Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 11

Pas mus stalvirsis 86 cm, kaip tik vakar matavom, tai man su 1.71 ugiu jis pats tas, o vyrui su 1.86 per zemai. Name darysim 90, tikiuosi irgi patogiai bus ir neteks su aukstakulniais maisto ruosti biggrin.gif

Niekas man del lempuku nepatars? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ciaumakau @ 2014 02 25, 08:29)
O kurioje vietoje detumete sala?

Gal zinote kokias nors patogias ir nebaisiai sudetingas programeles, kur galima pagal savo ismatavimus pasidelioti?

Galvočiau, kad viena virtuvės linija būtų viršuje, o sala lygiagrečiai jai kiek žemiau, tiksliau ne kiek, o už 1,2m smile.gif . Nuo sienos dešinėje palikti praėjimui apie kokį 1m, o kairėje kiek plačiau reiktų palikt, nes ten didesnis judėjimas būtų, dar sieninės spintos kampas.
Nors... padėliojau, tai jeigu tikra sala, apeinama iš visų pusių, tai gaunas labai mažutė - raudonas kvadračiukas apačioje:

user posted image

Bet galima būtų pagalvoti apie pussale - tada raudonas su geltonu (be oranžinės), kai vienas šonas priglaustas prie sienos - gaunasi dviejų eilių virtuvė. Arba jeigu raudona su oranžine dalimi, be geltonos, išeina beveik sala, tik kampu susieina su spintos kampu - šiuo atveju įėjimas iš holo kiek apribojamas.
O gal norėtumėt dar U formos virtuvės, kai viršutinė dalis dešinėje būtų sujungta su geltona ir raudona. Pasigalvokit, pasidėliokit wink.gif.
Tiesa, stalą kiek sumažinau - ar Jums reikia tokio didelio? Galima galvot apie pasididinantį reikalui esant wink.gif. Dėl to ir norėjau matyti visą vaizdą, kad būtų aišku, kiek stalą galima stumti apačion.

Aš žaidžiu su SkechUp, kitos merginos dėlioja su Kitchen Planner 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2014 02 25, 08:15)
Pas mus stalvirsis 86 cm, kaip tik vakar matavom, tai man su 1.71 ugiu jis pats tas, o vyrui su 1.86 per zemai. Name darysim 90, tikiuosi irgi patogiai bus ir neteks su aukstakulniais maisto ruosti biggrin.gif

Niekas man del lempuku nepatars? g.gif

Mano ugis 168 cm, stalvirsis 91,5 cm. Man siek tiek noretus zemiau..Su kulnais negaminu. smile.gif

O as turiu Siemens elektrine virykle-orkaite, siemens indaplove, nieko nesiskundziu. Aisku indaplove turiu gal 2 metus. Tai gal dar anksti kalbet..Bet virykle-orkaite esu labai labai patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 02 25, 08:39)
Galvočiau, kad viena virtuvės linija būtų viršuje, o sala lygiagrečiai jai kiek žemiau, tiksliau ne kiek, o už 1,2m  smile.gif . Nuo sienos dešinėje palikti praėjimui apie kokį 1m, o kairėje kiek plačiau reiktų palikt, nes ten didesnis judėjimas būtų, dar sieninės spintos kampas.
Nors... padėliojau, tai jeigu tikra sala, apeinama iš visų pusių, tai gaunas labai mažutė - raudonas kvadračiukas apačioje:

user posted image

Bet galima būtų pagalvoti apie pussale - tada raudonas su geltonu (be oranžinės), kai vienas šonas priglaustas prie sienos - gaunasi dviejų eilių virtuvė. Arba jeigu raudona su oranžine dalimi, be geltonos, išeina beveik sala, tik kampu susieina su spintos kampu - šiuo atveju įėjimas iš holo kiek apribojamas.
O gal norėtumėt dar U formos virtuvės, kai viršutinė dalis dešinėje būtų sujungta su geltona ir raudona. Pasigalvokit, pasidėliokit wink.gif.
Tiesa, stalą kiek sumažinau - ar Jums reikia tokio didelio? Galima galvot apie pasididinantį reikalui esant wink.gif. Dėl to ir norėjau matyti visą vaizdą, kad būtų aišku, kiek stalą galima stumti apačion.

