Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 11

QUOTE(naca @ 2014 02 24, 19:32)
Ka manot- jei plautuve derinti ne prie stalvirsio, o prie spinteliu spalvos? Gundausi keramine plautuve, kuriu spalvu pasirinkimo nera. Radau tokia patrauklia kaina atvezta is nekondiciniu(bet ten nesimato jokiu negerumu).

o kokios spalvos stalviršis ir kokios kriauklės norit?
Atsakyti
Na va- mes sutarem uz 4000. Apacia virs 4 m, virsus kiek maziau. Apacioje siaura spintele su 4 stalciais, po dviejomis placiomis apacioje stalciai, 2 kargo ir kt paprastos; virsuje aukstos 95 cm paprastom durelem ; dar viena spintele atskirai ir plokstes 4 nemazom lentynom. nera ten kazkokiu pribumbasu ir mandrumu, norejosi kuo paprasciau. Ne blumai, bet ir ne prasciausi lankstai. Plokste korpusas lenku, fasadas ir stalvirsis egger. Nu nezinau, gal ir garaziniai, bet patiko tai ka matem, patiko argumentai ir ismanymas, o ir patirtis nemaza. Siaip jau gavosi maziau nei tikejomes ... konkurencija vis gi nemenka ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Teka @ 2014 02 24, 21:41)
o kokios spalvos stalviršis ir kokios kriauklės norit?

Stalvirsis tamsus akmens imitacijos plokste, fasadas sviesus gelsvas. Kriaukle irgi gelsva. bet va abejoju. Reiks dar paziuret ar bent tie gelsvumai atitinka. Vyras durnina, kad sudauzysim ta kriaukle doh.gif
plautuve panasi
http://www.vandeniai.../produktasm.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 24 vasario 2014 - 21:53
Sveikos, kurejos, smile.gif

Atejo ir man laikas planuoti virtuves isplanavima. Siuo metu dar tik vyksta statybos, tad realios virtuves dar nera. Visa tai kol kas turiu tik popieriuje, kuria pabraize architektas. Bet ziurint i ja, man kazko norisi lyg kito. Lyg noretusi salos, bet nesu tikra ar ji cia tilptu.

Imetu savo planuojamos virtuveles maketa su ismatavimais. Kokia butu Jusu nuomone, ka keistumete sioje virtuveje? (p.s. i spalvas nekreipkite demesio smile.gif, nes tai tik vizualizacija is architekto, o ne dizainerio smile.gif Tad, ka programa leido, ta ir idejo tam, kad mes bent isivaizduotume kas telpa i tokio dydzio virtuve).

http://public.fotki....ve/virtuve.html

http://public.fotki....e/virtuve1.html

Tik sitaip foto sugebejau ikelti doh.gif jetus, kaip ikelti, kad jos cia butu matomos, ir nereiketu spausti papildomai ant linku? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciaumakau: 24 vasario 2014 - 21:58
hm, man kai nedraugaujančiai su vaizdiniais, atrodo, kad nelabai derės ta kriauklė
Atsakyti
papildziau zinute nuoroda. paziurejau, kad visur tos keramines nederintos prie stalvirsio, nors spalvu tikrai yra

va pas mane butu panasiai kaip cia stalvirsis ir plautuve
http://www.vandeniai.../produktass.JPG
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 24 vasario 2014 - 21:59
QUOTE(naca @ 2014 02 24, 22:54)
papildziau zinute nuoroda. paziurejau, kad visur tos keramines nederintos prie stalvirsio, nors spalvu tikrai yra

Jei gelsvumas panašaus atspalvio, tai visai ir tiktų, juk pvz. baltų keraminių prie nieko nederina.

daug virtuvių pavyzdžių: http://www.rightmove...as/kitchen.html
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 02 24, 09:35)
Sergu bišk SM virtuvių liga blush2.gif ... Gal kadu praeis unsure.gif

Dėkoju už pastabas wub.gif Ir... sirgt negerai, bet.... kad visiem labai naudinga tokia liga, tai ar linkėt, kad pasveiktumėt ar nelinkėt? biggrin.gif Pasimečiau blink.gif

