Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 11

QUOTE(Wiktoo @ 2014 02 25, 12:47)
gal kas iš praktikos galite patarti kaip geriau montuoti maišytuvą virtuvėje? iš šono (dešinės/kairės) ar tiesiai palei sieną (plaunant indus, maišytuvas gaunasi priešais)
maišytuvas toks

Jei yra galimybė, tai gal geriau montuot plautuvės dešinėje arba ties viduriu ax.gif
Buvau įkėlus foto su savo plautuve, tai pas mane kairėje pusėje, tai būna kartais kai lenkiu svirtelę, tiesiai ant rankos vanduo pradeda bėgt doh.gif Bet aš kitaip dėl lango daryt negalėjau, tai taikaus su esama padėtim smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ciaumakau @ 2014 02 25, 11:30)
As dar galbut mastau, kad sandeliuko duris daryti ne is virtuves puses, o bet is holo.

Galbūt, galbūt. Tokiu būdu sandėliuke šonuose daugiau lentynų galėtumėt pasidaryt. Tik nesupratau, kam ten langas reikalingas? g.gif Šiek tiek lentynų vietos atims.
Pas mane įėjimas į sandėliuką iš virtuvės pusės (virtuvė dviejų eilių - viena palei sieną ir priešais sala) - man labai patogu, tarsi neoficialus virtuvinio tęsinys biggrin.gif . Bet pats sandėliukas labiau kvadrato formos, o ir holo ar koridoriaus šalia jo nėra, jei durys būtų kitoj jo sienoj, tai įėjimas būtų iš svetainės, tiksliau nuo pietų stalo lotuliukas.gif - visai be ryšio.
O Jūsų atveju gal visai ir nieko būtų tas duris perkelti. Tik abejočiau, ar reikia palei sandėliuko sieną virtuvinį užsukt g.gif , nes tada, taip kaip aprašėt, jau gautųsi G formos virtuvinis, vat ir šaldytuvą nežinotumėt kur statyti unsure.gif . O jeigu paliktumėt U formos (viršuj linija sujungta dešinėje su geltonu ir raudonu kvadračiuku), tuomet šaldytuvą ir viryklė galit palikti ten, kur dabar yra (nors aš visada pasisakau už šaldytuvą prie stalviršio, tai norėtųsi jį sukeist vietom su virykle, bet tada viryklė kiek per arti gaunas g.gif ), o plautuvę pastumti prie dešinės sienos. Arba, jei visgi šaldytuvą sukeistumėt vietomis su ūkine spinta, tada dabartinėj viryklės vietoj, tik kiek dešiniau (kiek langas leidžia), statyti plautuvę, o prie dešinės sienos - viryklę smile.gif .
Arba, jei labai jau daug pasidėjimo vietos reikia, galima ir G formą laužti. Tada prie sandėliuko sienos gal eilė aukštų spintų su šaldytuvu kartu. ax.gif
QUOTE(Darius S @ 2014 02 25, 14:02)
Keistas klausimas.

Kodėl keistas? O gal plautuvė išlieta kartu su stalviršiu unsure.gif .

QUOTE(niolika @ 2014 02 25, 14:31)
Maisytuvo sone nelabai ir esu maciusi g.gif  arba gal klausima ne taip supratau g.gif  ax.gif

Va Jums - maišytuvas šone:
user posted image

Papildyta:
QUOTE(Mindija @ 2014 02 25, 15:38)
i būna kartais  kai lenkiu svirtelę, tiesiai ant rankos vanduo pradeda bėgt doh.gif Bet aš kitaip dėl lango daryt negalėjau, tai taikaus su esama padėtim smile.gif

Wiktoo pasirinktas maišytuvas kiek kitaip įsijungia, gal tai nebūtų, kaip Tau unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(Tikra-panda @ 2014 02 24, 22:54)

Gal galėtumėt dar tiksliau pasidalint informacija apie nusižiūrėtą plautuvę? Sudomino ir mane. Ne toks didelis padėklas, hm.. hm... Kodėl bijot sudaužyt?  g.gif

