima valgyti. O jei ant indukcinės,tai man tas puodas moment atšals,ar kaip ten su ja būna?
QUOTE(lietinga @ 2014 02 26, 13:10)
Dabar apšvieskit mane,visišką tundrą indukcinėse. Mano elektrinė jau durniuoja,ir šiaip nuskilusiu kampu dienas baiginėja,tad teks ir man atsinaujinti. Aš labai mėgstu slow cooking,t.y.sumetu į ketaus puodą(turiu jų visų dydžių) daržoves su kuo turiu ir palieku porai val. Išjungus dar porą val. puodukas karštas,taigi šeimyna kada kas grįžta,tada ir pasiima valgyti. O jei ant indukcinės,tai man tas puodas moment atšals,ar kaip ten su ja būna?
Pas mane indukcineje raso, kad jei palieki ant 1, tai tipo palaiko silta maista. Jeigu dar plius puodas su 5 sl dugnu, tai irgi islaikys siluma. O ant indukcines jau ketaus puodo neuzdesit. REikes tokio metalinio padeklo. Pasirodo tokie yra spec. Galima naudot kokius nori puodus, bet po apacia deti reikia metalini spec padekla.
O aš jau turbūt pasakojau, kaip pas mane keptuvė čiuožinėjo ant kaitlentės? Galvojau, kad nemoku indukcine naudotis, bet išsiaiškinau, kad čia tokia "kokybiška" Berghoff'o keptuvė, kuri kaista ant P (didžiausio galingumo) kokias 10min. ir kai jau galima būtų kažką kept, pati pradeda čiuožinėt ratais Nu nafic....
O šiaip košes, grikius ar ryžius tai išvis paprastai verdu. Palaukiu kol užvirs ir nuspaudžiu ant šilumos palaikymo padėties (tarp 0 ir 1 yra U padėtis), tai gali kad ir valandą taip "virti", tada net neverda, nes palaiko tik 70 laipsnių temp., o brinksta kruopos
Ir time'riu naudojuos, labai gerai kai kokią sriubą verdu ar ką nors greitpuodyje:D Primažinu kaitrą, užstatau laiką ir pati išsijungia
O šiaip košes, grikius ar ryžius tai išvis paprastai verdu. Palaukiu kol užvirs ir nuspaudžiu ant šilumos palaikymo padėties (tarp 0 ir 1 yra U padėtis), tai gali kad ir valandą taip "virti", tada net neverda, nes palaiko tik 70 laipsnių temp., o brinksta kruopos
Ir time'riu naudojuos, labai gerai kai kokią sriubą verdu ar ką nors greitpuodyje:D Primažinu kaitrą, užstatau laiką ir pati išsijungia
QUOTE(Flirt @ 2014 02 26, 10:47)
is karto apie Teka pagalvojau ir jos skaitiklius, nusipjaus zmogus prisiskaites, o paskui prakeiks
ai, liksiu musėt prie dujų, juk indukcinei nenumatyta elektra, o ryt jau į trasą darbininkai žygiuoja, elektros nieks nebevedžios per naują
QUOTE(Mindija @ 2014 02 26, 12:22)
O aš jau turbūt pasakojau, kaip pas mane keptuvė čiuožinėjo ant kaitlentės? Galvojau, kad nemoku indukcine naudotis, bet išsiaiškinau, kad čia tokia "kokybiška" Berghoff'o keptuvė, kuri kaista ant P (didžiausio galingumo) kokias 10min. ir kai jau galima būtų kažką kept, pati pradeda čiuožinėt ratais Nu nafic....
praktiškai flirt svajonė
QUOTE(Smilla @ 2014 02 26, 13:17)
Pas mane indukcineje raso, kad jei palieki ant 1, tai tipo palaiko silta maista. Jeigu dar plius puodas su 5 sl dugnu, tai irgi islaikys siluma. O ant indukcines jau ketaus puodo neuzdesit. REikes tokio metalinio padeklo. Pasirodo tokie yra spec. Galima naudot kokius nori puodus, bet po apacia deti reikia metalini spec padekla.
Ant mano puodų rašo,kad tinka indukcinėms ,ar čia jau turima omeny,kad reiks to padėklo?