Aš žaidžiu su SkechUp, kitos merginos dėlioja su Kitchen Planner  4u.gif

Uh.. aciu uz mintis ir idejas smile.gif

As dar galbut mastau, kad sandeliuko duris daryti ne is virtuves puses, o bet is holo. Tuomet butu galima daryti U formos virtuve + prijungti raudona ir geltona kvadraciukus g.gif Tik tada jau biski pasimetu kur deti saldytuva, kur kaitlente, orkaite ir kur kriaukle g.gif Ties langu gal noreciau tiesiog darbastalio... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2014 02 24, 21:30)
2011m. rugsejo-spalio men. buvo uzsakyta ir daryta...nei krize ,nei kitaip...ir as matau,kad tas individualus gamintojas laiko tas pacias kainas kaip ir tada...ir jei gerai prisimenu tai tada pas didmenininkus,kur rinkausi spalvas,tai karkasui naudojamas baltas apelsinas kainavo apie 26lt kvadratas,o ta pati mano lenkiska sokoladine limba ir kitos spalvos fasadams apie 28-36lt,vokiski,austriski ir ispaniski dekorai kainavo kazkur nuo 44 uz kvadrata,o dazytas MDF tai kazkur apie 200-250lt.....tai cia su montavimu kazkur ir gaunasi apie 1000 uz begini metra su biudzetine blum furnitura...sakyciau nei pigu,nei nepigu bigsmile.gif
Pažiūrėjus nuotraukoje virtuvė atrodo maža, bet... kiek matosi, tai suskaičiavau dvylika spintelių. Darbo tikrai yra ir gan nemažai. Tai kiek baldžius uždirbo (turėtų dabar uždirbti) iš Jūsų baldų gamybos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 25 vasario 2014 - 11:23
gal kas iš praktikos galite patarti kaip geriau montuoti maišytuvą virtuvėje? iš šono (dešinės/kairės) ar tiesiai palei sieną (plaunant indus, maišytuvas gaunasi priešais)

maišytuvas toks
user posted image

elektrinių virdulių temoje tylu, tad gal čia kas galėtų pasidalinti atsiliepimais turimu elektriniu virduliu (domina nerūdyjančio plieno)? nes reikia skubiai įsigyti:)

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ciaumakau @ 2014 02 25, 10:30)

As dar galbut mastau, kad sandeliuko duris daryti ne is virtuves puses, o bet is holo.

As savoj virtuvej pasirinkau sandeliuko iejima is holo/koridoriaus/svetaines. Taip prapleciau virtuve, jos neskaidziau. Architekte siule varianta ir su iejimu is virtuves. Ar patogu? Laikas parodys. Jusu variante durys i sandeliuka sone, manyciau, visai praktiskai. Tik smurkst ir pasidejai/paemei ka reikia. Bet perkelus duris isplestumet virtuve. Ir su siuloma sala man liuks variantas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiktoo @ 2014 02 25, 13:47)
gal kas iš praktikos galite patarti kaip geriau montuoti maišytuvą virtuvėje? iš šono (dešinės/kairės) ar tiesiai palei sieną (plaunant indus, maišytuvas gaunasi priešais)
maišytuvas toks
ačiū 4u.gif

Keistas klausimas. Kur bus skylė kriauklėje - ten bus ir maišytuvas. Juk kriauklės pagal tai, kaip stovės maišytuvas, nesirinksite? Juk žiūrėsite pradžiai, kad kriauklė tiktų? Dažniausias variantas, kai maišytuvas šone.
Atsakyti
QUOTE(Darius S @ 2014 02 25, 12:02)
Keistas klausimas. Kur bus skylė kriauklėje - ten bus ir maišytuvas. Juk kriauklės pagal tai, kaip stovės maišytuvas, nesirinksite? Juk žiūrėsite pradžiai, kad kriauklė tiktų? Dažniausias variantas, kai maišytuvas šone.

Kodel keistas g.gif Kai kuriose plautuves galima pasirinkti kur skyle issimust mirksiukas.gif O jei ir butu negalima, tai bent jau as ir rinkciaus plautuve pagal tai, kur man tos skyle reikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiktoo @ 2014 02 25, 13:47)
maišytuvas toks
user posted image

As manyciau, kad patogiausia (bent jau man), kai maisytuvas priesais. Maisytuvo sone nelabai ir esu maciusi g.gif arba gal klausima ne taip supratau g.gif ax.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niolika: 25 vasario 2014 - 13:43
QUOTE(Tikra-panda @ 2014 02 25, 13:58)
As savoj virtuvej pasirinkau sandeliuko iejima is holo/koridoriaus/svetaines. Taip prapleciau virtuve, jos neskaidziau. Architekte siule varianta ir su iejimu is virtuves. Ar patogu? Laikas parodys. Jusu variante durys i sandeliuka sone, manyciau, visai praktiskai. Tik smurkst ir pasidejai/paemei ka reikia. Bet perkelus duris isplestumet virtuve. Ir su siuloma sala man liuks variantas smile.gif

Aciu 4u.gif O gal galite savo virtuves maketa imesti? blush2.gif Kaip Jusu manymu, butu patogu isdelioti saldytuva, kriaukle, kaitlente ir orkaite?
Man lyg norisi, kad palei langa butu darbastalis, bet tada visi sie dalykai gerokai issimeto g.gif
Atsakyti
QUOTE(ciaumakau @ 2014 02 25, 13:45)
O gal galite savo virtuves maketa imesti? 

Parodyt tai galiu, bet ji keisiu. SM daug skaiciau, is to skaitymo kilo daug klausimu, Patarimu cia gavau ir vel kaip be nieko sedziu biggrin.gif

Dabartinis, nepakeistas variantas sis.
https://www.dropbox....610-Layout1.jpg
Pirmas a.
https://www.dropbox....gn/Pirmas-a.jpg

Jei rasiu, imesiu plana su iejimu is virtuves, gal kils minciu Jums.

Del krano, as rinkciausi priesais. Ir tas pasirinktas kranas man labai patiktų, bet ar nesitaško, kai toks aukštas? Nors... jei plautuvė gilesnė, tai neturėtų turbūt unsure.gif
Atsakyti