QUOTE(Juodai @ 2014 02 24, 09:35)
Sergu bišk SM virtuvių liga
... Gal kadu praeis
Dėkoju už pastabas
Ir... sirgt negerai, bet.... kad visiem labai naudinga tokia liga, tai ar linkėt, kad pasveiktumėt ar nelinkėt?
Pasimečiau
Ir... tyliai sau į žandą kikenau, kad Siemenso vyras spjaudosi, o dabar nori Bosch, o pasirodo TAS PATS. Ksi, ksi, ksi
Dėl lango atidarymo, jei sukeisčiau plautuvę su indaplovę. Yra dar čia man toks niuansas. Namelį pirkom statytą. Atėjus laikui ir pasimatavus aukštį turiu rezultatą tokį, kad darant stalviršį lygų su palangę ir itin kruopščiai atlikus darbus gaučiau 86 cm (keikiuosi filosoiniu klausimu, kodėl statytojas negalėjo lango dar per vieną blokelių eilę pakelt). Taigi... Dabar virtuvėj draugauju su 86 cm, pati esu 1,73 m, tai nei patogu, nei nepatogu. Neturiu su kuo palygint
Priimkit kas prie aukštesnio stalviršio pagamint kokią savaitę
Jei rimčiau, tai paskaičiau čia, kad sakot aukštesnis patogiau. Gal man palangę palikt žemiau ir daryt 91 (ar koks ten sekantis aukščio standartas?). Tada langas tikrai neatsilapos, bet vėdinimui pravert netrukdys, išvalyt irgi jį galėsiu. Tai ir kranas jau situacijos čia nei pagerins, nei pablogins. Tik gal tiesiog kvailoka taip nužemint ta palangę dėl tų 5 cm stalviriršio ir tą langą taip kažkaip išniekint? Hm..
Papildyta:
QUOTE(Y2K @ 2014 02 24, 21:40)
Gal toks sprendimas indų/vaisių džiovyklei tiktų:
Ačiū! Mobilus sprendimas, reikės dar kažko panašaus paieškoti
Papildyta:
QUOTE(naca @ 2014 02 24, 21:49)
Gal galėtumėt dar tiksliau pasidalint informacija apie nusižiūrėtą plautuvę? Sudomino ir mane. Ne toks didelis padėklas, hm.. hm... Kodėl bijot sudaužyt?