Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 11

QUOTE(naca @ 2014 02 13, 17:35)
Suprem, as istisiniam darbastaliui daugiau vietos skirciau ax.gif

Stumti kriauklę kairėn? Bet tada indaplovė nepatogiai būtų g.gif
Atsakyti
man rodos nepatogu ta spinteles apacia, todel pamaniau, kad geriau ten stalciu deti. Bet kitaip mums nelabai ir iseina, tiesiog siokios tokios kliutys.
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2014 02 13, 17:39)
man rodos nepatogu ta spinteles apacia, todel pamaniau, kad geriau ten stalciu deti. Bet kitaip mums nelabai ir iseina, tiesiog siokios tokios kliutys.

Na jei didesnį, tada gal, įsivaizdavau tokį kaip po orkaite biggrin.gif
Atsakyti
O kur indaplove? Ir kodel nepatogu?
Papildyta:
QUOTE(Suprem @ 2014 02 13, 16:40)
Na jei didesnį, tada gal, įsivaizdavau tokį kaip po orkaite biggrin.gif

Na taip, jie butu nemazi, t.y platus
Atsakyti
indaplovę galvoju antrą iš kairės, nes prie sienos nepatogu bus į ją indus dėti. Trečios durelės būtų šiukšlių dėžė, tada stalčių eilė, orkaitė ir dar viena spintelė smile.gif
Atsakyti
As gal keisciau kriaukles spintele su indaploves. Tada kriaukle atsidurtu tolokai nuo virykles, bet as rinkciausi didesni darbastali. Dabar mano pagrindinio tiek, kiek jusu tarp virykles ir kriaukles, tai labai mazai. Bet jus dar turit ta nuo kriaukles, tik jau maziau patogu. As deliojuosi taip, kad darbastalio vientiso butu kuo daugiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 13 vasario 2014 - 16:54
Suprem, as irgi deciau kriukle antra is kaires o indaplove 3
Atsakyti
Man ir pačiai patogiau šiukšlių dėžė iš kairės, bet mažiau patogu lėkštes iš jos į spintelę viršuje sudėti g.gif Reikės dar mąstyti g.gif 4u.gif Dar kažkur ir kavos aparatą pastatyti reikės g.gif
Atsakyti
Pas mane bus analogiskai. spintele lekstems bus virs kriaukles, o indaplove is desines. Bet ir isplauti kazka dar tenka, nors ir nedaug,ir man geriau jau slapia lekste deti tiesiai aukstyn, nei sausa kiek i sona. O arbatinukui ar kavos apratui kaip tik butu vieta ant likusios siauros spinteles prie sienos mirksiukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 13 vasario 2014 - 17:06
Na šlapios lėkštės aš į spintutę nededu, nuvalau prieš tai g.gif Ar pas jus bus užsukimas dešinėje? Man tas kampas nepatinka, bet nieko geriau sakė neišgalvosim g.gif

O apšvietimą kokiu atsrumu nuo sienos ar pakabinamų spintučių dedate?
Atsakyti
na as neapsisunkinu leksciu sausinimu, tam yra dziovykla spinteleje blush2.gif

Uzsukimas bus i kaire.

O apsvietima zadam deti dioduku juosta, dar nezinom, kokiu atstumu, bus matyti, kai spinteles bus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 13 vasario 2014 - 19:48
murmur ačiū 4u.gif

labai viskas patogiai išdėliota thumbup.gif Man tas kargiukas prie kaitlentės irgi labai pasiteisina, aš jį net labai myliu wub.gif kitas yra didesnis, tai ne toks mylimas schmoll.gif mielai jį iškeisčiau dar į stalčius lotuliukas.gif Man labai patinka murmur Tavo kampinė spintelė thumbup.gif Aš kažkodėl taip nedariau doh.gif dabar net pavydu biggrin.gif
Atsakyti