Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 11

QUOTE(justyte @ 2014 02 25, 17:45)

Nesamoniu nesamone. Veikia labai garsiai, na galima kentet. Bet nuvalyti ji ir nublizginti vargo vakariene  doh.gif Nusipirkau net specialia sluoste plienui valyti, neima ji to virdulio. Geriausiu atveju visa kopusa numuilavus ir po to is karto sluostyt, bet po to uztenka lasiuko vandens ir vel demes nenuvalomos  doh.gif Laukiu, kad kuo greiciau sugestu  ax.gif

O kokia jus kaitlente desite? Indukcine? Jei taip, tai gal tiesiog paprasta virduli geriau imti? Ir greitai uzverda, ir ant stalo nebus nuolatinio daikto g.gif
Atsakyti
QUOTE(ciaumakau @ 2014 02 25, 15:03)
Aciu, turiu dabar jau minciu apmastymui 4u.gif
O del lango sandeliuke, tai taip pamastem, kad ten laikysim uogienes, bulves ir pan., tai butu gerai, kad patalpa butu vedinama g.gif  Plius, is fasado puses norejosi vientisumo biggrin.gif ar cia nelabai logiskai sumaste esam? biggrin.gif blush2.gif

Langas tikrai nereikalingas, juolab, kad pas jus numatyta vėdinimo sistema, o tai nuo dienos šviesos jums bulvės pažaliuos biggrin.gif Aš turiu sandėliuką, ko gero pats geriausias sprendimas name biggrin.gif Pastatėm stelažus, tai daug visokio "gėrio" sutalpinom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2014 02 25, 20:03)
Langas tikrai nereikalingas, juolab, kad pas jus numatyta vėdinimo sistema, o tai nuo dienos šviesos jums bulvės pažaliuos  biggrin.gif Aš turiu sandėliuką, ko gero pats geriausias sprendimas name  biggrin.gif Pastatėm stelažus, tai daug visokio "gėrio" sutalpinom  biggrin.gif

Tikrai taip drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ciaumakau @ 2014 02 25, 19:01)
O kokia jus kaitlente desite? Indukcine? Jei taip, tai gal tiesiog paprasta virduli geriau imti? Ir greitai uzverda, ir ant stalo nebus nuolatinio daikto g.gif

Aš dujinės noriu ax.gif Tuo labiau, kad naujajam bute yra dujos. Indukcinės nebandžius, tai nežinau, bet paprastos elektrinės (ar vitrokeraminės, nežinau, kaip pavadinti) nekenčiu. Turiu ir ji mane nervina, jei jau dega kas, tai ir degs doh.gif

O virdulio tai tokio visai norėčiau user posted image
Atsakyti
QUOTE(justyte @ 2014 02 25, 21:19)
Aš dujinės noriu  ax.gif Tuo labiau, kad naujajam bute yra dujos. Indukcinės nebandžius, tai nežinau, bet paprastos elektrinės (ar vitrokeraminės, nežinau, kaip pavadinti) nekenčiu. Turiu ir ji mane nervina, jei jau dega kas, tai ir degs  doh.gif

Kiek pazistamu aplink turi indukcines kaitlentes, tai labai dziaugiasi. As taip pat apie ja mastau g.gif
Ir laaabai greit uzkaista (tuo pati isitikinau), labai greit uzverda ir isverda. Ir saugiau nuo vaiku, nes galima uzrakinti. O jei neuzrakinta, tai pridejus ranka ant ijungtos "skyles", tai nenudegama.

QUOTE(justyte @ 2014 02 25, 21:19)
O virdulio tai tokio visai norėčiau user posted image

grazus wub.gif kur cia tokiu buna pirkti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(justyte @ 2014 02 25, 22:19)
O virdulio tai tokio visai norėčiau

Turiu tokį,tik rusvą-fainas,aš patenkinta. Dar tos serijos yra tosteris ir kavos aparatukas(mėgėjiškas)
QUOTE(ciaumakau @ 2014 02 25, 22:59)
grazus  wub.gif  kur cia tokiu buna pirkti? ax.gif

Pirkau Aviteloje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ciaumakau @ 2014 02 25, 22:59)
Kiek pazistamu aplink turi indukcines kaitlentes, tai labai dziaugiasi. As taip pat apie ja mastau g.gif
Ir laaabai greit uzkaista (tuo pati isitikinau), labai greit uzverda ir isverda. Ir saugiau nuo vaiku, nes galima uzrakinti. O jei neuzrakinta, tai pridejus ranka ant ijungtos "skyles", tai nenudegama.
grazus  wub.gif  kur cia tokiu buna pirkti? ax.gif

Daug kur: ir seniuose, ir ermitaze, ir internetinese. Buvau nusiziurejusi kremini ermitaze, akcija buvo 249lt, bet nespejau nusipirkt, tai dabar laukiu kokios kitos akcijos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2014 02 25, 20:03)
Aš turiu sandėliuką, ko gero pats geriausias sprendimas name  biggrin.gif Pastatėm stelažus, tai daug visokio "gėrio" sutalpinom  biggrin.gif

biggrin.gif Jau aš kai išgirstu žodį "sandėliukas", tai iškart matau Kostią uždarytą lotuliukas.gif
Geras dalykas drinks_cheers.gif Gaila, kad pas mus nėra verysad.gif

Kad jau prakalbot apie virdulius, tai ir aš "pasipuikuosiu" cool.gif Maniškis man nerealus wub.gif Gražiausias daiktas virtuvėje wub.gif Net galvon nekilo mintis slėpt, kaip tik dar ant stalo padedu kai kas ateina lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2014 02 26, 00:31)

Kad jau prakalbot apie virdulius, tai ir aš "pasipuikuosiu" cool.gif

gražus wub.gif ,senai jau jį esu užmačiusi,bet paskui visų rakandų"stilius"pasikeitė,tai nebegriebiau jo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tizide @ 2014 02 25, 23:09)
Daug kur: ir seniuose, ir ermitaze, ir internetinese. Buvau nusiziurejusi kremini ermitaze, akcija buvo 249lt, bet nespejau nusipirkt, tai dabar laukiu kokios kitos akcijos ax.gif

Ermitaze viskam 25% nuoladai kiekviena savaitgali (arba penktadieni+sestadieni; arba sestadieni+sekmadieni). Tik jie to per reklamas nepaleidzia. Mums ten viena darbuotoja taip sake. Tai kazkada sestadieni nulekem ten, jokiu reklamu is ankstiniu nebuvo, kad akcijos yra, bet ten viduje jau buvo prikabineta, kad viskam 25% nuolaida.

QUOTE(Mindija @ 2014 02 25, 23:31)

Kad jau prakalbot apie virdulius, tai ir aš "pasipuikuosiu" cool.gif Maniškis man nerealus wub.gif Gražiausias daiktas virtuvėje wub.gif  Net galvon nekilo mintis slėpt, kaip tik dar ant stalo padedu kai kas ateina lotuliukas.gif

elegantiskas toks bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 02 25, 17:14)
Neee, ne taip supratot  schmoll.gif . Va kaip yra:
user posted image
tingiu rašyt...  blush2.gif

as bisky ne i tema... matau durys pas jus baltos, o kokius plintusus dejot? prie grindu derinot ar baltus?
Atsakyti
QUOTE(Molibdena @ 2014 02 26, 10:33)
as bisky ne i tema... matau durys pas jus baltos, o kokius plintusus dejot? prie grindu derinot ar baltus?

Dėjom visur baltus, kaip ir duris.
Atsakyti