QUOTE(ciaumakau @ 2014 02 25, 11:30)
As dar galbut mastau, kad sandeliuko duris daryti ne is virtuves puses, o bet is holo.
Galbūt, galbūt. Tokiu būdu sandėliuke šonuose daugiau lentynų galėtumėt pasidaryt. Tik nesupratau, kam ten langas reikalingas?
Šiek tiek lentynų vietos atims.
Pas mane įėjimas į sandėliuką iš virtuvės pusės (virtuvė dviejų eilių - viena palei sieną ir priešais sala) - man labai patogu, tarsi neoficialus virtuvinio tęsinys
. Bet pats sandėliukas labiau kvadrato formos, o ir holo ar koridoriaus šalia jo nėra, jei durys būtų kitoj jo sienoj, tai įėjimas būtų iš svetainės, tiksliau nuo pietų stalo
- visai be ryšio.
O Jūsų atveju gal visai ir nieko būtų tas duris perkelti. Tik abejočiau, ar reikia palei sandėliuko sieną virtuvinį užsukt
, nes tada, taip kaip aprašėt, jau gautųsi G formos virtuvinis, vat ir šaldytuvą nežinotumėt kur statyti
. O jeigu paliktumėt U formos (viršuj linija sujungta dešinėje su geltonu ir raudonu kvadračiuku), tuomet šaldytuvą ir viryklė galit palikti ten, kur dabar yra (nors aš visada pasisakau už šaldytuvą prie stalviršio, tai norėtųsi jį sukeist vietom su virykle, bet tada viryklė kiek per arti gaunas
), o plautuvę pastumti prie dešinės sienos. Arba, jei visgi šaldytuvą sukeistumėt vietomis su ūkine spinta, tada dabartinėj viryklės vietoj, tik kiek dešiniau (kiek langas leidžia), statyti plautuvę, o prie dešinės sienos - viryklę
.
Arba, jei labai jau daug pasidėjimo vietos reikia, galima ir G formą laužti. Tada prie sandėliuko sienos gal eilė aukštų spintų su šaldytuvu kartu.
QUOTE(Darius S @ 2014 02 25, 14:02)
Keistas klausimas.
Kodėl keistas? O gal plautuvė išlieta kartu su stalviršiu
.
QUOTE(niolika @ 2014 02 25, 14:31)
Maisytuvo sone nelabai ir esu maciusi
arba gal klausima ne taip supratau
Va Jums - maišytuvas šone:
Papildyta:QUOTE(Mindija @ 2014 02 25, 15:38)
i būna kartais kai lenkiu svirtelę, tiesiai ant rankos vanduo pradeda bėgt
Bet aš kitaip dėl lango daryt negalėjau, tai taikaus su esama padėtim
Wiktoo pasirinktas maišytuvas kiek kitaip įsijungia, gal tai nebūtų, kaip Tau
.