Na kad ji tik viena ir tebuvo. Ji siauliuose. bet as nezinau, ar ten toks modelis, tik panasus gal doh.gif
Todel kad keramika duzta, o pas mane yra tokiu, kuriems viskas krinta is ranku biggrin.gif O jei sudus, tai nebus kuo pakeisti, priderinti kazi ar pavyktu kitokia g.gif Ai man jau ta mintis atsoka, ypac kai parasiau rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Tikra-panda @ 2014 02 24, 23:19)
Egh... aš einu ieškot į googlą kur galima nusipirkt gerą pinigų spausdintuvą, kad mokėtų litus su skirtingais serijiniais numeriais ir tikrais vandenženkliais spausdinti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif O tada jais už savo svajonę mokėsiu biggrin.gif

Visad reikia kazkaip norus su galimybemis suderinti doh.gif Ir as daug ko noreciau kitaip, na bet geriau zvirblis kiseneje.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 02 25, 14:52)
Galbūt, galbūt. Tokiu būdu sandėliuke šonuose daugiau lentynų galėtumėt pasidaryt. Tik nesupratau, kam ten langas reikalingas? g.gif Šiek tiek lentynų vietos atims.
Pas mane įėjimas į sandėliuką iš virtuvės pusės (virtuvė dviejų eilių - viena palei sieną ir priešais sala) - man labai patogu, tarsi neoficialus virtuvinio tęsinys  biggrin.gif . Bet pats sandėliukas labiau kvadrato formos, o ir holo ar koridoriaus šalia jo nėra, jei durys būtų kitoj jo sienoj, tai įėjimas būtų iš svetainės, tiksliau nuo pietų stalo lotuliukas.gif - visai be ryšio.
O Jūsų atveju gal visai ir nieko būtų tas duris perkelti. Tik abejočiau, ar reikia palei sandėliuko sieną virtuvinį užsukt g.gif , nes tada, taip kaip aprašėt, jau gautųsi G formos virtuvinis, vat ir šaldytuvą nežinotumėt kur statyti unsure.gif . O jeigu paliktumėt U formos (viršuj linija sujungta dešinėje su geltonu ir raudonu kvadračiuku), tuomet šaldytuvą ir viryklė galit palikti ten, kur dabar yra (nors aš visada pasisakau už šaldytuvą prie stalviršio, tai norėtųsi jį sukeist vietom su virykle, bet tada viryklė kiek per arti gaunas g.gif ), o plautuvę pastumti prie dešinės sienos. Arba, jei visgi šaldytuvą sukeistumėt vietomis su ūkine spinta, tada dabartinėj viryklės vietoj, tik kiek dešiniau (kiek langas leidžia), statyti plautuvę, o prie dešinės sienos - viryklę  smile.gif .
Arba, jei labai jau daug pasidėjimo vietos reikia, galima ir G formą laužti. Tada prie sandėliuko sienos gal eilė aukštų spintų su šaldytuvu kartu. ax.gif

Aciu, turiu dabar jau minciu apmastymui 4u.gif
O del lango sandeliuke, tai taip pamastem, kad ten laikysim uogienes, bulves ir pan., tai butu gerai, kad patalpa butu vedinama g.gif Plius, is fasado puses norejosi vientisumo biggrin.gif ar cia nelabai logiskai sumaste esam? biggrin.gif blush2.gif

Kol kas dabar labiau linkstu prie:
- U formos (be stalo uzrietimo, bet keiciant sandelioko duru vieta)
arba
- G formos (keiciant sandeliuko duru vieta, pridedant raudona ir geltona kvadraciukus)
g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciaumakau: 25 vasario 2014 - 15:06
QUOTE(naca @ 2014 02 25, 15:59)
Todel kad keramika duzta

Pas mane keramikinė, tik be padėklo... Bet tokia stora, nežinau, ką reikėtų išmest ant jos, kad nuskelčiau (reik nusispjaut triskart per petį doh.gif ). Ir sunki tokia, tai galvoju, kad tvirta turėtų būt unsure.gif .

