Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 11

Varoj užsakinėjom smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 02 26, 09:36)
O man kaip tik jis patiko...

biggrin.gif is karto apie Teka pagalvojau ir jos skaitiklius, nusipjaus zmogus prisiskaites, o paskui prakeiks doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ciaumakau @ 2014 02 25, 21:01)
O kokia jus kaitlente desite? Indukcine? Jei taip, tai gal tiesiog paprasta virduli geriau imti? Ir greitai uzverda, ir ant stalo nebus nuolatinio daikto g.gif

drinks_cheers.gif Mes elektrini virduli "ismetem"..
Bet ir ant dujines virykles galima naudoti paprasta virduli: dujos pigesnes nei elektra, ar ne?

QUOTE(Juodai @ 2014 02 26, 11:06)
Nu pas mane dabar irgi indukcinė, bet puodas tai visas įkaista... ir už rankenėlių nukelt neišeina tikrai  schmoll.gif ... Nesuprtantu, kodėl taip pas Jus g.gif . Ir dar kas mane biesina - užvirus kam nors, kai mažinu kaitrą, tai reikia daryti palaipsniui, pvz kas dvi padalas, nes jeigu sumažinu iškart nuo max'imumo iki kokių 2 - nustoja virti doh.gif ... su elektrine taip nebūdavo schmoll.gif .
Nesuprantu, gal aš nemoku ja naudotis, gal reikia visą instrukciją nuodugniai perskaityt  g.gif .

drinks_cheers.gif Aha, ir as neatsidziaugiu indukcine, nors is pradziu labai skeptiskai ziurejau.
Pas mane irgi puodo rankenos ikaista, nes jos ne plastmasines. Ai, bet cia smulkme biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, kad jau apie indukcines įsivėlėm šnekėt - a negidėjot tokio finto... kad ant jų berods lėkštėje galima džiovinti petruškas, krapus? g.gif Žinokit uosčiau, ragavau tokiu būdu išdžiovintus - spalva, kvapas, skonis thumbup.gif , tik neprisimenu principo ax.gif . Paklausiau dabar sesers, pasitikslins pas tą džiovinusią šeimininkę mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 02 26, 11:26)
Merginos, kad jau apie indukcines įsivėlėm šnekėt - a negidėjot tokio finto... kad ant jų berods lėkštėje galima džiovinti petruškas, krapus?  g.gif Žinokit uosčiau, ragavau tokiu būdu išdžiovintus - spalva, kvapas, skonis  thumbup.gif , tik neprisimenu principo  ax.gif . Paklausiau dabar sesers, pasitikslins pas tą džiovinusią šeimininkę  mirksiukas.gif .

arba lėkštė turi būti metalinė, arba koks padas dedamas metalinis, o antjo lėkštė, nes stiklas su indukcine nedraugauja. Bet būtų labai įdomu sužinoti kaip viskas vyksta bigsmile.gif
Atsakyti
Taip taip, dėl to ir sakau, kad nežinau tiksliai, kaip ten darė ta moteriškė, nes tada kai pasakojo, aš neturėjau indukcinės ir išvis naujų namų (su indukcine) net planuose nebuvo ax.gif . Būtinai parašysiu, kai sužinosiu smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 26 vasario 2014 - 11:43
Čia matau ne vieną perėjot nuo dujinės prie indukcines kaitlentes. Ar galit paskaičiuoti kiek vidutiniškai daugiau prisukat kW? g.gif blush2.gif
Atsakyti
Dabar apšvieskit mane,visišką tundrą indukcinėse. Mano elektrinė jau durniuoja,ir šiaip nuskilusiu kampu dienas baiginėja,tad teks ir man atsinaujinti. Aš labai mėgstu slow cooking,t.y.sumetu į ketaus puodą(turiu jų visų dydžių) daržoves su kuo turiu ir palieku porai val. Išjungus dar porą val. puodukas karštas,taigi šeimyna kada kas grįžta,tada ir pasiima valgyti. O jei ant indukcinės,tai man tas puodas moment atšals,ar kaip ten su ja būna? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lietinga @ 2014 02 26, 13:10)
Dabar apšvieskit mane,visišką tundrą indukcinėse. Mano elektrinė jau durniuoja,ir šiaip nuskilusiu kampu dienas baiginėja,tad teks ir man atsinaujinti. Aš labai mėgstu slow cooking,t.y.sumetu į ketaus puodą(turiu jų visų dydžių) daržoves su kuo turiu ir palieku porai val. Išjungus dar porą val. puodukas karštas,taigi šeimyna kada kas grįžta,tada ir pasiima valgyti. O jei ant indukcinės,tai man tas puodas moment atšals,ar kaip ten su ja būna? g.gif

