Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 11

QUOTE(ciaumakau @ 2014 02 25, 21:59)
Kiek pazistamu aplink turi indukcines kaitlentes, tai labai dziaugiasi. As taip pat apie ja mastau g.gif
Ir laaabai greit uzkaista (tuo pati isitikinau), labai greit uzverda ir isverda. Ir saugiau nuo vaiku, nes galima uzrakinti. O jei neuzrakinta, tai pridejus ranka ant ijungtos "skyles", tai nenudegama.

drinks_cheers.gif Turejau dujine, dabar turiu indukcine. Pirmiausia tai puodai svarus, siena svari (neprikepa riebalai kaip su dujom). Greiciau uzverda, zyyymiai paprasciau valyt. Kaista tik puodo dugnasir sonai siek tiek, gali be jokiu puodkeliu nukelt paemus uz rankeneliu. Virduli naudoju paprasta, elektrinis neapsimoka smile.gif
Yra uzraktas ir pas mus, bet neteko naudoti nors vaiku pilni namai. Jei nera puodu palikta ant kaitlentes gali junginet vaikai kiek nori - ji nekaista. Dazniau kate ijungia kai nieko namie nera, bet as niekada nepalieku nieko ant kaitlentes tai menka beda.
Atsakyti
o aš durnė sukišau tiek babkių į dujų vamzdžio perkėlimą, skaitliuko perkėlimą, o dabar irgi galvojau apie indukcinę doh.gif geriau jūsų mažiau skaityt, tai rami galva būtų doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2014 02 26, 10:51)
Kaista tik puodo dugnasir sonai siek tiek, gali be jokiu puodkeliu nukelt paemus uz rankeneliu.

Nu pas mane dabar irgi indukcinė, bet puodas tai visas įkaista... ir už rankenėlių nukelt neišeina tikrai schmoll.gif ... Nesuprtantu, kodėl taip pas Jus g.gif . Ir dar kas mane biesina - užvirus kam nors, kai mažinu kaitrą, tai reikia daryti palaipsniui, pvz kas dvi padalas, nes jeigu sumažinu iškart nuo max'imumo iki kokių 2 - nustoja virti doh.gif ... su elektrine taip nebūdavo schmoll.gif .
Nesuprantu, gal aš nemoku ja naudotis, gal reikia visą instrukciją nuodugniai perskaityt g.gif .

Papildyta:
QUOTE(Teka @ 2014 02 26, 10:58)
o aš durnė sukišau tiek babkių į dujų vamzdžio perkėlimą, skaitliuko perkėlimą, o dabar irgi galvojau apie indukcinę  doh.gif

Nesiparink ir nesimėtyk console.gif . Sako ant dujinės viryklės paruoštas maistas -skanesnis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 02 26, 10:03)
Nesuprantu, gal aš nemoku ja naudotis, gal reikia visą instrukciją nuodugniai perskaityt  g.gif .

aha, žmonės sako, kad instrukcijos reikalingas dalykas hihihi.gif ale aš jų irgi neskaitau biggrin.gif
Atsakyti
Aš tau neturiu kada ir kantrybės jas skaityt doh.gif ... visad tai darydavo vyras, o dabar ir tam nusibodo rolleyes.gif ... galvoju - ai, kas čia daug kitaip bus, juk turėjau elektrinę prieš tai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 02 26, 10:03)
Nu pas mane dabar irgi indukcinė, bet puodas tai visas įkaista... ir už rankenėlių nukelt neišeina tikrai  schmoll.gif ... Nesuprtantu, kodėl taip pas Jus g.gif . Ir dar kas mane biesina - užvirus kam nors, kai mažinu kaitrą, tai reikia daryti palaipsniui, pvz kas dvi padalas, nes jeigu sumažinu iškart nuo max'imumo iki kokių 2 - nustoja virti doh.gif ... su elektrine taip nebūdavo schmoll.gif .
Nesuprantu, gal aš nemoku ja naudotis, gal reikia visą instrukciją nuodugniai perskaityt  g.gif .

Gal puodai kitokie g.gif Pas mane zepterio, rankeneles apacioj plastmase tai gal delto neikaista smarkiai.

