man rodos nepatogu ta spinteles apacia, todel pamaniau, kad geriau ten stalciu deti. Bet kitaip mums nelabai ir iseina, tiesiog siokios tokios kliutys.
man rodos nepatogu ta spinteles apacia, todel pamaniau, kad geriau ten stalciu deti. Bet kitaip mums nelabai ir iseina, tiesiog siokios tokios kliutys.
indaplovę galvoju antrą iš kairės, nes prie sienos nepatogu bus į ją indus dėti. Trečios durelės būtų šiukšlių dėžė, tada stalčių eilė, orkaitė ir dar viena spintelė
As gal keisciau kriaukles spintele su indaploves. Tada kriaukle atsidurtu tolokai nuo virykles, bet as rinkciausi didesni darbastali. Dabar mano pagrindinio tiek, kiek jusu tarp virykles ir kriaukles, tai labai mazai. Bet jus dar turit ta nuo kriaukles, tik jau maziau patogu. As deliojuosi taip, kad darbastalio vientiso butu kuo daugiau.
Man ir pačiai patogiau šiukšlių dėžė iš kairės, bet mažiau patogu lėkštes iš jos į spintelę viršuje sudėti Reikės dar mąstyti Dar kažkur ir kavos aparatą pastatyti reikės
Pas mane bus analogiskai. spintele lekstems bus virs kriaukles, o indaplove is desines. Bet ir isplauti kazka dar tenka, nors ir nedaug,ir man geriau jau slapia lekste deti tiesiai aukstyn, nei sausa kiek i sona. O arbatinukui ar kavos apratui kaip tik butu vieta ant likusios siauros spinteles prie sienos .
Na šlapios lėkštės aš į spintutę nededu, nuvalau prieš tai Ar pas jus bus užsukimas dešinėje? Man tas kampas nepatinka, bet nieko geriau sakė neišgalvosim
O apšvietimą kokiu atsrumu nuo sienos ar pakabinamų spintučių dedate?
labai viskas patogiai išdėliota Man tas kargiukas prie kaitlentės irgi labai pasiteisina, aš jį net labai myliu kitas yra didesnis, tai ne toks mylimas mielai jį iškeisčiau dar į stalčius Man labai patinka murmur Tavo kampinė spintelė Aš kažkodėl taip nedariau dabar net pavydu