Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 11

QUOTE(Juodai @ 2014 02 25, 15:52)
Nu, jei jau maniškis grįžtų tokio lygio girtas, kad net šaldytuvo nerastų - ne valgis jam galvoj būtų tikrai  schmoll.gif doh.gif . Tokiu atveju svarbu, kad lovą rastų  lotuliukas.gif
Papildyta:
Nors, būna, kad ir labai atviroj virtuvėj vyras nieko neranda  blink.gif ... blaivas doh.gif

Svarbu lova butu neuzslapstinta biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 02 25, 01:09)
Pas mus yra nuleista orkaitė žemiau stalviršio per viršutinio žemo stalčiuko aukštį - t.y. apie 140mm. Tai tikrai patogiau thumbup.gif .
Laba  4u.gif

tai po darbastaliu stalčiukas ir tada žemai orkaitė iki žemės, taip supratau? bigsmile.gif Nes man taip norėtųsi stalčiukų viršuje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 02 25, 16:52)
Nors, būna, kad ir labai atviroj virtuvėj vyras nieko neranda  blink.gif ... blaivas doh.gif

o taip taip, buna ir taip ax.gif
Atsakyti
QUOTE(murce @ 2014 02 25, 17:04)
tai po darbastaliu stalčiukas ir tada žemai orkaitė iki žemės, taip supratau?  bigsmile.gif  Nes man taip norėtųsi stalčiukų viršuje  ax.gif

Neee, ne taip supratot schmoll.gif . Va kaip yra:
user posted image
tingiu rašyt... blush2.gif
Atsakyti
Su vaizdu aiškiausia. drinks_cheers.gif
Ne veltui posakis yra" Geriau vieną kartą pamatyti, nei šimtą kartų išgirsti", ar pan. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 02 25, 16:14)
Neee, ne taip supratot  schmoll.gif . Va kaip yra:
user posted image
tingiu rašyt...  blush2.gif

Grazi virtuve bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 02 25, 16:40)
Va - idėja tiems, kurie visgi nori paslėpti virtuvę namuose - štob nikto nidogodalsia 

Bet pačioje matomiausioje vietoje būtina pakabint planą(kaip Akropoliaus parduotuvių). Ir dar nekenktų kur nors miegame spintelėje prie lovos,kokį džiuvėsį atsargoj turėt,jei vis tik žemėlapio neįveikus,virtuvės nerastum biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 02 25, 16:40)
Va - idėja tiems, kurie visgi nori paslėpti virtuvę namuose - štob nikto nidogodalsia  bigsmile.gif :

bigsmile.gif , mano svajoniu virtuve ...
Atsakyti
QUOTE(ciaumakau @ 2014 02 25, 17:30)
Grazi virtuve bigsmile.gif

Ačiū 4u.gif

QUOTE(lietinga @ 2014 02 25, 17:35)
Bet pačioje matomiausioje vietoje būtina pakabint planą(kaip Akropoliaus parduotuvių). Ir dar nekenktų kur nors miegame spintelėje prie lovos,kokį džiuvėsį atsargoj turėt,jei vis tik žemėlapio neįveikus,virtuvės nerastum biggrin.gif

Nu nėr ko be šeimininkės žinios po virtuvę landžiot tongue.gif. Man dabar praverstų tokia užmaskuota, ba vaikai nieko nevalgo, kas ant stalo, ale šaldytuvas ir stalčiai paskui neužsidaro užkandžių beieškant doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiktoo @ 2014 02 25, 11:47)
elektrinių virdulių temoje tylu, tad gal čia kas galėtų pasidalinti atsiliepimais turimu elektriniu virduliu (domina nerūdyjančio plieno)? nes reikia skubiai įsigyti:)

ačiū 4u.gif

Turiu toki user posted image

Nesamoniu nesamone. Veikia labai garsiai, na galima kentet. Bet nuvalyti ji ir nublizginti vargo vakariene doh.gif Nusipirkau net specialia sluoste plienui valyti, neima ji to virdulio. Geriausiu atveju visa kopusa numuilavus ir po to is karto sluostyt, bet po to uztenka lasiuko vandens ir vel demes nenuvalomos doh.gif Laukiu, kad kuo greiciau sugestu ax.gif
Atsakyti
ačiū užpasidalinimus:)tikriausiai dėsiu dešinėje pusėje,nesbijau įdėjus priekyje, bus kiek nepatogu indus plauti apvalioje kriauklėje:)
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2014 02 25, 08:15)
Pas mus stalvirsis 86 cm, kaip tik vakar matavom, tai man su 1.71 ugiu jis pats tas, o vyrui su 1.86 per zemai. Name darysim 90, tikiuosi irgi patogiai bus ir neteks su aukstakulniais maisto ruosti biggrin.gif

Niekas man del lempuku nepatars? g.gif

Pas mus stalvirsis 91, mano ugis irgi 1,71 tai labai patogus stalvirsio aukstis.Zemesnis stalvirsis man jau nebepatogus(iprotis).Lempukus as patarciau 45 cm
Atsakyti