Virt nustoja todel kad kaitra sumazeja, elektrine kol atvesta laiko uzima, o indukcine staigiai ir atvesta jei staigiai sumazinat biggrin.gif

As istikruju is nezinojimo buciau gal irgi dujine pasirinkus, bet reiketu duju baliona statyt, kaitaliot ji, tai rinkausi indukcine. Elektrines neturejus ir nenoreciau vien del to atvesimo. Indukcine kaista tik po puodu, pvz kokius makaronus pasidedi sau salia puodo ir nebijai kad maiselis issilydis beriant smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murmur: 26 vasario 2014 - 10:09
QUOTE(murmur @ 2014 02 26, 11:09)
Gal puodai kitokie  g.gif  Pas mane zepterio, rankeneles apacioj plastmase tai gal delto neikaista smarkiai.

Ai, tokių tai ir pas mane renkenėlės nekaista - o kaip ta plastmasė gali įkaist bigsmile.gif ? Ir ant dujinės viryklės jos neįkaistų mirksiukas.gif. Aš galvojau, kad kalbat apie puodus tik su metalinėm rankenom, taui jau vos nepuoliau į paniką blink.gif biggrin.gif
QUOTE(murmur @ 2014 02 26, 11:09)
Virt nustoja todel kad kaitra sumazeja, elektrine kol atvesta laiko uzima, o indukcine staigiai ir atvesta jei staigiai sumazinat  biggrin.gif

drinks_cheers.gif , viskas logiška. Tai indukcinių funkcija - greit įkaista, greit atvėsta. O kai įpročiai kitokie, tai ir parinuos stovėdama prie puodo, kol nureguliuosiu kaitrą virimui doh.gif . Nu ir gerai, vadinas neskaitysiu tos instrukcijos irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 02 26, 10:14)
Ai, tokių tai ir pas mane renkenėlės nekaista - o kaip ta plastmasė gali įkaist  bigsmile.gif ? Ir ant dujinės viryklės jos neįkaistų  mirksiukas.gif. Aš galvojau, kad kalbat apie puodus tik su metalinėm rankenom, taui jau vos nepuoliau į paniką  blink.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif , viskas logiška. Tai indukcinių funkcija - greit įkaista, greit atvėsta. O kai įpročiai kitokie, tai ir parinuos stovėdama prie puodo, kol nureguliuosiu kaitrą virimui doh.gif . Nu ir gerai, vadinas neskaitysiu tos instrukcijos irnesakyk.gif

hihihi.gif va va, apie ką aš ir kalbu, geriau kitų paklaust, o ne skaityt biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 02 26, 11:16)
hihihi.gif va va, apie ką aš ir kalbu, geriau kitų paklaust, o ne skaityt biggrin.gif biggrin.gif

nu, kiti gi geriau žino, nei kažkokios instrukcijos ... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2014 02 26, 08:51)
drinks_cheers.gif  Turejau dujine, dabar turiu indukcine.

Visiskas geris drinks_cheers.gif Dujines tikrai nebenoreciau, o apie paprasta elektrine negaliu net pagalvot doh.gif Vien tas atvesimas palaipsniui mane erzindavo, kokia kose verdi, reikia primazint kaitra, tai nukeli nuo skyles, tada lauki kol atves doh.gif
Dar galetu indukcine patobilint, kad puoda suktu ratu, nebereiktu ir maisyt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2014 02 26, 11:30)
Vien tas atvesimas palaipsniui mane erzindavo, kokia kose verdi, reikia primazint kaitra, tai nukeli nuo skyles, tada lauki kol atves doh.gif 

O man kaip tik jis patiko - verdi košę, nukėlus dangtį sumažini iki minimumo, palauki pusę minutės, uždengi dangtį ir psio. Po nustatyto laiko košė gatava thumbup.gif . O dabar su indukcine - užverdi (nu baisiai greitai, bet čia su padidintos galios funkcija ir jeigu kiekis ne 4 litrai unsure.gif ), stovi prie viryklės ir žaidi po dvi padalas mažindama... Išeina kokia 2,5 minutėm ilgiau stovėti prie puodo.. ax.gif ... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Juodai, o kur tas duris baltas pirkot? blush2.gif
Atsakyti