Ir... tyliai sau į žandą kikenau, kad Siemenso vyras spjaudosi, o dabar nori Bosch, o pasirodo TAS PATS. Ksi, ksi, ksi biggrin.gif

Dėl lango atidarymo, jei sukeisčiau plautuvę su indaplovę. Yra dar čia man toks niuansas. Namelį pirkom statytą. Atėjus laikui ir pasimatavus aukštį turiu rezultatą tokį, kad darant stalviršį lygų su palangę ir itin kruopščiai atlikus darbus gaučiau 86 cm (keikiuosi filosoiniu klausimu, kodėl statytojas negalėjo lango dar per vieną blokelių eilę pakelt). Taigi... Dabar virtuvėj draugauju su 86 cm, pati esu 1,73 m, tai nei patogu, nei nepatogu. Neturiu su kuo palygint smile.gif Priimkit kas prie aukštesnio stalviršio pagamint kokią savaitę biggrin.gif Jei rimčiau, tai paskaičiau čia, kad sakot aukštesnis patogiau. Gal man palangę palikt žemiau ir daryt 91 (ar koks ten sekantis aukščio standartas?). Tada langas tikrai neatsilapos, bet vėdinimui pravert netrukdys, išvalyt irgi jį galėsiu. Tai ir kranas jau situacijos čia nei pagerins, nei pablogins. Tik gal tiesiog kvailoka taip nužemint ta palangę dėl tų 5 cm stalviriršio ir tą langą taip kažkaip išniekint? Hm..
Papildyta:
QUOTE(Y2K @ 2014 02 24, 21:40)
Gal toks sprendimas indų/vaisių džiovyklei tiktų:

Ačiū! Mobilus sprendimas, reikės dar kažko panašaus paieškoti bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(naca @ 2014 02 24, 21:49)

Gal galėtumėt dar tiksliau pasidalint informacija apie nusižiūrėtą plautuvę? Sudomino ir mane. Ne toks didelis padėklas, hm.. hm... Kodėl bijot sudaužyt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikra-panda @ 2014 02 24, 23:50)
Dėkoju už pastabas  wub.gif Ir... sirgt negerai, bet.... kad visiem labai naudinga tokia liga, tai ar linkėt, kad pasveiktumėt ar nelinkėt? biggrin.gif Pasimečiau  blink.gif

Ir... tyliai sau į žandą kikenau, kad Siemenso vyras spjaudosi, o dabar nori Bosch, o pasirodo TAS PATS. Ksi, ksi, ksi biggrin.gif

Dėl lango atidarymo, jei sukeisčiau plautuvę su indaplovę. Yra dar čia man toks niuansas. Namelį pirkom statytą. Atėjus laikui ir pasimatavus aukštį turiu rezultatą tokį, kad darant stalviršį lygų su palangę ir itin kruopščiai atlikus darbus gaučiau 86 cm (keikiuosi filosoiniu klausimu, kodėl statytojas negalėjo lango dar per vieną blokelių eilę pakelt). Taigi... Dabar virtuvėj draugauju su 86 cm, pati esu 1,73 m, tai nei patogu, nei nepatogu. Neturiu su kuo palygint smile.gif Priimkit kas prie aukštesnio stalviršio pagamint kokią savaitę biggrin.gif Jei rimčiau, tai paskaičiau čia, kad sakot aukštesnis patogiau. Gal man palangę palikt žemiau ir daryt 91 (ar koks ten sekantis aukščio standartas?). Tada langas tikrai neatsilapos, bet vėdinimui pravert netrukdys, išvalyt irgi jį galėsiu. Tai ir kranas jau situacijos čia nei pagerins, nei pablogins. Tik gal tiesiog kvailoka taip nužemint ta palangę dėl tų 5 cm stalviriršio ir tą langą taip kažkaip išniekint? Hm..
Papildyta:
Ačiū! Mobilus sprendimas, reikės dar kažko panašaus paieškoti  bigsmile.gif

taip,buitinei technikoi siemens ir bosh tai tas pats....o del to stalvirsio aukscio gal kiek per daug stresuojat....jums su jusu 1.73 ugiu 86 aukstis turetu buti pats tas...bent jau neturetu buti nepatogus...gal 91 butu ir geriau,bet skirtumas pakankamai mazas,kad taip negraziai sudarkyti langa....va,kitas dalykas jei jusu ugis butu nuo 1.80,tada jau gal 85cm stalvirsio aukstis butu kiek nepatogus g.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2014 02 24, 15:37)
As tai neistebiu ta kaina. Mums dabar vieni paskaiciavo (...). Na bet cia as tik apie kainas  ax.gif