QUOTE(ciaumakau @ 2014 02 25, 16:03)
O del lango sandeliuke, tai taip pamastem, kad ten laikysim uogienes, bulves ir pan., tai butu gerai, kad patalpa butu vedinama g.gif  Plius, is fasado puses norejosi vientisumo biggrin.gif ar cia nelabai logiskai sumaste esam? biggrin.gif blush2.gif

O ventiliacijos nebus? Langus atsidarę vėdinsitės?
Atsakyti
QUOTE(ciaumakau @ 2014 02 25, 16:03)
Aciu, turiu dabar jau minciu apmastymui 4u.gif
O del lango sandeliuke, tai taip pamastem, kad ten laikysim uogienes, bulves ir pan., tai butu gerai, kad patalpa butu vedinama g.gif  Plius, is fasado puses norejosi vientisumo biggrin.gif ar cia nelabai logiskai sumaste esam? biggrin.gif blush2.gif

O tas langas is kurios pasaulio puseS? Jeigu is pietu, tai ragas jusu uogienems ax.gif
Tokius sandeliu patalpas daro belanges arba su maziuku langiuku. Nes jose juk reikia ir vesumo.
O pvz rusi jus irgi vedinat? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2014 02 25, 16:28)
O pvz rusi jus irgi vedinat?  4u.gif

Vėdinti reikia turbūt visur, o tai paskui pelėsis įsimes rolleyes.gif . Tik langas tai turbūt ne pats geriausias vėdinimo variantas, juo labiau statant naują namą. Kai vasara bus karšta nieko ten neišvėdinsi doh.gif .
Papildyta:
Va - idėja tiems, kurie visgi nori paslėpti virtuvę namuose - štob nikto nidogodalsia bigsmile.gif :
paslėpta virtuvė 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 25 vasario 2014 - 15:43
QUOTE(Juodai @ 2014 02 25, 15:27)
O ventiliacijos nebus? Langus atsidarę vėdinsitės?

QUOTE(Smilla @ 2014 02 25, 15:28)
O tas langas is kurios pasaulio puseS? Jeigu is pietu, tai ragas jusu uogienems  ax.gif
Tokius sandeliu patalpas daro belanges arba su maziuku langiuku. Nes jose juk reikia ir vesumo.
O pvz rusi jus irgi vedinat?  4u.gif

Lyg vakarai toje puseje gaunasi.

QUOTE(Juodai @ 2014 02 25, 15:40)
Vėdinti reikia turbūt visur, o tai paskui pelėsis įsimes rolleyes.gif . Tik langas tai turbūt ne pats geriausias vėdinimo variantas, juo labiau statant naują namą. Kai vasara bus karšta nieko ten neišvėdinsi  doh.gif .

Bus vedinimo sistema name, tai tiksliai - kam tas langas tada rolleyes.gif kadangi dar galime keisti, tai tikriausiai jo nebeliks biggrin.gif Jetus, kaip gerai, kai galima pasitarti su protingais 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciaumakau: 25 vasario 2014 - 15:48
QUOTE(ciaumakau @ 2014 02 25, 16:45)
Jetus, kaip gerai, kai galima pasitarti su protingais  4u.gif

Wau, kaip čia mus giriat ax.gif ... Parašysit ~1000 žinučių virtuvių temoj - ir Jūs tokia tapsit lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 02 25, 16:40)
Va - idėja tiems, kurie visgi nori paslėpti virtuvę namuose - štob nikto nidogodalsia  bigsmile.gif :
paslėpta virtuvė  4u.gif

thumbup.gif GRizta vyras isgeres namo ir taip matau vaizda, kaip nesuranda virtuves... ir mirsta is bado... swoon.gif swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 02 25, 15:48)
Wau, kaip čia mus giriat  ax.gif ... Parašysit ~1000 žinučių virtuvių temoj - ir Jūs tokia tapsit  lotuliukas.gif

Is peties tektu pasidarbuot tuomet man bigsmile.gif biggrin.gif

QUOTE(Smilla @ 2014 02 25, 15:48)
thumbup.gif GRizta vyras isgeres namo ir taip matau vaizda, kaip nesuranda virtuves... ir mirsta is bado...  swoon.gif  swoon.gif

drinks_cheers.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2014 02 25, 16:48)
thumbup.gif GRizta vyras isgeres namo ir taip matau vaizda, kaip nesuranda virtuves... ir mirsta is bado...  swoon.gif  swoon.gif

Nu, jei jau maniškis grįžtų tokio lygio girtas, kad net šaldytuvo nerastų - ne valgis jam galvoj būtų tikrai schmoll.gif doh.gif . Tokiu atveju svarbu, kad lovą rastų lotuliukas.gif
Papildyta:
Nors, būna, kad ir labai atviroj virtuvėj vyras nieko neranda blink.gif ... blaivas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 25 vasario 2014 - 15:51