Pas mane indukcineje raso, kad jei palieki ant 1, tai tipo palaiko silta maista. Jeigu dar plius puodas su 5 sl dugnu, tai irgi islaikys siluma. O ant indukcines jau ketaus puodo neuzdesit. REikes tokio metalinio padeklo. Pasirodo tokie yra spec. Galima naudot kokius nori puodus, bet po apacia deti reikia metalini spec padekla.
Atsakyti
O aš jau turbūt pasakojau, kaip pas mane keptuvė čiuožinėjo ant kaitlentės? doh.gif Galvojau, kad nemoku indukcine naudotis, bet išsiaiškinau, kad čia tokia "kokybiška" Berghoff'o keptuvė, kuri kaista ant P (didžiausio galingumo) kokias 10min. ir kai jau galima būtų kažką kept, pati pradeda čiuožinėt ratais doh.gif Nu nafic....

O šiaip košes, grikius ar ryžius tai išvis paprastai verdu. Palaukiu kol užvirs ir nuspaudžiu ant šilumos palaikymo padėties (tarp 0 ir 1 yra U padėtis), tai gali kad ir valandą taip "virti", tada net neverda, nes palaiko tik 70 laipsnių temp., o brinksta kruopos thumbup.gif

Ir time'riu naudojuos, labai gerai kai kokią sriubą verdu ar ką nors greitpuodyje:D Primažinu kaitrą, užstatau laiką ir pati išsijungia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2014 02 26, 10:47)
biggrin.gif is karto apie Teka pagalvojau ir jos skaitiklius, nusipjaus zmogus prisiskaites, o paskui prakeiks doh.gif

biggrin.gif ai, liksiu musėt prie dujų, juk indukcinei nenumatyta elektra, o ryt jau į trasą darbininkai žygiuoja, elektros nieks nebevedžios per naują biggrin.gif

QUOTE(Mindija @ 2014 02 26, 12:22)
O aš jau turbūt pasakojau, kaip pas mane keptuvė čiuožinėjo ant kaitlentės? doh.gif Galvojau, kad nemoku indukcine naudotis, bet išsiaiškinau, kad čia tokia "kokybiška" Berghoff'o keptuvė, kuri kaista ant P (didžiausio galingumo) kokias 10min. ir kai jau galima būtų kažką kept, pati pradeda čiuožinėt ratais doh.gif Nu nafic....

praktiškai flirt svajonė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 26 vasario 2014 - 12:28
QUOTE(Smilla @ 2014 02 26, 13:17)
Pas mane indukcineje raso, kad jei palieki ant 1, tai tipo palaiko silta maista. Jeigu dar plius puodas su 5 sl dugnu, tai irgi islaikys siluma. O ant indukcines jau ketaus puodo neuzdesit. REikes tokio metalinio padeklo. Pasirodo tokie yra spec. Galima naudot kokius nori puodus, bet po apacia deti reikia metalini spec padekla.

Ant mano puodų rašo,kad tinka indukcinėms g.gif ,ar čia jau turima omeny,kad reiks to padėklo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lietinga: 26 vasario 2014 - 12:31