Egh... aš einu ieškot į googlą kur galima nusipirkt gerą pinigų spausdintuvą, kad mokėtų litus su skirtingais serijiniais numeriais ir tikrais vandenženkliais spausdinti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif O tada jais už savo svajonę mokėsiu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Kasco E-robot @ 2014 02 24, 22:58)
o del to stalvirsio aukscio gal kiek per daug stresuojat....jums su jusu 1.73 ugiu 86 aukstis turetu buti pats tas...bent jau neturetu buti nepatogus...

Dėkoju už nuomonę. Bet aš tai nestresuoju (bent jau kol kas), tik vis ieškau optimaliausio savo virtuvės varianto. Todėl čia ir burbuliuoju raidėtai su daugybe minčių ir svarstymų. Nes investicija ne maža, o juk ir daiktas ne vienam sezonui smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tikra-panda: 24 vasario 2014 - 23:21
QUOTE(Tikra-panda @ 2014 02 24, 22:19)
Todėl čia ir burbuliuoju raidėtai su daugybe minčių ir svarstymų. Nes investicija ne maža, o juk ir daiktas ne vienam sezonui smile.gif

Va va drinks_cheers.gif Toks pazystamas jausmas ax.gif Neskaitant to, kad as jau beveik metus cia sapalioju, o virtuves kaip ner taip ner biggrin.gif Jau dabar galeciau uzsisakyt, bet... Visi normalus zmones pirma virtuve isirengia, o paskui visa kita, o pas mane jau gaunas atvirksciai lotuliukas.gif Nieko, su taburete ir mikrsuske pagyvensiu, nors pastarosios negaliu pakest doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 02 24, 15:28)
aš tik skaitau temą, seku kaip sakant ir neatsistebiu juodai komentarais. nu net naktim komentuoja, eina š... juk dauguma pasidariusių čia net  neužsuka, o ji  wub.gif

Kad dienom neturiu kada blush2.gif

QUOTE(Molibdena @ 2014 02 24, 18:12)
Klausimas toms, kurios orkaite daresi ukinej spintoj +- stalvirsio lygyje. Daret, kad orkaites apacia butu tiksliai su stalvirsiu ar leidote ja zemyn siek tiek?

Pas mus yra nuleista orkaitė žemiau stalviršio per viršutinio žemo stalčiuko aukštį - t.y. apie 140mm. Tai tikrai patogiau thumbup.gif .

QUOTE(ciaumakau @ 2014 02 24, 22:50)
Sveikos, kurejos, smile.gif
Atejo ir  man laikas planuoti virtuves isplanavima.

Laba 4u.gif
Dirstelėjus į planą sala man atrodo įmanoma. Gaila, kad ne visi matmenys yra... ir planas kažkoks nukąstas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 02 25, 00:09)

Laba  4u.gif
Dirstelėjus į planą sala man atrodo įmanoma. Gaila, kad ne visi matmenys yra... ir planas kažkoks nukąstas ax.gif

Aciu.
Aha, plana apkarpiau, kad nebutu per didele foto, o galiausiai vistiek tik per linka pavyko ikelti doh.gif Tai siame plane matosi virtuve ir valgomasis (nukiprta svetaine biggrin.gif). Valgomajam stalui is kaires - ten spinta iprojektuota (atitveria valgomojo ir holo erdves).

O kurioje vietoje detumete sala?

Gal zinote kokias nors patogias ir nebaisiai sudetingas programeles, kur galima pagal savo ismatavimus pasidelioti?
Atsakyti