Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 11

QUOTE(Kasco E-robot @ 2014 02 24, 14:53)

Man tai baisoka, kai kriaukle taip salia virykles. Ant virykles puodas verda, plauni indus ir bac gali su alkune koki puoda nuversti..O gal cia tik laki mano fantazija..
Atsakyti
As tai neistebiu ta kaina. Mums dabar vieni paskaiciavo 3500 uz gerokai didesni komplekta, su glenkisku korpusu ir austrisku fasadu (ne su dazyta, net nesidomejau kiek jos kainuoja). dar ta kaina keisis del lankstu , dar del kai ko. Ne nezinom, ar juos pasirinksim. Na bet cia as tik apie kainas ax.gif

O del Kasco E-robot kriaukles ir virykles, tai matosi, kad tu iseiciu ne prudai unsure.gif Ir as pabijociau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 24 vasario 2014 - 15:41
QUOTE(naca @ 2014 02 24, 16:37)
As tai neistebiu ta kaina. Mums dabar vieni paskaiciavo 3500 uz gerokai didesni komplekta, su glenkisku korpusu ir austrisku fasadu (ne su dazyta, net nesidomejau kiek jos kainuoja). dar ta kaina keisis del lankstu , dar del kai ko. Ne nezinom, ar juos pasirinksim. Na bet cia as tik apie kainas  ax.gif

O del Kasco E-robot kriaukles ir virykles, tai matosi, kad tu iseiciu ne prudai  unsure.gif  Ir as pabijociau 4u.gif

mergaites,tai tradicine virtuves forma- L formos virtuve,kur kampe yra kriaukle,ir jos padetis tokia,kad stalvirsio sonai netrukdo zmogui prieiti ir plauti,o taip pat naudotis kranu,o del katilu ar keptuviu tai niekad nenutiko nieko panasaus,va,siandien pabandysiu ar imanoma ka nors su alkune numesti plaunant indus....tiesa,indai kriaukleje neplaunami,nes yra indaplove...nu nebent peiliai ar kazkas ,ko negalima i indaplove deti...siaip kriaukle nenaudojama,sausa stovi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2014 02 24, 14:46)
aš tik skaitau temą, seku kaip sakant ir neatsistebiu juodai komentarais. nu net naktim komentuoja, eina š... juk dauguma pasidariusių čia net  neužsuka, o ji  wub.gif

Užsuka , užsuka, tik ne visada įsiterpia smile.gif bet atkakliai skaitau ir jeigu ,,matau reikalą" įsiterpti, tai įsiterpiu smile.gif bet šiaip viskas ok, eina savo vaga, kiekvienas su savo nuomone ir principais drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2014 02 24, 15:12)
faktura yra kaip apelsino zievele ,tokia labai svelniai,minimaliai zievele...kol kas nenubraizyta,nesupjaustyta....bet reikia gan atsargiai elgtis...jei yra daug gaminama nepatarciau balto bigsmile.gif

nesirinksiu balto, rinksiuos sudrožto medžio imitacijos biggrin.gif

QUOTE(Amelita @ 2014 02 24, 15:21)
Man tai baisoka, kai kriaukle taip salia virykles. Ant virykles puodas verda, plauni indus ir  bac gali su alkune koki puoda nuversti..O gal cia tik laki mano fantazija..

aha, baisoka, aš neatkreipiau dėmesio, aš tik į spalvas žiūrėjau. doh.gif bet tai kai nepastabumas eina sau blush2.gif
Atsakyti
Kasco E-robot,
Jei darėtės baldus krizės metu, tai tada medžiagų kainos buvo labai nukritę. Darbų kainos buvo labai labai nukritę. Dabar už Jūsų paminėtą kainą kažin ar vien medžiagoms užtektų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 24 vasario 2014 - 16:58
Klausimas toms, kurios orkaite daresi ukinej spintoj +- stalvirsio lygyje. Daret, kad orkaites apacia butu tiksliai su stalvirsiu ar leidote ja zemyn siek tiek? as galvoju jei bus tam paciam lygyje kaip stalvirsis tai gal bus siek tiek nepatogu darinet ja, per aukstai? didesne tikimybe atsidarius ir isimant ka nors is orkaites prisiliest prie dureliu stiklo ir nusidegint kokia alkune? biggrin.gif
Atsakyti
Siandien turetu apsilankyti dar vienas baldininkas- parasysiu paskaiciavimus mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas,

paklausiu ir cia-kas jau turite virtuve be pakabinamu spinteliu-kurioje vietoje lempukai ant lubu? Ar neuzsistoja dirbant jei jie 10 cm nuo darbastalio krasto? Noreciau per viduri kad butu, bet nezinau kaip is tikro g.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
Ka manot- jei plautuve derinti ne prie stalvirsio, o prie spinteliu spalvos? Gundausi keramine plautuve, kuriu spalvu pasirinkimo nera. Radau tokia patrauklia kaina atvezta is nekondiciniu(bet ten nesimato jokiu negerumu).
Atsakyti
QUOTE(Dešimtukas @ 2014 02 24, 17:57)
Kasco E-robot,
Jei darėtės baldus krizės metu, tai tada medžiagų kainos buvo labai nukritę. Darbų kainos buvo labai labai nukritę. Dabar už Jūsų paminėtą kainą kažin ar vien medžiagoms užtektų.

2011m. rugsejo-spalio men. buvo uzsakyta ir daryta...nei krize ,nei kitaip...ir as matau,kad tas individualus gamintojas laiko tas pacias kainas kaip ir tada...ir jei gerai prisimenu tai tada pas didmenininkus,kur rinkausi spalvas,tai karkasui naudojamas baltas apelsinas kainavo apie 26lt kvadratas,o ta pati mano lenkiska sokoladine limba ir kitos spalvos fasadams apie 28-36lt,vokiski,austriski ir ispaniski dekorai kainavo kazkur nuo 44 uz kvadrata,o dazytas MDF tai kazkur apie 200-250lt.....tai cia su montavimu kazkur ir gaunasi apie 1000 uz begini metra su biudzetine blum furnitura...sakyciau nei pigu,nei nepigu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikra-panda @ 2014 02 24, 01:05)
...Tai vis galvoju, kad jei būtų padėklas, nereiktų čia žaist su tai rankšluosčiais ir jų džiovinimais, kabaliojimais ant rankenų. Net ir paskui, atrodo, skalbinų mažiau. Jei būtų padėklas, tai nuploviau, pasidėjau, nuvarvėjo, baigiau darbą, nusuainų padėklą ir švilpiu daineles.
Ok, antras variantas didelė plautuvė. Tarkim, gaminu salotas, reik viską nuplaut ir nusausint. Nuplaunu ir...? Kur susidedu nuvarvėjimui, tiesiai ant darbastalio? Gal kokių rakandų yra, kurių aš dar neatradau? smile.gif Išduokit paslaptis!

Gal toks sprendimas indų/vaisių džiovyklei tiktų: http://www.ebay.co.u...k-/230968535046
Ir kapeikas tekainuoja, rašo, kad visoms plautuvėms tinka.
Esu turėjus plautuvę su džiovykle, dabar įleidžama be jokios džiovyklės, tai ta džiovyklė blogis, lyginant su rankšluostuku smile.gif

Atsakyti